Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Battlefield V
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Akinek nem jó valami, az toljon már rajpert a BF V-re. Nekem eddig jó friss driverrel + 1070. Esetleg egy DDU-s driver újra rakást.
Jah és 180+ fps is lett tőle.
[ Szerkesztve ]
-
_CICAFIU_
aktív tag
Nem érted mit akartam mondani. Nem szeretem az arma féle szimulátorokat. De egy ww2-es játék nézzen ki úgy mint amit linkeltem. Mert a bf5 arról szól hogy csilli villi (már nem is valósághű) grafika és minimális tartalom. A grafika adja el semmi más. Ezt be kell látni sajna pedig nagyon vártam. Bf3 és 4-ben legalább volt tartalom (több mint ebben) a dlc-k előtt is. Am lehet ismik vagyunk originen! Sokat bf4-eztem csak sajna már nincs sok időm mióta férjnél vok. Am bocsi mindenkitől ez csak az én véleményem és jó játékot nektek!
Huawei P30
-
Leon77
őstag
Nekem nem szaggat, de bespawnoltam az új tankos pályán egy haver mellé a járműbe, ami abban a pillanatban felrobbant és ez a kép van, megy a játék, de én respawnolni sem tudok. Nagyon jó.
Mert van élet a halál előtt:P AMD Ryzen 7 3700x, Asus x370 pro, MSI GTX 1080 TI GAMING 11G, 16Gb(2*8) trident z f4-3200c16d-16gtzb, Samsung M2 960 evo 250GB épített vízhűtés és saját készítésű kuckó
-
SSJmeszes
senior tag
Én is azon gondolkozom, hogy megveszem még idén.
Ezek alapján inkább várjak még srácok?!YT:youtube.com/user/Meszes89 |Insta: ssmeszes |
-
IntelKiller7
veterán
Ezen az Aerodromeon akkor OP spotok vannak sniperezésnél. Azt a hangárt úgy kilehet lövöldözni mint az állat.
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
voodoo98
addikt
DX12-ben nekem 100-on pörgeti a CPU a menüben! (8700k 5.0ghz)
Gangsters on the Boardwalk http://play.google.com/store/apps/details?id=com.hattedskull.gangsters
-
bul07
nagyúr
-
Leon77
őstag
-
atee
őstag
Új nvidia driver és a game patch. Komolyan mondom jobb lett és végre stabil 144Hz is.
Éppen csak ki tudtam próbálni, de nem tapasztatam negatív dolgot 1.5 map alatt.Bár DX 11-12 vátó gomb továbbra se látszik nekem a menüben.
[ Szerkesztve ]
D-day 2002-01-04 01:54
-
CptAdamica
veterán
válasz Neoteric #9408 üzenetére
Ez a nemnormális, homokos, gyepes agyú EA csak azt fogja elérni, hogy a következő címeit a kutya sem fogja előrendelni, hiszen minek? 1 hét múlva már 30-50%-al olcsóbban lehet megvenni. Komolyan mondom, hogy idióták gyülekezete. Továbbra is aktuális ez a megállapítás
Megyen!
-
addikt
Nekem az új NV driver totál szétk*rta a power managementet, Az asztalon (semmi nem fut a háttérben) nem veszi vissza az órajeleket. Gyakorlatilag folyamatosan pörgeti (1080).
Futtattam először vírusírtókat, hátha bekapott a rendszer egy mineres vackot, de nem találtak semmit.
Visszatettem a 416.94-et és megoldódott a dolog.[ Szerkesztve ]
a dog may just be a couple chapters in your life, but you're their whole book
-
Dtomka
veterán
Mi a probléma?
Nálam nincs lagg, legújabb nvidia driver + dx11 -ben játszom a sweet fx miatt. Vagy kevesled a tartalmat?(#9421) zzola
Ez nem jó hír
Ma még csak 1-2 kört mentem, mert a Bodíguard sorozatot néztem, amúgy ajánlom, nagyon jó! lehet akkor nemsokára én is tapasztalom[ Szerkesztve ]
-
Dtomka
veterán
Éppen 1 szerverhez csatlakoztam, sorbanálltam... közben kimenten a menübe és a tankokat módosítottam. Se szó se beszéd, elkezdte betölteni a pályát, lehetne egy gomb ready?
-
pohár
félisten
válasz voodoo98 #9424 üzenetére
vagy csak jön a holiday season, addig üsd a vasat, amíg meleg... így logikus
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
warcat
veterán
válasz #65537792 #9429 üzenetére
Ha teljesülnek a fentiek (korábbi játékok megvannak) akkor arra gyanakszanak redditen,hogy premier access mellett nem jelenik meg.
De egyébként nem csak a deluxe-ra van hanem a standardra is, gondolom nekem azért nem dobja fel,mert a sima már megvanEA: It's in the crate!
-
zzola
titán
Gondolt egyet és eltűnt játék közben az origin FPS számlálója. Ez aztán az update!
-
zzola
titán
válasz IntelKiller7 #9435 üzenetére
Nem kapsz belőlem!
-
pohár
félisten
válasz #65537792 #9437 üzenetére
december 20-ig tart az akció (nekem még a trialból van pár órám, de csak a Deluxe-ot adja be, mint opciót az Origin)
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Bestspiler7
tag
Felavattam az új Tigrist (simán lehet tankozni 53:0 és 21 ponttal nyertük a mecset így)
[link][ Szerkesztve ]
-
D1L1ZS
őstag
Helyzetjelentés:
Legfrissebb nVidia driver+BF V update letöltve nekem sokkal stabilabb az FPS! Nagyon ritkán droppol egy picit, de nem zavaróan!
Conquest F jell map
Gépem adatai a #7565 hszben.
[ Szerkesztve ]
Nothing phone 2a 12/256 # Xiaomi 11T 8/128 # Xbox Series X #
-
Leon77
őstag
A bomberek már nem tudnak az elején aratni úgy vettem észre. Ez nagyon pozitív.
Mert van élet a halál előtt:P AMD Ryzen 7 3700x, Asus x370 pro, MSI GTX 1080 TI GAMING 11G, 16Gb(2*8) trident z f4-3200c16d-16gtzb, Samsung M2 960 evo 250GB épített vízhűtés és saját készítésű kuckó
-
keIdor
titán
Battlefield V DXR before/after the patch.[link]
Alakul.
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
I. Mate
csendes tag
Sziasztok. Felttetem a BF V a lenovo legion Y 720 .
Low beállítások mellett is meg high beállítás mellett is 20 fps produkál mi lehet a gond feltettem az új Nvidia drivert 417.22 meg direct X 12 van fent mi lehet a gond?Lenovo G500, Lenovo Legion Y720
-
addikt
Van arra valami tipp hogy a graf beállításokban mit érdemes feljebb venni azért hogy a karakterek könnyebben észrevehetőek legyenek, eddig egy bf-nél se jártam így, de néha ha olyan színű göncben van a katona, mint amilyen színű mögötte az épület és épp ott gubbaszt (nem mozog), alig veszem észre.
A nyugat a szakadék szélén, de mi egy lépéssel mindig előtte járunk.
-
zzola
titán
válasz gyuribácsi88 #9447 üzenetére
Nincs ilyen. A füvet/talajt tudod "lebutítani"-ennyi...
-
IntelKiller7
veterán
Mentem 1 kört ezen a Panzer pályán. A BF3-as Caspian Border jutott róla eszembe. Nagyon nagy flash volt.
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
Battlefield Buddies
Battlefield V Reddit
(nem hivatalos)
Battlefield Discord
(nem hivatalos)
- PlayStation 5
- EAFC 25
- Házimozi belépő szinten
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen monitort vegyek?
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Lexus, Toyota topik
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest