Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• linekiller

tag

válasz Murder3 #12259 üzenetére

A top 100 playerek 98% átlagos kombóval megy 1v1-ben, csak a microjuk egyre jobb ahogy megyünk elöre fele ranklisten.
    A top 200-ba bekerülni piskóta és a legend rank elérése se sokkal nehezebb BÁRKI képes rá.
    Azért van olyan kevés magyar legend mert pocsék a mentalitás.
    "Az igazán nagy játékos nem siránkozik ha kikap egy OP kombó miatt, hanem megoldja a problémát." -Ninjaflute
    De a legnagyobb gond az ott van szvsz , hogy a legtöbb magyar ha meglát egy nála sokkal nagyobb rankú játékost akkor rögtön ott van, hogy ő tuti kikap és semmi esélye sincs, EZ HÜLYESÉG !!!
    Mindig 50% esély van a győzelemre.
    Nem szabad sose kilépni egy játékból harcolni kell, mi történhet ? Kikapunk amiből nagyon sokat lehet tanulni (hosszú távon csak így lehet előre jutni)

Nagy öregek tényleg tudtak, szerintem Feagul, Ninjaflute és Wolflovesu voltak és lesznek a legjobb játékosok. Ők minden színnel játszottak méghozzá top20-as szinten, nem mellesleg tisztelték az ellenfeleiket.

Ui.:
    Rühellem azokat a játékosokat akik kilépnek loading screen alatt 2v2-ben 10-ből 6 esetben befagy az ellenfél a loading screen-en aki kilépet ugyan úgy elvesztette a meccset.
    VÁRD MEG AMÍG BETÖLT A JÁTÉK !!!!!

• Gyuri27

félisten

válasz Murder3 #12259 üzenetére

Feagul is jó. A legjobb mikrós pedig dragondave volt. Valamint egy halál közvetlen, kedves, segitőkész pali. Azt a pár meccsett amit játszottam vele nem felejtem el soha. Kár hogy azok nem lettek lementve. :W A másik aki szerintem egy bitangos jó mikrós és varázsló az stoxx (dekka). Velem ő is rendes volt, rosszatt nem tudok rá mondani (mások biztosan igen). :DDD
    Az ő meccsei olyanok, hogy nézem, látom, értelmezem és mégse tudom, hogy hogyan csinálja olyan könnyedén, precizen, pontosan.

Új hozzászólás Aktív témák