Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
linekiller
tag
válasz
Murder3
üzenetére
A top 100 playerek 98% átlagos kombóval megy 1v1-ben, csak a microjuk egyre jobb ahogy megyünk elöre fele ranklisten.
A top 200-ba bekerülni piskóta és a legend rank elérése se sokkal nehezebb BÁRKI képes rá.
Azért van olyan kevés magyar legend mert pocsék a mentalitás.
"Az igazán nagy játékos nem siránkozik ha kikap egy OP kombó miatt, hanem megoldja a problémát." -Ninjaflute
De a legnagyobb gond az ott van szvsz , hogy a legtöbb magyar ha meglát egy nála sokkal nagyobb rankú játékost akkor rögtön ott van, hogy ő tuti kikap és semmi esélye sincs, EZ HÜLYESÉG !!!
Mindig 50% esély van a győzelemre.
Nem szabad sose kilépni egy játékból harcolni kell, mi történhet ? Kikapunk amiből nagyon sokat lehet tanulni (hosszú távon csak így lehet előre jutni)Nagy öregek tényleg tudtak, szerintem Feagul, Ninjaflute és Wolflovesu voltak és lesznek a legjobb játékosok. Ők minden színnel játszottak méghozzá top20-as szinten, nem mellesleg tisztelték az ellenfeleiket.
Ui.:
Rühellem azokat a játékosokat akik kilépnek loading screen alatt 2v2-ben 10-ből 6 esetben befagy az ellenfél a loading screen-en aki kilépet ugyan úgy elvesztette a meccset.
VÁRD MEG AMÍG BETÖLT A JÁTÉK !!!!! -
Gyuri27
félisten
válasz
Murder3
üzenetére
Feagul is jó. A legjobb mikrós pedig dragondave volt. Valamint egy halál közvetlen, kedves, segitőkész pali. Azt a pár meccsett amit játszottam vele nem felejtem el soha. Kár hogy azok nem lettek lementve.
A másik aki szerintem egy bitangos jó mikrós és varázsló az stoxx (dekka). Velem ő is rendes volt, rosszatt nem tudok rá mondani (mások biztosan igen). 
Az ő meccsei olyanok, hogy nézem, látom, értelmezem és mégse tudom, hogy hogyan csinálja olyan könnyedén, precizen, pontosan.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ryzen 7 5700X / RX 7700 12GB / B550M WIFI / 32GB RAM 3600Mhz / 1TB NVMe SSD / 650W GOLD
- Samsung Galaxy S24+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Razer BlackWidow V4 PRO 75% - US + AJÁNDÉK RAZER VIPER V3 PRO
- Bomba ár! Dell Latitude E4310 - i5-520M I 4GB I 160GB I 13,3" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- CANON EF 17-40 f/4 L USM MEGVIGYÁZOTT DARAB
- AKCIÓ! KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- PE ProLiant ML350 Gen9 Hot Plug 8SFF Rack Szerver! x2 XEON + HDD + 16GB
- AKCIÓ! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL (ELKELT)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4066, 94% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A másik aki szerintem egy bitangos jó mikrós és varázsló az stoxx (dekka). Velem ő is rendes volt, rosszatt nem tudok rá mondani (mások biztosan igen).