Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Recon 010101
csendes tag
válasz
Morgomirhun
üzenetére
teljesen egyetértek veled .. nagyot fordult a világ, és azt hiszem ezt mindenki látja..
gunner lett a menő, mivel annyira fel van erősítve, hogy már mindenki azzal tolja..
benéztem a játékban.. mit mondjak
azt láttam amit gondoltam.. akinek van bf-je sz*ré hugyé megveszi a cuccokat.. még mindíg azon vagyok hogy talán érdemes 1500-3000 ft-ot beleölni.. de amikor szembe nézek egy cheaterrel, akkor elmegy a kedvem az egészről..
most már valamire rájöttünkBattlefield heroes = pénzlehúzás, unbannalanced, cheater világ
amiótra privát szerverek vannak különleges szabályokkal is lehet találkozni.. pl volt olyan szerver ahol nem szabadott felmenni tetőkre stb.. VV-nél a templom tetejére sem lehetett felmenni, és onnét mesterlövésszel lelövöldözni az embereket..
ÉS boldog vagyok, hogy akiket feltettem youtubra, mert cheatelnek gyönyörűen fejlődnek tovább..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 15 Pro Max 512GB 87% Esim-es verzió (3hónap Garancia) Kijelzőn pici folt!
- 27%! LG 86UR76006LC (86") UHD (Active HDR, 60 Hz, Smart TV)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Tab A8 / 32GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- HP ProDesk 600 G2 MT, DVD-RW , i5-6500 CPU félkonfig
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
azt láttam amit gondoltam.. akinek van bf-je sz*ré hugyé megveszi a cuccokat.. még mindíg azon vagyok hogy talán érdemes 1500-3000 ft-ot beleölni.. de amikor szembe nézek egy cheaterrel, akkor elmegy a kedvem az egészről..