- Asszociációs játék. :)
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- A jövő számítógépei
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
v!ct0y
veterán
válasz laposonly11 #76510 üzenetére
Milyen irányítás ??? Ez nem autóverseny. 130 óra alatt azért csak meg lehetne szokni de ez ami itt van az nem irányítás kérdése. Tegnap is srác megmondta hogy gyakorolni kell. LOL Jött le valahonnan én láttam meg előbb elkezdtem sorozni és leszedtük egymást. Csak annyi volt a bökkenő, hogy assaultal voltam ő meg m60 nal. És mire ő megláthatott volna már benne volt vagy 5-6 golyó. HIP firebe biztos pontos az m60 mert annyi ideje nem lehetett, hogy rámcélozhasson Annyit késik ez a játék mint a máv. BC2 volt a legjobb ott nem voltak ilyen fasságok. Bugos szar az egész.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fotók, videók mobillal
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Motoros topic
- Home server / házi szerver építése
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Eredeti játékok OFF topik
- Tippmix
- Apple notebookok
- További aktív témák...
- Apple watch series 6 40mm gyönyörű gyári 100% akku
- Akció!!! Márkás monitor, 50 darab, HP, Samsung, Philips, SUB, DVI, hibátlan, olcsón eladó!
- Lenovo LOQ (15IRX9) - I5-13450HX, 32GB DDR5 RAM, NVIDIA RTX 4060 8gb, 1TB NVMe SSD, 2 év GARANCIA
- IPhone 12 mini gyári független megkímélt gyári akku 94%
- ASUS TUF Gaming A17 FA707NV - 17,3"FHD 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 16GB - 512GB - RTX 4060 - 3 év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest