Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Való Világ: A piszkos 12 - VV12 - Való Világ 12
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
ToxLee
őstag
válasz Darth_Revan #428 üzenetére
Milyen géppel próbáltad ki?
-
ToxLee
őstag
válasz Darth_Revan #434 üzenetére
. Ez milyen asztali gépnek felel meg kb.?
-
ToxLee
őstag
Most még lehet egyáltalán Cd-kulcsot kapni?
-
ToxLee
őstag
Hello!
Minimum gépigény:
# Processzor: Core 2 Duo @ 2.0GHz
# Memória: 2GB
# Videókártya: GeForce 7800 GT / ATI X1900
# Videó memória: 256MB
# Operációs rendszer: Windows XP
# 15GB tárhely a letölthető, vagy 10GB tárhely a lemezes változathozNem fog menni, de azért elmondhatod magadról ,hogy játszottál a Bad Company 2-vel.
-
ToxLee
őstag
Hello!
Vegyetek fel facebookon ,hogy kapjak beta keyt! A nevem-->Forró Kefír. Nem vicc.
Előre is kösz.[ Szerkesztve ]
-
ToxLee
őstag
Béta kulccsal dobjon meg valaki vagy facebookon Forró Kefír néven vegyen fel.
-
ToxLee
őstag
-
ToxLee
őstag
Szerintetek a teljes játék nagyobb gépigényü lesz? Egyik oldalon ott van az ,hogy jobban optimalizálják, de a másik oldalt ott vicsorognak a nagy felbontású textúrák.
-
ToxLee
őstag
válasz Fortissimus #1858 üzenetére
Nekem bejön.
-
ToxLee
őstag
Nem március 2.-án jelenik meg a játék?
-
ToxLee
őstag
Március 2--> Észak-Amerika. Lehet lesz valami mozgolódás hétvégén egyes oldalakon.
-
ToxLee
őstag
válasz LackoMester #2408 üzenetére
Akkor győz meg engem.
-
ToxLee
őstag
válasz LackoMester #2410 üzenetére
Nem tudod vagy nem akarod elmondani ,hogy miért jobb a Xonar széria?
-
ToxLee
őstag
Kb. 5 óra alatt végére értem. A grafika egyáltalán nem nagy szám, persze vannak benne szép helyszínek de a textúrák igen gyatrák elég sok helyen, nem is értem ezt a gépigényt. Hangulat is elmaradt nálam de a hangok azért kárpótoltak valamennyire. Kb. 10/7-et adnék a játéknak multi nélkül, de végülis ez egy multi játék, a singlet vegyük bemelegítésnek.
Ui.: Holnap már lesznek szerverek? -
ToxLee
őstag
Hello!
Meghozta a GLS bácsi, fel is telepítettem de mindegyik szervernél azt írja ,hogy "Connection to the game server has been lost". Nem lehet még játszani ma?
-
ToxLee
őstag
Pinget hol lehet megnézni játékon belül? Nekem szoktak lenni lagek pedig direkt olyan helyre csatlakoztam ahol a ping max 50-60... Meg ezt a tabbal előhozható statisztika táblát se nagyon értem mert egymásra csúsznak a betűk. (kills/death, score meg valami van amit nem tudok ,hogy micsoda)
-
ToxLee
őstag
EA szerencsétlenkedik... Nincs szerver és ha véletlenül talál egyet és be tudok lépni egyből kicked van.
-
ToxLee
őstag
Nem sok szerver van. Ha beállítom ,hogy punkbuster on,ranked, not full és not empty(azt hiszem ez alap) és csak rush módot jelölök ki, alig talál 10 szervert. Remélem azért jövő hétre már lesz miből válogatni.
[ Szerkesztve ]
-
ToxLee
őstag
Játkon belül lehet pinget nézni?
-
ToxLee
őstag
válasz Fortissimus #3009 üzenetére
Gondolom a Reconnak van ilyen távcsöve, nem?
-
ToxLee
őstag
válasz Fakekapitány #3099 üzenetére
Jó kis név én már felvettelek!
-
ToxLee
őstag
válasz ForRedGlory #3102 üzenetére
Nekem igy nem talál meg! Jasonchan fantázia névvel engem is felvehet bárki!
[ Szerkesztve ]
-
ToxLee
őstag
Meddig számol a rank?
-
ToxLee
őstag
válasz Doki-HUN1978 #3112 üzenetére
Igen!
Majd ha visszaigazolnak akkor jelenik meg! -
ToxLee
őstag
válasz Doki-HUN1978 #3115 üzenetére
Jól írtad be a Nicket?
Más: Mennyi a maximum szint amit el lehet érni multi alatt?
Más2: Mikor jön a következő patch és mit fognak javítani? Ha jól tudom március végén jön de csak tippeltek.[ Szerkesztve ]
-
ToxLee
őstag
Az mitől lehet ,hogy magától kilép a játék semmi hibaüzenet nélkül? Csak azért kérdem mert ez már a negyedik alkalom volt 20 percen belül.
-
ToxLee
őstag
Hanyas a maximum szint?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ / MINI PC / HP EliteDesk 800 G6 - I5-10500T, 16 DDR4 / 256 NVMe SSD / INTELUHD +SZLA! +GAR!
- Victus 16-e0900ng 16" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3050 16GB 512GB magyarított vbill gar
- BONTATLAN SAMSUNG ZFlip6 világoskék 512GB/12GB, HIVATALOS 3 ÉV GAROS, ÜZLETBŐL,
- Dell Latitude 5289 2in1, 12,5"FHD Érintőkijelző, I5-7300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10, Számla,
- Apple Watch S10 ESIM 46mm Jet Black ML
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest