Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Gonz0

tag

válasz Yany #19040 üzenetére

Igen, és amikor sikerült megkerülni az ellenséget, bújsz a bokorban az objektiv mellet és várod, hogy rádspawnoljon a két társad aztán rádspawnol egy vadidegen medic és ráfekszik a tűzgombra akkor se leszel egy csöppet se ideges. Sok sikert hozzá.. idegenekből álló csapatot valóban nincs értelme lezárni, de hidd el ha van 3 ember akik valamiféle taktikát is játszanak nem csak agyatlanul rohannak előre, akkor ott nincs szükség egy negyedik idegenre.

Engem baromira nem érdekel, hogy bárkit is megfosztok a hegyen gubbasztás lehetőségétől. :) Egyébként kicsit túlmisztifikálod a squad fogalmát. Nem fosztok én meg senkit a csipázás lehetőségétől. 4-es limit van és 6 squad. Te melyik kettőnek nem engednéd a csipázást? Mondjuk Echo és Alfa? Vagy legyen inkább a Charlie? Fejtsd ki kérlek, hogy érted a megfosztást, mert nem értem. És miért butább, ha ugyanaz a mennyiségű csipa szabadon állhat be a squadokba mintha előre el lenne döntve, hogy mindegyikbe csak 1?

Port Valdezen a leghülyébb dolog kimenni a helivel előre és szétlövetni. Amit érdemes csinálni, hogy hátul (kb B pont mögött a konténereknél lebegni (nyilván nem egy helyben) és a lövész meg zoom-al pirítja az átjárót. Esetleg a pilóta hellfire-vel lőheti a tracelt tankokat. Legalábbis szerintem.

Új hozzászólás Aktív témák