Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Battlefield V
Új hozzászólás Aktív témák
-
oAcido
aktív tag
Sziasztok!
A napokban megvettem a játékot. Sajnos számomra játszhatatlan..
Ez a konfig: I7 4790k (4,6GHz), GTX 1070, 16GB Ram
Az FPS-em valahol 20 és 50 között ugrál. Böngésztem a neten, de semmi használhatót nem találtam.
Most valahogy sikerült elérnem, hogy több legyen az FPS.. De így is 60-ra lockol, darabos az egész játék. Vsync ki van kapcsolva, a max FPS-t is 144-re raktam.1080p felbontáson, a részletesség mindegy hogy Low vagy Ultra.
Videókon ehhez hasonló konfiggal 100+ FPS megvan.
Valakinek esetleg nincs valami ötlete?
Szerk.:
Ja és egy 970 Evo-ról fut a játék.[ Szerkesztve ]
-
oAcido
aktív tag
válasz kisselandras #18203 üzenetére
Igen, az is ki van kapcsolva.
Legújabb Windows és Nvidia driver frissítés van fent.
-
Leon77
őstag
válasz kisselandras #18205 üzenetére
Amúgy is hogy néz már ki tőle a játék?
Mert van élet a halál előtt:P AMD Ryzen 7 3700x, Asus x370 pro, MSI GTX 1080 TI GAMING 11G, 16Gb(2*8) trident z f4-3200c16d-16gtzb, Samsung M2 960 evo 250GB épített vízhűtés és saját készítésű kuckó
-
Gainka
őstag
válasz Sayiid919 #18201 üzenetére
Amúgy ott van még a devastation ami szintén rotterdam csak a bombázás utáni állapot de akkor ennyi erővel lehetne késziteni csak szivárványos napocskás pályákat pillangókkal és mondani azt hogy az még a háború első napja. igy egy kavics törmeléket se kellene lerakni. Hoppá, remélem a dice nem olvassa ezt mert a végén ez lesz az etalon.
-
guftabi96
addikt
válasz Sayiid919 #18199 üzenetére
"Például bf4 után a bf1-be rengeteg újdonság került be de ami a legjobb volt az az hogy a mapok valóban úgy néztek ki mint ahogy elképzelünk egy világháborús helyszint: kosz, por, mocsok és sár , tüz mindenhol törmelékek stb. Ezzel szemben a battlefield 5-ben már ez sincs meg nagyon ingerszegények lettek a mapok. Szént kontrasztolt zöld erdők. mesébe illő kék ég. Persze rotterdamon is van egy két szétlőtt épület de könyörgöm a német szönyegbombázás után romokban kellene állnia az egész városnak mindenek lángolnia kellene a füst és a hamu el kellene hogy lepje az egész várost. Én igy képzelem el."
Na, akkor szépen tételesen:
-"Például bf4 után a bf1-be rengeteg újdonság került be"
Valóban volt sok újdonság. És ezekből az újdonságokból a jelentős változások mondjuk ki, f@szságok voltak:
Behemótok, elite katonák, cq módban máshogy számolta a ticketeket, sweet spot, random recoil (sajnos ez benne maradt a BF5-ben is, de én itt jobbnak érzem, de még mindig nem az igazi. Én jobban szerettem a BF4-es gunplayt, de szerintem az 5-é is jól működik)-"de ami a legjobb volt az az hogy a mapok valóban úgy néztek ki mint ahogy elképzelünk egy világháborús helyszint"
Valóban jól néztek ki, cserébe rosszul felépített, normális játékra alkalmatlan volt jelentős részük (és ehhez a rossz gunplay is jelentősen hozzátett). Ezt sokszor felhozom itt a topikban, de most akkor bővebben kifejtem:
/BF1 ON
-Ballroom Blitz: lineáris, középen a kastéllyal, aminek az erkélyéről sniperek lövöldöztek folyamatosan. Gyalogosan az ellenség mögé kerülni nem igazán lehetett, ha jó volt az ellenfél.
És mint tudjuk sniperekből az BF1-ben volt bőven. Sokkal könnyebb volt velük játszani, mint a korábbi részekben, el is szaporodtak rendesen.
-Empire's Edge: hát ez is sniperheaven volt, pedig ez kevésbé volt lineáris, jobb gunplay-jel szerintem egy jobban játszható map lett volna. Sajnos a fedezék ettől függetlenül kevés volt ezért a map közepéről elég jól be lehetett látni a map többi részét.
-Amiens: noha eléggé infantry központú volt és viszonylag lineáris felépítésű, talán az egyik legjobb pálya volt a játékban. Volt rá lehetőség, hogy megkerülje az ember az ellenfelet, a környezet miatt pedig sniperből is kevés volt benne (és érdekes módon egy amúgy szerintem 6/10-es mapot mennyivel jobbá tett csupán ez a tény...)
- Argonne Forest: full lineáris, jól védhető útvonalakkal. 2 hasonló teljesítményű csapattal C ponton ment a daráló, néhány sikeres kerülést eltekintve. Kuka.
-Monte Grappa: ez is eléggé lineáris, csak itt párhuzamosan fent és lent volt az. Sok helyen kevés fedezékkel, de legalább sok csipával, repülővel... gg
-Sinai Desert: itt már legalább elmozdultunk abba az irányba, hogy nem keskeny, de hosszúkás a pálya alakja.... erre sikerült összehozni ezt:
Sajnálom, mert amúgy valamivel több munkával ebből lehetett volna egy jobb map, de valahol félúton elfogyhatott a munkakedv Ettől függetlenül legalább lehet kerülni. Fedezék (már csak a helyszín miatt is) sok helyen nem igazán van.
-St. Quentin Scar: szerintem a legjobb alapjátékos map, ez még valami iskola szerint készülhetett és érdekes módon jó is lett. Néhány helyen sajnos itt is eléggé védtelen az ember a sniperektől.
-Suez: annyit nem érdemel, hogy koptassam miatta a billentyűzet. Szerintem a legrosszabb pálya a játékban. Lineáris, alkalmatlan normális játékra.
-Giant's Shadow: kb egy lineárisabb Empire's Edge.
-Ezt is a sniperek teszik tönkre, illetve itt szerintem jobban jár az, aki a vár felőli oldalon kezd. Hiába nagy amúgy az alapterület, a víz sokat elvesz ebből.És akkor hány pályáról is lehetett jót elmondani? 2? Hánynál merült fel az a probléma, hogy túl lineáris?
Lehet szépek, de ennyi. Ha egy multiplayerben lehet választani, hogy szép, autentikus vagy jól játszható, kevésbé korhű pályákon lehessen játszani, akkor én nem igazán gondolkoznék, hogy melyiket válasszam.
/BF1 OFF"kosz, por, mocsok és sár , tüz mindenhol törmelékek stb. Ezzel szemben a battlefield 5-ben már ez sincs meg nagyon ingerszegények lettek a mapok. Szént kontrasztolt zöld erdők. mesébe illő kék ég."
Bármilyen furcsa, a 2. Világháború idején is sütött a nap, nem mindig esett az eső, nem mindig volt beborulva az ég, nem egy sártenger volt az egész bolygó és a fák akkor is zöldek voltak. Ráadásul a játék a háború korai szakaszában játszódik. Arról ne is beszéljünk, hogy így is óriási probléma az ellenfél láthatóság. Még több vizuális szeméttel és még szürkébb pályákkal ez a probléma még nagyobb lenne. A kicsit túltolt szaturáció ezen segít egy kicsit. (Én még vibrance gui-val tolok +-ban rá)."Amúgy ott van még a devastation ami szintén rotterdam csak a bombázás utáni állapot de akkor ennyi erővel lehetne késziteni csak szivárványos napocskás pályákat pillangókkal és mondani azt hogy az még a háború első napja. igy egy kavics törmeléket se kellene lerakni."
Igen, mind a 2 Rotterdam, de kb itt ki is merül a hasonlóság. Teljesen más a játékmenet a két pályán ezért az élmény is teljesen más. 2 teljesen külön pálya a kettő. Szerintem ha nem lenne jelezve, hogy mind a 2 Rotterdam, akkor az emberek jelentős részének fel sem tűnne, hogy mind a 2 Rotterdam.
Ilyen alapon pedig felőlem csinálhatnak 20 Rotterdamot is, ha ennyire különböznek[ Szerkesztve ]
#KeepFightingMichael
-
Gainka
őstag
válasz guftabi96 #18208 üzenetére
Még jo hogy egy szavaddal sem értek egyet. a bf 1-et, a tunker fegyverek miatt a sniperesebb mapokkal van kb ellensulyozva aminek én örülök. Még is csak egy "puskàs korszak" , a bf5-öt se érzetre se kinezetre nem birtak hozni a 2. Vilaghaborus elmenyt.
[ Szerkesztve ]
-
oAcido
aktív tag
válasz kisselandras #18205 üzenetére
Ki és bekapcsoltam mindent. Írtam user.cfg-t is.. 60 fps lock van, a GPU 35-50%-on malmozik, a CPU 70-80%-on..
Nvidia vezérlőpultba sincs sync bekapcsolva, minden más játékban nincs fps lock.
-
protegum
aktív tag
válasz Gainka #18209 üzenetére
Igaz, hogy "puskás" korszak, csak a bf1-ből nem derül ki. Snipereken kívül lényegében automaticoval rohangál mindenki, ha éppen nem shotival. Két újdonság tetszett benne: az operation mód és az öt fős squadok. A bf1 conquest mapjai legfeljebb csak szépek viszont baromi unalmasak. Sniperek dolga meg annyira egyszerű lett, hogy elég volt a spot felé lőni és biztos volt a találat.
-
bul07
nagyúr
Eltelt már jó sok idő megjelenés óta de a pályák még mindig nincsenek rendben
Kifogyott a ágyúm és alig volt gépfegyver lövedékem és egyszerűen nem tudtam lőszert felszedni
Ezt a két pont elvesztését majdnem végig egy helybe állva ültem végig
Persze kamikaze módba megpróbálhattam volna ellenség háta mögött lőszert felvenni de még a közelébe se értem volna és szétkapnakHurrá rendes pályamegtervezés, így kell ezt
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
dkess
őstag
válasz oAcido #18202 üzenetére
Az a 20 és 50 közötti FPS nagyon kevés - kb. egy 660Ti -al is meglenne ez. Szerintem a VGA körül lehet valami nyűg. Más a VGA -t erősen igénylő játékok mennek rendben? A monitor -od hány Hz -es (ez pl. a 60 -ra lock -olás miatt lehet érdekes, ha a VSYNC be van kapcsolva vagy a max fps 'Monitor refresh' -re van állítva)? Driver -ben nincs a VSYNC mégis belőve véletlenül?
Dobj fel egy Afterburner -t és nézzük meg rendben terhelődik-e a VGA illetve megy-e a boost rendesen.
Amennyiben az IGP aktív, akkor a BIOS -ban lődd ki. Future frame -t játékban kapcsold be - a konfig -odat alapul véve akár 60-70% -ot is hozhat (az még úgy is borzalmasan kevés lenne, de nézzük meg).
-
dkess
őstag
Ez már volt tárgyalva korábban. Tulajdonképpen úgy is vehetjük, hogy a pályák "rendben vannak" bizonyos szempontból. Breakthrough (és ehhez ebből a szempontból hasonló más módoknál is) ilyenformán lehet hatni a kedves tankos kollégákra, hogy a "pontkempelést" hanyagolják (vagy, ha meg is teszik, akkor meg lesz egy "szép, üres tank" -juk ...). Ehhez két dologra kell figyelni:
- mielőtt változna a map maradj a korábbi map részleten - akár közel a töltőhöz. Tölts, majd, ha előrementél, akkor persze a korábbi töltő már inaktív,
- támadj (jelen esetben 'B' -re) és minden adandó alkalommal tölts, Oszd be a lőszert és ne kempelj tankkal egy helyben.Egyébként ez a játék része - ezen játékmódoknál az eltérő helyeken eltérő tank respawn van (akár meg is szűnik a lehetőség, mint pl. Arras -on) vagy a töltés válik "macerássá" - így a tankra vigyázni kell avagy a csapat változtathat taktikát ...
Egyébként üres tankkal is lehet támadni. Egyik "only in Battlefield" momentumom szintén Valentin -el Aeorodrome/Breakthrough (angol támadó oldal) a hangárt követő 'A' ponton (ez CQ -ban a 'D' pont) - egy egyébként hangárban kempelő saját csapattal a hátamban - sikerült üres tankkal a ponton a barakkokat emberestül letarolni. Persze ezt látva a saját gyalogság is jött és a rengeteg ellenséges PIAT/Panzerfaust/gránát majd a saját füstöktől az ellen nem is tudott kilőni (csak hang alapján nem tudtak kilőni - én is kb. vakon köröztem a ponton). A foglalás sikerült - a pont mögött van a töltő ...
-
sakto
őstag
A redves qrva fa..ért nem lehet sniper limitet beletenni ebbe fosba!?
32-ből 14 csipás a pályán![ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
És mégis védekezőként miért is kellene támadnom?????
Pont az lényeg hogy a pontot kell védeni hogy ne tudják élesíteni
De már a második kélt pont esetén is a töltő bázis a pont előtt van, így ha már azt a pontot védjük nincs esély oda előre menni.
Mert két tankkal meg sok gyalogossal támadnak, egy nyamvadt tank semeddig nem éli túl a támadás nem hogy tölteni is tudjak bármitEl van cseszve ennyi
Sőt van olyan pálya is ahol támadó oldalon nem lehet tölteni a tankot
Direkt a gyalogos harcra van kényszerítve az ember , ez aztán méltó egy BF-hez
(#18218) guftabi96
Csak addigra játékos nem lesz hogy megérje bérelni
Mert nem lesz aki feltöltse a szervert
Azért meg nem sokan fognak bérelni hogy egyedül vagy a pár bérlőtársával rohangáljon a pályán[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
szuk_jozsef
tag
2060 rtx kártyával milyen direct x-be érdemes játszani?mert most váltottam 1060 3gbről és vajsimánt ment a játék most meg olyan akadások vannak hogy leesik a hajam.
AMD Ryzen 2700x,Gigabyte Aorus X470,16gb Hyperx 2133@2800mhz ,Palit rtx 2060,Scythe Ninja 5,Cooler Master MB 500
-
Astroboy
őstag
-
Pepe78
őstag
Sziasztok!
A Grafikát állítgattam kicsit ide oda és most BÁRMIT állítok csak 60-70 % között használja a VGA-t.
V-Sync OFF , minden ahogy lenni szokott.
Előtte 99%-on majd mindenhol.
8700K, 16GB , GTX 1070 OcValaki járt már így? Ötlet?
-
dkess
őstag
Melyik mod -ból vannak a képek? A Breakthrough -t ismerem oda-vissza mindegyiket, de ez nem az. Ezt a mod -ot nem ismerem.
Annyiból ismételni tudom magam, hogy ilyen-olyan okokból kifolyólag így van megkomponálva a játékmenet az adott map -on. Az emlegetett Aerodrome BT -n védő oldalon kezdetben nincs is tank - a támadók akár 5 tankkal is indulhatnak. A végén már nem is kapnak tank respawn -t - akkor a védők kapnak.
Arras BT -n dettó az elején csak a támadóknak jár 2 tank - a védőknek nem. A védők a legvégén kapnak tankot. Támadó oldalon az elején oda kell figyelni, mert az első szektorfoglalást követően tölteni kell gyorsan, mert, ha nem, akkor a két pont között 'B' -hez közel "kellemetlenebb" lehet (ha van gyalogok, akkor nem lehetetlen - sőt gyakorlatilag kötelező is).
Utoljára a Twisted Steel -t tárgyaltuk - a helyzet hasonló. Szektorfoglalást követően előre kell menni, nincs mese.
-
dkess
őstag
válasz szuk_jozsef #18220 üzenetére
Az RTX kártyák igazából a dx11 -et is szeretik. Legalábbis akadnia egyáltalán nem volna szabad azzal sem. Innentől kezdve hit kérdése.
A driver valószínűleg friss. Előttem is emlegették a friss drivert. Elképzelhetőnek tartom, hogy az lehet a ludas. Esetleg próbáld meg egy régebbivel is, ha a legfrissebbel ilyen gond van ...
-
bul07
nagyúr
Breakthrough játékmódnak kell lenni mert arra volt állítva a filter
De amúgy az volt amikkor 3részből áll a meccs, 3pályabetöltés, tudja a fene hogy mi a neve
De akkor is védő oldalon miért kellene támadnom azért hogy legyen lőszer a tankhoz
Ez így nem normális[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Sziasztok!
Itt egy újabb csaló videó, ha jól láttam ez már a hatvanötödik. Ez a mostani azért érdekes, mert észrevettem, hogy ezt a csalót már felvettem egyszer hét hónappal ezelőtt. Akkor nagyon nehezen megtaláltam hol lehet jelenteni és jelentettem, mellékeltem az akkori videó linkjét is. És voilá, senki le se szarta, a mai napig játszik az ember. Ennyire foglakozik ezzel a kiadó és a játékfejlesztő. Azért nézzétek meg a részletes statját is, mert aszerint nem csaló, viszont a videó magáért beszél. Ez hogy lehetséges?
(Most csak a meccs végére jutottam be, de az is elég volt.)UI: Ha nem játca le a böngésző, akkor töltsétek le és a win lejátszójával nézzétek meg.
[ Szerkesztve ]
-
zseko
veterán
válasz Sayiid919 #18232 üzenetére
Nem a Basic-re gondoltál? Vagy úgy a teljes Origin Access-re? Én is a Basic-el használom. Mondjuk utoljára, mert ez nekem nem éri meg azt az 5 dollárt sem, két nap múlva le is jár.
Mint ahogy írtam, én nem rajongok különösebben a multiért, a lootolós-gyűjtögetős, szintlépős, állandó jellegű ruha-fegyver-kieg.-akármi fejlesztgetős játékokért, a Destiny 2 viszont úgy lekötött, hogy három nap alatt többet toltam abba a játékba (az ingyen osztogatáskor lett meg), mint a BFV-be két hónap alatt.
HR24.hu
-
-
bul07
nagyúr
válasz Sayiid919 #18233 üzenetére
Igen, hétköznap délellőtt szinte halott a játék
(#18229) dkess
Holnap reggel megyek haza a munkából , de kikeresem nelyik játékmód volt
Csalók
Csalók akkor szoktak megjelenni tömegesen mikkor már egy játék haldoklik
Mert nem a csalóból van több hanem kevesebben játszanak így nagyobb az esély összefutni velük[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
-
Topikgazda
válasz Sayiid919 #18233 üzenetére
Vagy épp az ő régiójukban van már késő, és ezért rakja át/keresnek itt...
Mintha mi is hajnalban pl amerikai szerverekre mennénk, hogy legyen kivel játszani még.
Én már csináltam ilyet.Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
Topikgazda
Szerintem itt az van amit dzsoni is mond, hogy pont azon fázisban van a pálya, amikor a védőknek nem jár tank, így töltő sincs hozzá.
Ez direkt ilyen, persze lehet vitatni, hogy most jó vagy sem...Az tény ez a játék nem támogatja a távolba kempelést a tankokkal annyira, mint az előző részek... és szerintem ez így jó.
Visszatérve, valszeg ha tovább nyomnának hátra, elvesztve a szektort, akkor megint járhat tank és lenne töltő is a védőknek.
Támadó oldalon/szerepben pedig ugyanez vica-versa.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
Termin8
tag
Újabb csaló Firestormon, Aimlock+Wallhack. [link]
Akinek van fél perce az szánjon rá egy reportot Originen ha teheti, hátha bannolják ezt a szerencsétlent. Én már reportoltam Originen, Origin Supportnál, Twitteren az EA supportnál, Redditen 2 helyen is posztoltam a vidit, hátha látja a community vagy a fejlesztők...[ Szerkesztve ]
-
Termin8
tag
Csak hogy itt a videóban elég nyilvánvaló bizonyíték van, az én esetemben pedig amikor néhány bot reportol mert jók a statjaim, és nincs evidens bizonyíték, mert szemmel láthatóan nem lövök úgy mint ebben a videóban az illető, az két külön dolog. Messze van egymástól a 2 eset, és említésre sem méltó.
-
Topikgazda
Aztán majd bekeményítenek itt, meglásd, és nem vicc lesz ez hamarosan még a végén...
De én nem akarom elbukni az accom... innentől rosszul játszok csak, nehogy csalózzanak a csetbe.
Szerencsére nem lesz túl nagy változás.[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
zzola
titán
válasz FollowTheORI #18247 üzenetére
Igazán beindulhatna már a banán! Ja, hogy akkor még kevesebb játékos/vásárlás lenne!
Így egy köcsög szűk réteg miatt inkább több tucat ember szív!Én le is töröltem a g*cibe ezt a hulladékot!
Maradt a custom szerver BF1-ben ahol mindig van admin.Visszatérés ha jön a Metro.
-
Laraxior
titán
Van valami taktika ehhez a Firestorm módhoz? Nem játszottam a PB-al, úgyhogy csak annyit tudok, hogy itt-ott érdemes keresgélni, meg nagyon lapulni kell...
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
Battlefield Buddies
Battlefield V Reddit
(nem hivatalos)
Battlefield Discord
(nem hivatalos)
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest