- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- oriic: A TOP 10 legtöbb hozzászólással rendelkező PH! felhasználó
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
_Voyage_ #8028 üzenetére
Nincs semmi, mert nem megyek egy ideje arra a szerverre, és nem is megyek többet.
Fölösleges hisztizned, a hozzászólásom nem Neked szólt. Teljesen jól elvagyok a többi szerveren, ahonnan nem kickelnek. Nem izgatnak a pontok, az elv a lényeg. Ne rúgjon ki senki/semmi ha nem csináltam semmit.
Ezt a jajj ők többen vannak témát megint Te hozod fel, soha nem mondtam ilyet, csak ezen szeretsz állandóan sírni.
Kick, és? Akkor kickeld ki magad. És este mikor játszani lett volna időm, nem lehet ám visszamenni. Ott próbálkoztam percekig, míg jutott egy hely, a kick után pedig csak annyit láttam, hogy a szerver tele van, jöjjek vissza később. Köszi.
Mint már mondtam, semmi gond, a Ti szerveretek, játszatok ahogy akartok.
Nem fogok én Istent játszó gyerekek, vagy gyerekes felnőttek hülyeségein bosszankodni. Igazatok van, van sok szerver. Találtam is pár jót.
(#8029) gabipaci
Köszi, mert nem is kértem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Sorozatok
- Nintendo Switch
- További aktív témák...
- Honor Magic 7 Pro 512GB / 12GB RAM / Fekete / Független / Újszerű állapot / 3 év gyári garanciával!
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest