- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
Új hozzászólás Aktív témák
-
macman507
aktív tag
Ati-ról van szó hogy 1 hét és fix?
Ha igen mit kell fixálni?Nekem nincs gondol a töltéssel 15-20mp meg tényleg nem sok
, de nem mértem le.
-
F_Zolee
nagyúr
válasz
gam3killer #9395 üzenetére
Lemértem a sajátom. Miben legyen igazam?
Én is egy hétről tudok amúgy, mire lesz javítás...
#9396 HS 2142: én is csak néztem, hogy könnyen hullanak az emberek.
#9398 gam3killer: ja ok. Azt hittem másra... -
HS 2142
őstag
A II-es mióta HC Conquest
? Én csak ma vettem észre
-
F_Zolee
nagyúr
válasz
gam3killer #9393 üzenetére
Az enyémre értettem a fél percet. Na majd ha jön a fix... Ez sem vészes még. De ha feleződik még jobb lesz.
-
F_Zolee
nagyúr
válasz
gam3killer #9391 üzenetére
Hát bejött a tippem. Fél perc.
-
macman507
aktív tag
Egyébként mi is az az Avenger kill?
-
F_Zolee
nagyúr
válasz
gamerkiller #9379 üzenetére
Lehet, hogy sok de még nem mértem le de tuti nem olyan hosszú idő, mint amit egyesek emlegetnek. Na majd egyszer előkapom a stoppert.
Végén kiderül, hogy 20mp alatt lesz.
-
macman507
aktív tag
válasz
ForRedGlory #9384 üzenetére
Nem is annak szántam, csak leírtam a véleményem
Én például alig tudok dönteni a két kártya közül, mert mind2-nek megvan az előnye, és mindkettőt elég nagynak tartom, ahoz hogy megvegyem
Ezennel én befejeztem^^
Érdemes egyébként magyar szervereken játszani?
-
macman507
aktív tag
válasz
gamerkiller #9379 üzenetére
2 pálya közötti töltési idő nálam kb 15-20mp, Ati vga-m van mellé egy elég erős vas szerencsére
Ha már arról van szó hogy Ati-n lassabban fut a game, valószíű ez azért van mert Ati-n szebb is mint Nvidia-n
, tehát Nvidia-n azért gyorsabb, mert nem olyan részletes (szép
) minden.
Mondjuk ha sok pénzem lenne tuti Nvidia-t vennék, mert olyanom még nem volt
-
madgie
titán
Itt tessék kopogtatni, ha elég elvetemült vagy, összehozhattok egy Bad Company 2-s arcképet
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
Zsozsooooo #9365 üzenetére
végülis jobb hátul maradni,addig sem minket kapnak le elsőnek
lehet kéne vga-t újítani...de várok hátha lejjebb megy az 5850-es áraCiry: ennek örömére gyűjtunk egy tábortüzet,vagy felrobbantunk néhány lőszeres ládát
-
gabipaci
őstag
válasz
Zsozsooooo #9365 üzenetére
Jo lenne, ha nem keseritenel el! Hasonszoru kartyat vettem en is, ne kelljen mar kibontas nelkul visszakuldeni...
-
ciry
őstag
Őstag lettem
Nem jár emellé valami egyéni avatar, 50.000 ft-os üdülési csekk, vagy valami? -
F_Zolee
nagyúr
válasz
antikomcsi #9363 üzenetére
Nekem se tölt sokáig. Fél perc kb egy új pálya. Persze az is soknak tűnik nekem.
-
válasz
Doki-HUN1978 #9368 üzenetére
Képminőségben én nem látok különbséget. A mozgás tűnik nehézkesebbnek érzésre ati-nál. Na meg a töltés, az iszonyat.
-
Doki-HUN1978
senior tag
válasz
antikomcsi #9361 üzenetére
A kép minőségében látsz differenciát a két kártya között?
-
mackosajt
addikt
ati 5750, és tegnap óta van jármű nekem is.
Ja, dx11-et használom, ha már egyszer van.
Bár én az elején sokat járműveztem, és most inkább gyalog szeretek "robogni"
-
madgie
titán
válasz
WhiteWalker #9364 üzenetére
Tegnap tök fura volt a frissítés után: eddig mindig elvittek mindent, mire megérkeztem, most meg egy srác elrobogott mellettem a quad-dal, de nekem ott maradt a heli meg a UAV is
(bepattantam a helibe, de fél percet kellett várni, míg betöltődtek a többiek és jött az egyik lövésznek) -
Zsozsooooo
tag
válasz
WhiteWalker #9364 üzenetére
Szintén ATI és az uj driver sem segített rajta, az első tömeges pofára esésről én is lemaradok mindig a kör elején.
-
válasz
_Voyage_ #9362 üzenetére
Akkor örülj neki!
Nállam nemhogy 5mp-el tölt tovább, hanem 5x annyi ideig tölt. Már-már azt hiszem, néha, hogy na, most biztos lefagyott.
Aztán mégsem fagyott.
Ja, és akkor mégis csak van különbség.
10mp alatt élesítem az első m-comot, míg te még a magzatvízből ocsúdsz.
-
_Voyage_
aktív tag
válasz
antikomcsi #9361 üzenetére
Nekem 4850 volt 5000-es széria előtt, illetve a kettő között 2 napig gtx280.
Semmi különbség, annyi, hogy ati-val kb 5-10mp-vel tovább töltött. -
válasz
BandiHUN #9334 üzenetére
Én két gépen játszok a játékkal. Az egyikben amd-s vga van a másikban nvidiás.
Az ati kártyás géppel kész kínszenvedés játszani az nv-s uzán. Mondjuk aki csak egyféle gépen játszik, azt nem biztos, hogy zavarja a dolg, sőt talán nem is tudja, hogy valami nincs rendjén.
Mindenesetre alig várom, hogy jöjjön egy patch a 4000-es ati szériához is, hátha kicsit felzárkozik legalább a riválishoz. Baromi unalmas, hogy így, meg úgy kell indítani, és mindíg várni kell különböző játékokhoz a javításokra.
-
_Voyage_
aktív tag
válasz
Zsozsooooo #9359 üzenetére
Akkor bizony akiknek felvetted a cuccát, engik voltak.
Próbáld ki, belépsz assaultal, fegyverét EGYÁLTALÁN NEM használod, egy medic cuccát felveszed, végig azzal darálsz(bár 1 kill is elég), és a kör végén a medic-hez írja jóvá a pontot. -
_Voyage_
aktív tag
válasz
rankesz #9353 üzenetére
Tegyük fel, belépsz a játékba, medic-ként. Medic cucc van nálad. Valakinek felveszed a cuccát, ami történetesen assault cucc, GL-el, assault fegyóval, stb. Akkor az assault szintje fog fejlődni.De ha te engineerként lépsz a játékba, azzal a cuccokkal, de meghal egy medic, felveszed a cuccát, a medic-et fogod húzni.
-
rankesz
veterán
válasz
Zsozsooooo #9352 üzenetére
Magyarul ha medikkel mondjuk gusztizok, akkor is a medik skill fejlődik, és adja mondjuk a defibrit egy idő után?
-
Zsozsooooo
tag
válasz
rankesz #9350 üzenetére
Ha fejleszteni szeretnéd valamelyik kasztot, de nem nagyon megy az alap fegyvereivel azt úgy is meg tudod tenni, hogy amikor kiválasztod pl: (medic mint alap kaszt ) és felveszed a szétszórt fegyverek közül ami neked tetszik vagy megbeszéled a TS-en lévőkkel, hogy ha halnak felveszed az övéket 1-2 kört mész vele akkor az medic-t fejleszti nem pedig azt amelyik kaszt fegyverét használod.
Fontos, érdemes végigvinni a kasztokat a saját fegyvereivel mivel mindegyiknek meg van az előnye és lehet neked épp valamelyik azok közül fog beválni. És az sem biztos, hogy a képességeket is megkapod ha felveszel egy fegyvert csak úgy a földről.
-
Pierre75
senior tag
válasz
BandiHUN #9334 üzenetére
El lehet lötyögni 4850-nel,de tény, ha továbbra is ilyen lesz a driver-támogatása az Ati-nak, akkor vga-cserénél nálam már nem jön számításba. A jobb alsó sarokban világító pixel sem zavarja sem az EA-t, sem az Ati-t.
Nálam a 9,9 kiesik a DIRT2 miatt, így maradt a 9,12. -
rankesz
veterán
Most kezdem a medic-et fejleszteni, de nagyon nehéz a legeleje, főleg hogy mindenki már ilyen überbrutál 35-40-es szint környékén tolja... Mire találok egy elesett mediket hogy használjam a cuccát le is szednek...
Az lenne a kérdésem hogy HA más kaszt cuccát veszem fel és azzal ölök pl egy m16-al, attól fejlődik a medik skillje, vagy csak a saját eszközeitől? -
bul07
nagyúr
én dx9 -be meg Low beállítások mellet tolom mert elég régi a gépem (főleg a processzor,memória kevés)
elég érdekes dolgot vettem észre
a tereptárgyak(házak,betonkockák,kerítések,fák,hasonlók) egy bizonyos távolság felet elütnek de a katonák nem elég sok helyen észrevettem
ha távcsövessel vagyok simán látom a hogy ott fut majd leguggol mondom fejbe lövöm de mikkor rázoomolok akkor veszem észre hogy egy sor tereptárgy mögött van ekkor jön a fejére a Mortar Strikevagy ha UAV helivel megyek simán követem az embereket mert a házak tereptárgyak nem takarják őket csak mikkor közelebb repkedek akkor látom hogy miért nem tudtam legéppuskázni
amúgy most kipróbáltam UAV heli + V Smoke hát azt kell hogy mondjam hogy a távcsövesek meg voltak őrülve mert nem tudtak gubbasztani a fél pálya mindig füstbe volt az volt a legjobb ha a M-com és a védők közé toltam a füstöt akkor megindultak a M-com felé és szépen le is lehetett őket szedni egy jól összeszokott csapat füst mögött se perc alatt győz (persze pontosan láttam hogy hol vannak a fentebb leírtak miatt)
-
-
Balika23hun
aktív tag
válasz
ForRedGlory #9339 üzenetére
Én se szerettem a késelést (pl cod-ba sose késeltem), de meguntam hogy folyton lekéselnek és én is rászoktam. A másik ok meg a szar sebzés.Volt olyan hogy mentem a csávó után elkezdtem rá lőni erre megfordult és lepuffantott.A másik meg ha mondjuk 2 vagy több ember mögé kerülök azokat fegyóval nehéz megolni mert mire az egyiket megölöm a másik becélozz és nekem annyi.Ha nem lenne szar (tudom ott a HC de ott valahogy én mindig könnyebben meghalok mint mások) a sebzés válszeg én se késelnék mert alattomos dolognak (cod-ba gyűlöltem a késelősöket de itt már annyira nem zavar) tartom de hát a cél szentesíti az eszközt és az pedig a minél több pont.
-
BandiHUN
veterán
pedig jó poén a kés a bamba ellenfelek ellen
tegnap is pl.kinéztem egy bőszen m60-azó medicet a szikla mögött,megyek késelni,hát nem rá spawnolt még 2 társa is?Nem mintha ez zavart volna különösebben,ballagtam szépen tovább 1 helyett 3 dogtaggal
igy jártak...szerencsére mindhárom halt elsőre. de pl.tegnap voltam olyan kedvemben,hogy bökdöstem 3-4 defuseolni óhajtót is,még mellé bezsebelve némi m-com defender pint is,vagy mi is jár a defuseolni próbálók kiiktatásáért...
-
BalaNce87
addikt
válasz
ForRedGlory #9339 üzenetére
Én nekem maga a késelés kivitelezése nem tetszik, ám már leszoktam a használatáról ha közel vagyok akkor is inkább hátba lövöm az ellent.
-
ForRedGlory
félisten
-
-
BandiHUN
veterán
válasz
LifeSpirit #9311 üzenetére
dx9-ben 3-4 mp-el esetleg hosszabb,mint az nvidiásoknak...attackos oldalon ha van heli,még a motorinditáskor be tudok lépni,általában elérem,de sokszor én pattanok még bele...
de én dx10-nél sem tapasztaltam különösebben hosszabb töltést 4850-nel.inkább azért vettem le,mert igy gyorsabb és stabilabb az fps.viszont nekem olyan van,hogy dx9 alatt a levegőből néha vibrálva átvált ilyen "pókhálós-mintássá" a terep,mintha nem lenne rajta textúra,de a földről fps nézetben minden a helyén van.nomeg nem látok ki a plexin,bár annyira nem is vagyok ágyúzhatnék,a medicet szeretem,annál meg úgyis emberközelben lenni,avagy hc-n csúnyálkodok néha nagyokat GOL-lal,de az megint nem gépágyúbaülős meló...heliből meg végülis nem a föld a fontos pilótaként,az épületek meg megvannak,ha épp be is hunyorog a talajtextúra,attól látszik minden.mondjuk én a 9.9-es drivert használom még,annál egyébként nincs igazán jobb 48xx-re,esetleg a Dirt-eseknek a 9.12Hotfix,de a többivel minddel van valahol gáz.próbáltam a 9.3beta-t,az se volt jó,és még bónuszban kidobált az asztalra,ez legalább a 9.9-cel nincs,és gyorsabb is.remélem mókolnak nekünk valami jót a jövő héten...mostmár,hogy ekkora ász az 5xxx széria,fel kéne hagyni a 4xxx-ek elqrásával,és időszerűvé tenni a drivert nekünk is,mert szvsz99%,hogy direkt kicseszés+nemtörődömség volt,hogy álljunk át 5xxx-re,mert az mennyivel jobb...
-
Bavid
senior tag
-
Target78hu
aktív tag
Tegnap volt ilyen az egyes szerón ,hogy nyomult a csapat előre ritka az ilyen ,hogy több meneten keresztül folyt ez a szupi csata! Egy jó squadot is kifogtam ez pláne +élmény
Most valami külföldin bóklásztam és ami fejetlenség volt -de legalább késeltem egy párat a notorikus védőként-támádókat ,meg persze no balansz így mindig elfogyott a gyengébb csapat ill. átvándoroltak szépen ,ahogy kell/megszokott -
F_Zolee
nagyúr
Kihagytam az előző hsz-ből. Voltam egy külföldi Panama Canal-os pályán. Miután beléptem és bepattantam a tankba(orosz oldal), láttam, hogy 2-3an slisszolnak be a bázisunkra. Utánuk eredtem és kilőttem párat. Aztán fent kempeltek egyik "épületünkben". Percekig csatáztam velük egyedül mire többiek is észrevették. Persze kilőtték alólam a kis tankot, mert folyamatosan szórták rám a gránátot meg a gl-t. Utána nemsokkal megjelent a T90-ünk. Azzal sikerült kikergetni őket de így is percekig szórakoztam velük, mert csak elbújtak a közeli vagonokhoz. Aztán a végén összehoztam 13/0-ás statot, mert volt egy rendes fazon aki javítgatta alattam a vasat. De az elején ki voltam akadva kicsit, hogy ennyire pofátlanok legyenek...
-
r-chee
őstag
Szerintem nem azon múlik, hogy egy vagy több kör normálisan van végigjátszva, hogy 24 vagy 32 slotos-e az adott szerver. Sokkal inkább azon múlik, hogy a játékosok hogy állnak hozzá a játékhoz, egymáshoz, a csapatmunkához. Ha jó csapat jön össze, jó hangulatban telik el minden virtuális perc, akár vesztes, akár nyertes olalon harcol az ember. A csapatmunka lenne a leglényegesebb, hisz egy összetartó csapat hatalmas erőt képvisel.
-
gamerkiller
senior tag
válasz
oettinger01 #9323 üzenetére
Akkor kell leszúrni vagy lelőni amikor hallod a robbanást/dörög az ég (nem emlékszem pontosan), mert akkor nem hallják.
-
oettinger01
őstag
ott tartok a játékban ahol mondják az elején, hogy a sniperrel kezdjek valamit de ha késsel leölöm akkor is megszólal a riasztó és vége. mi a taktika itt?
-
macman507
aktív tag
Uhh White Pass mapon előbb házat(házban létránál) védtem egy szál M95-ös sniperrel
5 ember jött föl a lépcsőn mindet noscope-oltam xD
-
LifeSpirit
tag
válasz
gamerkiller #9320 üzenetére
Nyomd meg a 3as gombot
Ha nem jönne elő akkor még nincs meg rá a pont.. -
gamerkiller
senior tag
Ha Medic vagyok mivel tudok újraéleszteni? Egyszer a kezembe akadt valahogy a defibrillátor, de azóta se tudok rájönni mivel csináltam.
-
Audifan
tag
válasz
WhiteWalker #9312 üzenetére
Csak a kezembe maradt párszor közelharcnál.
-
madgie
titán
Ma voltam egy 24-es német szerveren, alig volt M60-as medic, olyan jó volt játszani, hogy az elmondhatatlan... több perces háborúk az M-Com-ok közvetlen közelében, csak tisztán medic-ként viselkedő játékosokkal (assaultként én mentem előre, ők gyógyítottak meg fedeztek, szükség esetén élesztettek, én adtam nekik ehhez a lőszert, de nem rohangáltak össze-vissza csak azért, mert a nagyvastól viszket a tenyerük). Majd' mindenkinek jutott elég pont a végére és nem azért mert nem volt kiemelkedő játékos, hanem azért ,mert csapatként csináltuk a dolgokat, egymásra figyelve. Nagyon ritkán jön össze az ilyesmi sajnos, 32 főnél meg szinte egyáltalán soha
-
ciry
őstag
Ezek a felesleges kickek, banok nem kellenek, nagyon nem jó reklám a szervereknek...
-
madgie
titán
válasz
LifeSpirit #9314 üzenetére
Nem néztem fps-különbséget, pedig jó lett volna
(vissza már nem rakom a régi drivert ezért, hátha majd valaki) -
LifeSpirit
tag
Ja és amugy akinek HD5000-ja van és felrakta ezt a patchet
Annak az fpse is megnőtt,vagy csak a töltés ideje rövidebb?
Ha igen mennyivel? -
madgie
titán
válasz
BandiHUN #9308 üzenetére
Egyetértek, most az új driverrel DX11-ben nyomom, de annyira meg az akció, hogy a fene sem látja gyakorlatban a különbséget. Az viszont jó, hogy végre átlátok az MG lukján
Szerk: én kiegyenlítetten semmilyen, átlagos játékos vagyok, de a védekezés talán picit jobban megy
-
PaJa1
őstag
válasz
ForRedGlory #9307 üzenetére
Kevés szereplős Rush pályán a támadók vannak előnyben, könnyebb azon az oldalon nyerni, nagyon sokáig elhúzódik a meccs.
Hol tudom megnézni, hogy milyen DXel fut a játék?
-
BandiHUN
veterán
válasz
LifeSpirit #9305 üzenetére
üdv!sajnos egyelőre a mi gondunkra csak egy megoldás van...a dx9 ráerőltetés.csúnyább,de cserébe a játékélmény megvan,és ha akciódús a kör,úgysem számit annyira a grafika...
ForRedGlory:ez nem sokat jelent...figyeld a szerót a körök végén,megindul a népvándorlás,jópáran simán átlépnek az utolsó pár ticketnél...onnantól kész is a win.avagy ki,bár nem tudom,ilyenkor jegyzi-e a gém a meccset...vagyis ez is egy "manipulálható" stat.
-
ForRedGlory
félisten
Nekem nem nagyon megy a védekezés, de a támadás annál inkább szerencsére. Csak nem tudom a miértjét...
-
macman507
aktív tag
válasz
drachos #9300 üzenetére
Először is üdv! (1. hsz-em itt
)
Nekem nincs ilyen "beakadásos" problémám.
Jó ez a classic M1 bejön
, meg a másik új "M1" szerű puska, de s**rra se jó, mert 1. kevés golyó van benne 2 lassú 3 pontatlan(legalábbis nehéz vele lőni)
Vélemények?Valakinek esetleg kell segítség, hogyan szerezze meg a classic M1-et?
-
LifeSpirit
tag
Na hali! Már egy jó ideje olvasgattam a fórumot,aztán csak most szántam el magam hogy, regisztráljak
ATIra lévő javítás kár,hogy csakHD5***re jött ki
Nekem HD4890em van majd remélem egy rövid időn belül erre is jön valami ptach mert borzasztó ,hogy tök tápos gépeben 1percig minimum tölt a játék,és hogy mire belépek sokszor az egyik Mcomot fel is robbantják.....Amúgy jövőhetén elvileg jön a játékra patch is,amit szerintem már írtatok.De kíváncsi vagyok mit javítanak..Valaki nem tudja?
-
BalaNce87
addikt
Köszönöm r-chee-nek aki kirúgott, azért mert leírtam egy mondatot, és még csak nem is káromkodtam csak panaszkodtam, hogy vicc amit művelt a srác velem. Most ezek után mit mondjak... ilyen miatt kirúgni valakit, hát szánalmas.
Mind1 jobb is hogy kivágtál mert ami ott ment, annak a játékhoz nem sok köze volt, a folytonos only mortarozom a lerakót és iszonyat nagy zúzás jellemezte az egészet, azaz értelmetlen volt. Ezek után nemtudom hogy várjátok hogy egy magyar szerverre menjek, inkább külföldi, lehet ott is fuckoznak meg anyáznak és ki nem szarja le, leírja és megy tovább a játék. Csak már kicsit kiakasztott ami a szerveren folyik, nem lehet átlátni mi történik, mert annyian vagyunk annyi a folytonos robbanás meg mortar mindenhol hogy azt se tudom mivan, aztán úgy öltek meg hogy enyhén szólva nevetséges volt és lekellett írnom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Elektromos autók - motorok
- PlayStation 5
- Yettel topik
- Temu
- GTA VI
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Ukrajnai háború
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Csere-Beszámítás! ASROCK Radeon RX 9070 16GB GDDR6 Steel Legend OC Videokártya
- Bomba ár! HP X2 210 G1Tablet - Intel Quad Z8300 I 2GB I 32GB SSD I 10,1" Touch I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest