Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Battlefield V
Új hozzászólás Aktív témák
-
SkyS1gn
félisten
Visszatértem az asztali PC-k világába 4év után egy kenyérpirítóval, találtam egy jó kis ITX buildet és holnap jön bele a vga is.
I5 8400 + 1080TI lesz kezdésnek. Sajnos nem sokat játszom már de részben az is lesz.
[ Szerkesztve ]
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
warcat
veterán
Battlefield V Online Game Code 29.99$ digitális amcsi amazon
EA: It's in the crate!
-
SkyS1gn
félisten
válasz #65537792 #10358 üzenetére
Mondta hogy írt neki valaki más, én is csoda hogy megtaláltam, pont jó méret/modern alkatrészek/teljesimény szempontból, na meg a 1080TI is viccesen olcsón lesz. Igazából eladom a G751JY-t hozzádobok egy kicsit és meg is van!
Majd egy m.2-es 500-as ssd-t mellédobok és kész
Eléglesz az naaa
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
Topikgazda
Az az én i7-em elég... akkor az a 8400 is elég lesz valamire.
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
lavorka
aktív tag
Üdv!
Elárulná valaki hogy ez a rohadás fos játék minden indításnál miért Norway 1940 ejtőernyős faszsággal kezd?
Nincs ennek a szarnak valami főmenüje ahol esetleg én eldönthetem hogy mi a faszt akarok csinálni? Mert biztos hogy nem a Norway 1940 buziságra vagyok kíváncsi...Hát értem én a beszédjit! Veder kell neki meg lavór... :D
-
nincsnév007
őstag
legalább az építést sikerült javítaniuk
-
Fitzgerald
veterán
i5-8400 hogy a viharba ne lenne már elég a játékhoz? Egy 1080 Ti-vel még az 1% low sem nagyon lesz vele 60 fps alatt 1080p-ben ultrán...
Ez 6 magos, nem 4.
Intelnél a rule of thumb az, hogy 6 fizikai mag nagyjából 8 szálnak felel meg teljesítményben, ha játékról van szó.[ Szerkesztve ]
-
zzola
titán
válasz Fitzgerald #10367 üzenetére
8600k alatt döcög a játék. Én nem légből meg topicból olvasom a híreket, hanem tapasztalom. A 4/8-ből sokkal jobban profitál a játék, mint 6/6-ból. Ilyen szempontból a Ryzen 5 jobb a játék alá a 6/12-vel...azt is fel kellett húzni 4 GHz fölé, hogy jó legyen (vagy i7-8700k).
Hidd el, hogy az i5 ennek a játéknak nem elég...
60 fps (sőt még több is) nyilván meglesz, csak mikrolagos lesz, + néha proci limit...
De majd a kolléga megmondja.Peace!
[ Szerkesztve ]
-
Lendova
őstag
A 3 másik class-szal nincs ennyi kill-em, mint medic-kel. Eltekintve a jelenlegi TTK meg balance problémáktól, nagyon jó a gameplay.
All fiat goes to zero.
-
Fitzgerald
veterán
Akkor nálad van valami gebasz, ennyi.
Itt egy 1080 van mellette, nem Ti, de grátiszként ez még a béta alatt készült, nem valamilyen kurrens build-el.
A frame pacing, mikrolag teljesen más téma.
De egyébként megnézel bármilyen bentymárkot, egy szorzózáras 8400/8600 alig marad el egy szintén szorzózáras 7700-tól játékokban...
A standby memory task-et megcsináltad amúgy?
Az is lehet hogy throttling-ol orrba-szájba a procid is meg a VGA-d is, ha nincs átgondolva a hűtés + az airflow a házban...[ Szerkesztve ]
-
zzola
titán
válasz Fitzgerald #10371 üzenetére
60 fokos CPU és GPU biztosan túl melegnek számít...
Csak ismételni tudom önmagam, én nem yt videókból szedem az infót, nekem itt voltak/vannak a hardverek és napi játékban vagyok....[ Szerkesztve ]
-
Fitzgerald
veterán
Az hogy honnan szedi az ember az infót tökre nem releváns, ezt a videót valaki felvette a saját gépén, ahol így futott neki a játék...ebből egyszerű logikával egyenesen következik az, hogy valami nálad nem stimmel (vagy ha azóta annyira elszarták volna a játékot akkor azért is futhatna rosszabbul, de mivel volt alkalmam Ryzen 5 2400g-vel, 2600-al, és 7700k-val is tesztelni a bétától kezdődően, ezért tök nyugodtam ki merem jelenteni, hogy nem ez a helyzet). A mikrolag/frame pacing az meg pont egy olyan probléma, aminek a procihoz van a legkevesebb köze.
Amúgy ha túl vadnak bizonyul az 1080Ti 1080p-hez ezzel a procival, akkor meg csak tolni kell rá resolution scale-t, az eliminálja a proci limitet egy ilyen helyzetben.[ Szerkesztve ]
-
lavorka
aktív tag
válasz keszegduda #10365 üzenetére
Este utánanézek. Ha nem lesz jó, kivágom a picsába az egészet...
Dr azért köszi!Hát értem én a beszédjit! Veder kell neki meg lavór... :D
-
lanw
aktív tag
válasz Fitzgerald #10373 üzenetére
Nekem sincs az ég világon semmi probléma a 8400-el,igaz csak 1070 van ,de custom beállításokkal 110-140fps között simán tartja full hd-n.
To be or not To be
-
zzola
titán
válasz Fitzgerald #10373 üzenetére
"hogy valami nálad nem stimmel"
Mégis mi nem stimmel?
"A mikrolag/frame pacing az meg pont egy olyan probléma, aminek a procihoz van a legkevesebb köze."
Muhahah! No komment!No a lényeg, hogy zárjuk le a vitát!
Ha nem értünk egyet valamiben, az nem a világ vége![ Szerkesztve ]
-
Bismarck24
tag
válasz Fitzgerald #10371 üzenetére
Szia!
Engem érdekelne ez a standby memory task kiürítése. Ezt hogyan tudom megcsinálni? Előre is köszi a választ. -
Fitzgerald
veterán
Honnan a tarka #####ból tudjam, most komolyan?
Ott vagyok?
Én egy olyan "jól megmondom" ember vagyok, aki képes racionálisan, érvekkel, stabil adatokkal megtámogatni a mondanivalóját, míg te itt a sértődött, már-már személyeskedésbe átcsapó hisztit nyomod leginkább.
A muhahah meg az egyszavas aranyköpéseid amik a topik kb. negyedét teszik ki pedig tökéletes jellemrajzot alakítottak ki itt rólad. De peace!Szerk. A fentieket a még szerkesztetlen hozzászólásodra reagálva írtam.
De egyébként itt fölötted is épp most erősítette meg a fórumtárs, hogy a "hiba az Ön készülékében van"..@Bismarck24
Szia, ezt csináld végig.
[ Szerkesztve ]
-
Bismarck24
tag
A konfigomat látjátok a leírásban. Bf5 alatt néha hirtelen fps droppom van. Felesleges háttérfolyamatok kilőve. Gbites netem van, az hogy mennyire stabil azt nem tudom. Okozhat hirtelen fps csökkenést vagy megakadást a netprobléma?
-
juve600
nagyúr
üdv
RX 580 4GB vagy RX 570 8GB alatt futhat jobban a játék ???
-
Fitzgerald
veterán
válasz Bismarck24 #10379 üzenetére
Nyugodtan csináld meg, rengetegen megcsináltuk már itt. Gyakorlatilag 5 percenként kiüríti a háttérben a készenléti memóriát, és ezzel megszünteti a random framedrop problémát a Battlefield játékokban.
-
törölt tag
válasz Fitzgerald #10378 üzenetére
Könnyebb erre hivatkozni, mintsem belátni, hogy lehet valami tényleg nem jó.
Nekem 6700K 4.3on. + 1070-nel alulfeszelve, 24GBRAM 2666Mhz belőve.. Míg mások erősebb konfiggal panaszkodtak, hogy nem megy jól, akkor hol a hiba?
-
-
Bullitz
aktív tag
Nekem sima 8600 van, most frissítettem. Meg GTX1070 armor.
Egy-két beállítást variáltam, egyrészt hogy jobban lássak, másrészt hogy tartósan jó fps legyen.
Most ritkán bemegy 90-re, ha nagy para van, de amúgy inkább 100-140 fps.
Az szerintem azért nem a "döcög" kategória. Főleg, hogy a kollégának egy 1080-as lesz alatta..HALA MADRID // 18' Auris HSD
-
Fitzgerald
veterán
válasz #65537792 #10384 üzenetére
Lemaradtál 1-2 dologról valószínűleg, mert közben szerkesztve lettek itt hozzászólások, de a lényeg: a legtutibb az, ha valaki készít egy videót OSD-vel, amelyen szerepelnek a beállítások, és egy jó 10 percnyi intenzívebb infantry gameplay valami nagyobb mapon 64 játékossal.
A leírásban a teljes konfig, a VGA driver verziója, a Windows build száma.
Ezek alapján lehet hogy rájövünk a problémára, biztosan vagyunk itt jó sokan ötletekkel, hogy mit lehetne tenni.[ Szerkesztve ]
-
Locutus
veterán
válasz Fitzgerald #10389 üzenetére
Miközben a legfontosabb opcióról szó sem esik, vagyis hogy future frames on vagy off...
Komplett hangrendszerem eladó - https://hardverapro.hu/apro/mackie_studio_monitorok_mr5mk3_mr10s_mk3_sub_asus/hsz_1-50.html
-
juve600
nagyúr
válasz #65537792 #10392 üzenetére
ezt a kettőt néztem
XFX RS Radeon RX 570 8GB TripleX Edition
SAPPHIRE NITRO+ Radeon RX 580 OC 4Gfull hd-ra ,i5 6500 mellé lenne
-
törölt tag
válasz juve600 #10397 üzenetére
Mikor mész majd az Alzához és zacsiba kapod a VGA-t, ne lepődj meg.
A boltok nagy része is nyomta a bányászatot. Az alza meg simán értékesíti a gariból visszajött, felbontott VGA-kat.
Én inkább vennék egy használt VGA-t. Mindegy mit csinált előtte. Jelenleg bárki mondhat bármit. Legyen rá minimum 1.5 év gari.
[ Szerkesztve ]
-
sixpak
nagyúr
Valamelyik nap jött egy patch, nekem azóta 5 percenként van egy drop, beesik 30 fps-re, egy mp-re, aztán megy tovább rendesen.
Előtte semmi ilyesmi nem volt, minden full ultrán van, resolution scale 115%....mondjuk valami Win update is volt a héten, lehet az vágta haza?https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
Battlefield Buddies
Battlefield V Reddit
(nem hivatalos)
Battlefield Discord
(nem hivatalos)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest