Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Battlefield V
Új hozzászólás Aktív témák
-
HKSDAVID
csendes tag
Hali !
Tudnátok segiteni abban hogy mèrt nem tudom feloldani a fegyvereket ?
Level 7 vagyok ès nem tudok feloldanj fegyvert se rá rakni semmit ,találtam róla sok videót hogy valami bug de sehogy se jó. -
HKSDAVID
csendes tag
Jah ès g2 vettem.
-
smokiii1
aktív tag
válasz HKSDAVID #24201 üzenetére
Nem lehet hogy ennek van valami köze a kör végi eredmények nem megjelenítéséhez? Mert úgy tudom azt a héten javítják és visszaállítják az eredményeket. Nekem is feltűnt hogy van egy fegyver aminek már fel kellene hogy legyen oldva még sincs. De nekem eddig nem volt ilyen. Szerintem nézz rá még egyszer ha már lesz kör végi riport.
-
Topikgazda
-
addikt
válasz Astroboy #24205 üzenetére
+1 én is állandóan ezt tapasztalom. Hiába kérek többször repairt, a végén mindig magamnak kell meg meghegesztenem a tankot.
Nexus 5x > Pixel 4a 5G \\ AMD Ryzen 5800X3D - Gainward RTX 3070 Phoenix - Acer ED347CKR Ultrawide \\ Asus Zenbook 14 UM3402YA \\ Playstation 5 \\ DJI Mavic Mini \\ Nintendo Switch Neon v2 \\ Steelseries Arctis Nova 7 \\ Steam/Origin/Epic Games Store/GoG/Ubi Connect: Hopkins955
-
EczkE
veterán
End of report mukodik.
Asszem mindenféleképpen!
-
Tegla80
addikt
En amugy orulnek ilyen villam feladatoknak is,h x nap bedobnak valamit azt aki megcsinalja az kap x dolgot. Nekem ez a tov igy keves egy hetre es par ora vagy max fel nap alatt ,de megeszem oket. Vagy johetne dogtag assignment is,mint bf1-nel,h legyen egyeb extra ,vagy akarmi ami mozgat,h jatszak meg 750ora korul jarva is.
Sony® & PlayStation®
-
bul07
nagyúr
válasz Tegla80 #24213 üzenetére
Az már régen rossz ha ezért játszik az ember egy játékkal, és nem a játék élményéért
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
EczkE
veterán
Mert? Mert te ezt hangoztatod allandoan? Teged semmi nem erdekel ebben a jatekban se skinek se dogtagek. En pl most fegyver dogtageket gyujtogetek. Kis motivacio hogy jatszak meg hasznaljak kulonbozo fegyvereket. Kiveve a boys es mmg. Elvbol nem hasznalom oket.
Asszem mindenféleképpen!
-
bul07
nagyúr
Hát én lehet öreg vagyok de engem az ilyen gyűjtögetős marhaságok nem érdekkelnek, én azért játszanék hogy élvezzem a játékot, és nem azért mert jaj még kell 10fejes hogy feloldjak valamit
Ezek már ilyen kényszer dolgokSajnos én már eljutottam oda hogy csak addig játszok vele míg meg nem csinálom a heti feladatokat, de csak ezért mert én nem fizetek semmiért így meg meglesznek
Ha jó lenne a játék fene se azzal foglalkozna hogy jaj most csiri vili lett egy puskám, vagy hogy milyen egyenruha van a katonán
Előző részekkel is elvoltak az emberek akár 1000órát is és ott nem voltak ilyen marhaságok, mert élvezték a játékot
Azokba egyszerűen ilyenekre nem volt szükség mert a játék elvitte magátMára fontosabb lett a külsőség mint a tartalom
Mint CSGO retek játékba, 15éves grafikával, de a sok izé költi rá a 100eurókat mert jaj milyen színű pisztolyt dobál a levegőbe
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Tegla80
addikt
A jatekelmeny soxor azert bajos,mert sok azon ember a jatekban aki csak lovoldozik es nem hajt a celra pl airborne eseten.Mikor 4agyubol 2-ot En robbantok fel es a masik 2allva marad es bukjuk a kort akkor ki nem hulye a 31csapattarsbol?!En robbantok 2ot aki fules nelkul es random squad-al jatszok,mig masok pofazva semmit sem tesznek. jah tudom vedtek,h odaerjek. Sorolhatnam tenyleg,de ezt Te is tudod,hisz jatszol vele.Sajna legtobbszor alkalmatlan a banda ezert korokon at megbecsulom mikor valami jo csapatra lelek,meg akkor is ha nemkedvelem palyak jonnek.
Ezert hianyzik pl a hc mod,mert oda nem jott ugymond "gyutment" mert aki ott jatszott az tobbnyire a celert jatszott es nem kellett a "hetvegi" vagy a "leulok vadaszni picit" stilusu emberekkel bajlodni/idegeskedni.Viszont alapban is keves az ember igy megosztani nem fogjak,szval marad a zoo.EczkE
igy van, kellenek/jol jonnek azok a pici extrak es az erzes,h van meg miert menni.[ Szerkesztve ]
Sony® & PlayStation®
-
bul07
nagyúr
válasz Tegla80 #24220 üzenetére
Igen sajnos ez így van
És ahogy egyre kevesebb a játékos egyre jobban kijön ez, mert egyre több jó játékos hagyja ott mert már nincs élvezeti faktora
Én nem azt mondom hogy egyáltalán ne legyen, de nem ez lenne a lényege az egésznek
Én azt se bánnám ha nem lenne nyilvános hogy miért mit kell csinálni, csak fel lennének sorolva anélkül hogy ott lenne hogy mit kell elérni(nem a heti)
És egyszer csak megadnáMert sokszor tönkre is teszi a játékot az ilyen feladatok
Ha van olyan hetiben hogy késel ölés mondjuk, hányszor látom hogy a nyomorék ott fut utána mert le akarja késelni ahelyett hogy lelőné, közben meg engem meg még másokat is leszed, de az a nyomorék csak ott fut mögötte hogy le tudja késelni mert az a feladat
És ez igaz másra is mondjuk ha dinamittal kell tankot robbantani, akkor is a nyomi ott somfordál hogy dinamittal elkapja ahelyett hogy rakétával lőné a tankot(#24219) EczkE
Elfogadni el tudom csak megérteni nem
És az a baj hogy valódi tartalom helyet ilyen ótvar dolgokkal foglalkoznakMert ez kell
Nem új pályák vagy rendes hú ötletek, á nem, kell a katonára még egy álcafestés meg egyenruha mert hú az milyen jó
Nem véletlen hogy a BC2 akarná mindenki új köntösbe bújtatva látni, az igazán ÚJ volt mikkor megjelent akkor rengeteg COD játékos tért át, mert az olyan új dolgokat hozott
Nem akarta az ember abbahagyni a játékot
És nem ám azért mert hú arany fegyver színezéslofagi videójába is mi a rettentő hír, hát nem az hogy találtak elbújtatva több pályára utaló információt, hát nem
Jön pár tank izé, és akkor lehet a hátsónkat földhöz csapkodni hogy ez azzzzzzzzz igggeennn(#24221) kisza25
Ha te mondod és rémlik is valami
De tudott hogy az ilyenekre alig emlékszek, viszont arra hogy egyes pályákon hol volt érdemes támadni arra pontosan emlékszek
Mert ott nem az volt a fő hú faktor, hanem maga a játék
Élvezetes körök amiket egymás ellen vívtak a játékosokHelikopter csaták, vagy tank csaták, és a gyalogos harc is jobb volt
Ott még a játék volt a lényeg
......................
Amúgy lehet itt izgulni hogy felrobban az olajtartály , vagy kipotyog egy ládából valami
De hol van ez mondjuk az adótorony ledőléséhez (BF3) vagy mondjuk a toronyház összeomláshoz(BF4), és lehetne sorolni
De még BF1 is mikkor a Zeppelin Behemoth a földbe csapódik és pont épületekreEzekhez képes kevés-későn
[ Szerkesztve ]
-
kisselandras
senior tag
Valakinél előfordult már mouse fagyás 2 másodpercre?
[ Szerkesztve ]
Piros pont a vevőnek is jár egy sikeres üzlet után !!írd oda a hirdetésedbe posta on off !!kösz :) Tel:szám az adatlapomon ha sürgős !
-
Leon77
őstag
válasz kisselandras #24226 üzenetére
nálam egyszer. De nem játék közben
[ Szerkesztve ]
Mert van élet a halál előtt:P AMD Ryzen 7 3700x, Asus x370 pro, MSI GTX 1080 TI GAMING 11G, 16Gb(2*8) trident z f4-3200c16d-16gtzb, Samsung M2 960 evo 250GB épített vízhűtés és saját készítésű kuckó
-
addikt
válasz prokxy #24209 üzenetére
Fején találtad a szöget! Már megint!
(#24224) bul07 Én egyébként most teljesen egyetértek veled, szerintem sem erről kéne szólnia a játéknak első sorban. Amúgy ezeket a küldetéseket custom szerveren lehetne jó csinálni, mint amik régen voltak Codban pl. mint a kispisztoly only vagy rifle only, na azokon kész élvezet lenne ezeket megcsinálni!
Nexus 5x > Pixel 4a 5G \\ AMD Ryzen 5800X3D - Gainward RTX 3070 Phoenix - Acer ED347CKR Ultrawide \\ Asus Zenbook 14 UM3402YA \\ Playstation 5 \\ DJI Mavic Mini \\ Nintendo Switch Neon v2 \\ Steelseries Arctis Nova 7 \\ Steam/Origin/Epic Games Store/GoG/Ubi Connect: Hopkins955
-
Leon77
őstag
válasz prokxy #24231 üzenetére
Volt olyan pistol only oo. Locker ahol 50 kill után hasznalhattal bow t meg defibrillatort. Qrva vicces volt
Mert van élet a halál előtt:P AMD Ryzen 7 3700x, Asus x370 pro, MSI GTX 1080 TI GAMING 11G, 16Gb(2*8) trident z f4-3200c16d-16gtzb, Samsung M2 960 evo 250GB épített vízhűtés és saját készítésű kuckó
-
protegum
aktív tag
válasz csapee #24232 üzenetére
Én kipróbáltam. Nekem folyton a Firestorm ugrott be játék közben. Sok embertől pedig azt hallottam, hogy inkább fortnite. A gáz úgy csap le az emberre mint a tűz a FS-be, igaz van ebben van gázmaszk. A ládákból a cuccot is úgy dobja szerteszét. A páncélokat is ugyanazzal a mozdulattal cseréli. Plusz ráraktak egy shop és pénz maszatolást. Nekem felesleges túlbonyolítás az egész. Battleroyalban még mindig a pábgyí a király. Egyszerű, letisztult, pl. a cuccok a földön hevernek nem egy ládából pattan ki, aztán keresgélhetsz a haszontalan cuccok közül, hogy mi az ami kell. Leugrasz, lootolsz, harcolsz, aztán nyersz vagy meghalsz.
-
prokxy
veterán
válasz protegum #24234 üzenetére
Nemtom, nekem sokkal jobban tetszett, mint a BF-es megoldás, jó ötletek vannak benne, látszik, h nem egy kiforratlan dolog.
Lehet, h csak a friss játék varázsa, ami 3 napig tart és jövő héten megyek vissza BF-ezni, meglátjuk.
A Dice/EA meg tanulhatna az Infinity-től. De hozzáteszem, sok ész nem kell ahhoz, h ezt kitalálják, milliószor le volt már írva, h free kellett volna legyen a BR annak indulásakor és nem lenne ilyen játékoshiány, de már ezt késő meglépni, a kutyát nem érdekli már ez a bugfield, látszik is a tegnapi, Fagi által kirakott képen:
Ez mindent elmond...meg 6M ember tolta első nap? A BF-et összesen nem játszották annyian a BF1-gyel együtt.[ Szerkesztve ]
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
protegum
aktív tag
válasz prokxy #24235 üzenetére
A nézettség alapvetően nekem nem jelent semmit. Én játszom inkább, sosem nézem.
Nem mintha védtem volna a dice-ot vagy a Firestorm-ot. A bfv is olyan mintha csak egy ember dolgozna igazán rajta és több száz "influencer" dobálgatná az ötleteket. Infinity jól csinálja kb. a cod 3 óta copyzik. Az előző br-jük pubg klón volt és egyértelműen kuka. A warzone Firestorm/frontnite copy és még fog élni a piacon. Csupán a véleményemet írtam le nem azt, hogy rossz lenne.
A dice az egész bf sorozatot ott "qrta" el, hogy letértek a járt útról. A bf1-nél még nem érződött a custom serverek ordító hiánya, mert jöttek a tartalmak és a játék alapvetően jó volt. Aztán később be is került valami RSP. De a bfv nemcsak hogy egy bughalmaz, de mára egy ötlettelen, tartalmatlan csődhalmaz lett. #mégnemtalaltákkiamegfelelőemojit[ Szerkesztve ]
-
prokxy
veterán
válasz Aventador91 #24237 üzenetére
Azt mond el, hogy a kutyát sem érdekli csak a veteránokat.
Nem fontos a cod-dal összehasonlítani, főleg nem az újjal, nem is én tettem mindezt , hanem bármi mással, 500 ember világszerte nézi, haha. Lehet mondani, hogy azért nem nézik mert játsszák, hogyne, jaja.
Lehet most is néznék 100+ ezren, de nem teszik, mert az emberek elpártoltak tőle a sok idiótaság, átgondolatlanság, félkész állapot miatt.Yarez: "de a bfv nemcsak hogy egy bughalmaz, de mára egy ötlettelen, tartalmatlan csődhalmaz lett" +1
[ Szerkesztve ]
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
Aventador91
őstag
válasz prokxy #24238 üzenetére
a cod mindig népszerübb volt. a bf rétegjáték. a cod egy faék egyszerü szar. én nem látom a különbséget a mostani cod meg egy 5 évvel ezelőtti cod között. még grafikában se sok eltérés van. aki még mindig bfezik lefossa hogy mást hányan néznek. engem se érdekel, a codot még le se töltöm hiába ingyenes. ugyanolyan fos ránézésre mint az előzőek
streamerek is addig tolják a codot amig tart a szerződés
[ Szerkesztve ]
-
Aventador91
őstag
remélem hogy a következő bf nem fog jobban codosodni.. inkább maradjanak a régi rendszernél és legyen kevesebb játékos. csak ne legyen az is egy árkád codos szar.
-
zzola
titán
-
prokxy
veterán
válasz Aventador91 #24239 üzenetére
Normális esetben így van, nem nézelődik az ember, ha a kedvenc játékával minden ok, de valljuk be, nagyon nem jó irányba halad a dolog.
De nem akarok negatívkodni, így is sok már belőle, tolja aki akarja, én sem hagyom abba, csak nem ez a fő irány egy szabad estén. Emellett felüdülés volt a cod vmelyik este, mert sokkal élvezetesebb volt, mint 1-2 hónapra visszagondolva bármelyik BF-ezés.Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
lofagi
addikt
válasz Aventador91 #24237 üzenetére
Itt nem azon van a hangsúly,hogy a CoD-ot mennyien nézik, hanem azon,h a BFV-t mennyien nem! Konkrétan szinte oda lehet tenni bármilyen játékot a 490-es nézettség mellé.
Egyértelmű,hogy az új játékot nézi most kb mindenki. De azért ha megnézed, hogy van ott jó néhány a top játékok között amik aztán főleg réteg játékok és mégis többen nézik,mint a BFV-t.
Half-life 2??? WTFDe mint látható,hogy pl a Blacp Ops 4-et kevesebben nézik, de ez pl lehet azért is mert most jött ki az új.
S ezt nyilván az EA is tudja, nem véletlen szerettek volna egy 5v5-ot belerakni a játékba, csak valamiért nem jött össze nekik.Eat sleep game REPEAT | Origin/Uplay : L0Fgi | BN: Lofagi#2966 | YT: https://youtube.com/user/lofagi
-
l.skywalker
félisten
válasz Aventador91 #24239 üzenetére
Igen, a COD és a BF nem ugyanaz. Egyrészt a COD szerintem túl sokat terméket jelent. Ez az elmúlt 3 év is követhetetlen, hogy WWII, BLOPS4, MW és az árát is orbitálisan tartja, még egyiket sem jutott eszembe megvenni, mert nem volt elég olcsó.
A BF1 és a BF5 is bekerült az EA Access-be, a BF1-ben sokáig szépen voltak, a BF5 egyértelműen gyengébb lett, ezért van ekkora közönsége.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
bajnokpityu
félisten
Abban tudtok esetleg segíteni, hogy hogyan kell megoldani, hogy single player modban a 5. pályán (last tiger) lövök egyet, akkor kilép?
ugyanez volt az ezelőzőtti pályán is, de ottinkább elfutottam az ellentől, igy nem kellett lelőnöm. de most ezen a pályán is elkezdte a hülyeséget.
sőt van egy 6. pálya is, az is azonnal kilép, ha lelövök vkit...eladó topping dac
-
protegum
aktív tag
válasz lofagi #24243 üzenetére
Hadd kérdezek valamit, mert ezzel kapcsolatban nem vagyok képben.
Az EA kap bármi pénzt azután, ha az általa kiadott játékkal játszik valaki és közben közvetíti is? Mondjuk nézőszám után?
Mert, ha nem akkor igazából azzal kellene inkább foglalkoznia, hogy hányan is játszák, mert azok legalább megvették. S inkább hagyják a dice-ot, hogy rétegjátékot csináljanak és a tömegszutykot inkább hagyják másra. Mert ezzel csak annyit érnek el, hogy a következő bf-et már szinte senki se veszi meg, aztán adhatják ingyen. -
BerserkGuts
őstag
Jó cod is meg a BF is igazi veterán fps
a pubg meg Arma3 átmódolt változata az is utánzat inkább az Arma lenne népszerű de hát már minden az egó meg a nagy szuperindiviDuum BUMM 🧨
Az egyszemélyes-hadsereg aztán kezd ez is olyanná válni mint az élsportok ahol a doppingszerek lettek uralkodóak hasonlóvá vált itt is esport kinek van jobb hackje csítje meg mögötte álló pénzemberei[ Szerkesztve ]
12600KF/ROG Strix 4070ti/ROG Strix B660/Noctua NH-D15S/ROG Strix AuraEdition 850W/SamsungOdysseyG7 32" 1440p/ThermaltakeTower900/RazerViper8K/F4-3200C14D-16GFX(FlareX)/Kingston A2000
-
törölt tag
sziasztok!
[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
Breakthrough módba Panzerstrom pályán jól elcseszték az első két pontot
Védekező oldalon hagytak 2db tankot, igen KÉT DARAB tankot, támadó oldalon meg meghagyták a régi mennyiséget
Hát ehhez csak gratulálni tudok, kb az első rohamra oda van a pont
Hogy kinek a h@lye fejéből pattant ez ki nem tudomDe már nem kell sok a heti megcsinálásához és akkor megint egy hétig pihenő
Arról már nem is beszélve hogy itt van szombat éjszaka és alig van játékos, több játékmód is halott
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
Battlefield Buddies
Battlefield V Reddit
(nem hivatalos)
Battlefield Discord
(nem hivatalos)
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest