Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mindent a StreamSharkról!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
-
LOGOUT.hu
Kiadó: Electronic Arts
Fejlesztő: EA Digital Illusions CE AB
Megjelent: 2011 OKTÓBER 28
Új hozzászólás Aktív témák
-
EczkE
veterán
-
SkyS1gn
félisten
-
breakout123
aktív tag
válasz BlessedElroy #560 üzenetére
Nagyjából egy órásra írták a kimaradást, de az már lassan kettő lesz. Lassan csak végeznek.
Origin: malysztor
-
Laraxior
titán
válasz BlessedElroy #560 üzenetére
Délután tolhatnánk artika is lesz remélem
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
EczkE
veterán
-
EczkE
veterán
válasz BlessedElroy #571 üzenetére
Sose arra lesz kész mint amire ígérik.
(#573) emiki6:
Asszem mindenféleképpen!
-
Podpupi
tag
válasz BlessedElroy #577 üzenetére
Update Battlelog....
És megy....[ Szerkesztve ]
Már régen elmultam 18+......... (:[ORIGIN: podpupi,STEAM: hunpupi,BF:podpupi
-
Winne
nagyúr
válasz BlessedElroy #983 üzenetére
Ilyet én is nyomattam most melóban, nem olyan nehéz ez. Otthon megpróbálom ülve meg normális egérrel.
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
-
Roleegsi
tag
-
Bjørgersson
félisten
válasz BlessedElroy #1491 üzenetére
Mire gondolsz? Engem nem engedett belépni és blockolt. WTF
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility...
-
Sabre
őstag
válasz BlessedElroy #1530 üzenetére
-
Gyula84
veterán
válasz BlessedElroy #2387 üzenetére
fegyver vagy dlc?
Nem rossz, de nem is jó, de legalább nem rossz.
-
Gyula84
veterán
válasz BlessedElroy #2392 üzenetére
én néha ha olyan kedvem van havasat utálom csak
(#2404) Algotis
Alap bug, ha olvasnád a bf3 ph-s topikot akkor tudnád[ Szerkesztve ]
Nem rossz, de nem is jó, de legalább nem rossz.
-
Laraxior
titán
válasz BlessedElroy #2492 üzenetére
Persze, de ha mi is ketten vagyunk akkor rózsavíz... mert ugye úgy fair... 2vs2.
(#2496) Elroy1980: Nem sokat, de így sincsen sok kedvem, mert nagyon nehéz joinolni, remélem jön valami patch vagy mittomén...
[ Szerkesztve ]
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
devilinsid3
addikt
válasz BlessedElroy #2499 üzenetére
hát ha csak nem ülsz egy sarokban és szórod az lvg m320-t az nagyjából mindegy.. szerintem inkább acc. függő, hogy mit játszol, bár ha csak üríted a tárat, mint jó páran akkor mindegy mit játszol
/// Origin: ati07 /// Youtube channel : http://www.youtube.com/user/widow1024/videos?shelf_index=3&sort=dd&view=0
-
devilinsid3
addikt
válasz BlessedElroy #2501 üzenetére
hát pedig close quarteren 2 kd ne olyan nehéz, főleg ha medic vagy.. vagy shotgun/pdw sniper (aminek az értelmét nem látom)
/// Origin: ati07 /// Youtube channel : http://www.youtube.com/user/widow1024/videos?shelf_index=3&sort=dd&view=0
-
devilinsid3
addikt
válasz BlessedElroy #2505 üzenetére
hát jó, bár én ezt a játékstílust nem tartom jónak 2 kört totlam metron no rules szerveren 64 slot, dupla xp m320lvg amikor csináltam a dog taghoz a killeket, 77-3 lett az egyik a másik 109-9 de aztán ott is hagytam, mert értelmét nem láttam majdnem 2 szintet léptem a 2 kör alatt, bár biztos van ilyen aki annak örül, hogy 24/7 metron szarja a gránátot meg m320t vagy rpg-t
-
devilinsid3
addikt
válasz BlessedElroy #2510 üzenetére
hát az egy dolog, hogy ott kezdted, de vannak olyan huszárok akik csak ott vannak.. gondolom ott élnek abban a kis házban B környékén
bár azért több volt ez, mint sikerélmény, ha 20k+ ölésed van/// Origin: ati07 /// Youtube channel : http://www.youtube.com/user/widow1024/videos?shelf_index=3&sort=dd&view=0
-
Laraxior
titán
válasz BlessedElroy #2690 üzenetére
Could not communicate with running game. Please make sure it was not launched outside of the web.
Lassan csatlakozik...
-
raggg
senior tag
válasz BlessedElroy #2695 üzenetére
Nálam meg az van, amit Godlike79 is írt; minden belépésnél le kell tölteni a browser plugint. Lehet elcseszerintették a verziószámot az újabb verzióban, de azt max. 20 perc lenne javítani.
ragklaatPS
-
CsonkaImo
addikt
válasz BlessedElroy #2712 üzenetére
Gondolom nem kell bemutatni a játék cpu igényét Rosszul fogalmaztam, nem kevés csak akad szituáció amikor beesik az fps és bizony ilyenkor 90%+-on hajt a proci. Ezt szeretném mérsékelni. Meg ugye a 4-re is tervezek már.
EczkE: jól sikerült
[ Szerkesztve ]
-
CsonkaImo
addikt
válasz BlessedElroy #2715 üzenetére
Csak mert cpu fórumán azt írták, hogy a HT miatt micro lagg meg lassulás lehet Te gondolom nem tapasztaltad egyiket sem.
Azt megköszönném! Haswell lesz de teljesítményben nem sok különbség van.Winne: Köszi neked is! A sandy fórumán azt ajánlják, hogy kerüljem az i7-et, nem akartam hinni nekik ezért érdeklődtem azoktól akik használják is
[ Szerkesztve ]
-
Winne
nagyúr
válasz BlessedElroy #2721 üzenetére
Dehogy kell neki. Én 4.2-n járatom és mondom 60% felett nem megy egyik szál sem.
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
-
CsonkaImo
addikt
válasz BlessedElroy #2721 üzenetére
64-es Gulf of Oman. Az orosz HQ felöli pontoktól kéne egy kicsit randalírozni.
-
CsonkaImo
addikt
válasz BlessedElroy #2725 üzenetére
Nekem jó lesz 4,1-en is. Csak örülök neki ha alacsonyabb órajelen többet produkál
-
CsonkaImo
addikt
válasz BlessedElroy #2811 üzenetére
Teljesen jó értékek. Köszi szépen, akkor lesz tartalék a 4-re is ha i7-re beruházok
-
gali777
őstag
válasz BlessedElroy #3182 üzenetére
Nem hiszem. Szerintem csak adott körben számolja.
-
DeadMeat
nagyúr
A halálodig megy a kill streak, aztán kezded előröl.Revive nem számít, akkor is vége.
Mar a jovo sem a regi; Powered by beer and crisps!
-
DNS_65
senior tag
válasz BlessedElroy #3187 üzenetére
Azt az 57-es szériát mivel hoztad össze?
Huh, most nézem te is nagy tank destroyeres vagy. Top 50 sprut, top 35 M1128. Szép.
Hogy lehet azzal a fos Gunshippel 1320-at ölni? -
Laraxior
titán
válasz BlessedElroy #3189 üzenetére
Én is métron... a 78-at
-
Algotis
addikt
Neem, csak az adott roundban szamolja.
Androidos Outlookból küldve
-
devilinsid3
addikt
válasz BlessedElroy #3225 üzenetére
az nem olyan jó, nem tudsz vele visszarohanni hamar kezdőre
-
Algotis
addikt
-
SkyS1gn
félisten
-
Algotis
addikt
-
DNS_65
senior tag
válasz BlessedElroy #3253 üzenetére
És ha egymás ellen mentek, ált. ki huzza a rövidebbet, Lara vagy te? Hogyisvanez?
Ha te inkább sprut-os vagy ő meg 1128 akkor gondolom egymás ellen vagytok, vagy inkább együtt mentek és befoglaltok magatoknak megfelelő destroyert? -
DNS_65
senior tag
válasz BlessedElroy #3300 üzenetére
Hu, ez fura, h nem szerelsz, és olyankor mivan ha jön a disbled a puszta közepén? Gyalogkakukk akcio, v. jihad rpg? Vagy probálod elkerülni h eltaláljanak (bár ezt nem tudom hogyan lehet, ha lehet egyáltalán). Mi a taktikád?
-
devilinsid3
addikt
válasz BlessedElroy #3311 üzenetére
igazából ha egyedül tankozol akkor és viszel repairt azalatt szétlövik simán (egy értelmesebb ellen) mialatt megjavítanád a disable járművet, ha más meg nem lövi közben akkor úgy sem lehet kijavítani, max akkor jön jól ha kilövöd és életben maradsz egy disable-t tankkal
-
devilinsid3
addikt
válasz BlessedElroy #3355 üzenetére
mert nem akna volt nálam
-
Roleegsi
tag
válasz BlessedElroy #3367 üzenetére
Értem... Hát ahogy elképzelem pedig könnyebbnek tűnik Egérrel valahogy állandóan elrontom, és a felszállást követő 10-15 másodperben vagy lelőnek, vagy a földhözvágom
Battlefield 3 és CS GO acc: Roleegsi
-
Roleegsi
tag
válasz BlessedElroy #3373 üzenetére
Tehát akkor csak a Logitech tűnik ebben az árban jó választásnak?
Scan-nél mondjuk nincs, de ebay-en kapni, kb. 25-27 fontért.Battlefield 3 és CS GO acc: Roleegsi
-
Algotis
addikt
-
stoon
addikt
válasz BlessedElroy #3435 üzenetére
megvan köszi
steam, origin uplay: artika78 -- Az élők, csak wickendező holtak!!!
-
Laraxior
titán
válasz BlessedElroy #3435 üzenetére
Most az antiairt fogom nyomatni tetszik az a jármű is... és még csak 6 csillagom van belőle
Ahhoz legalabb nem kell csapat game tankozni egyedül csak vedekezobe lehet mert támadónak eléggé le van gyengítve... foleg heli ellen. A destroyer jobban bírja a hellfire rakétákat"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Algotis
addikt
válasz BlessedElroy #4087 üzenetére
Nekem is rajta van, valaki innen változtathatott nevet
Androidos Outlookból küldve
-
EczkE
veterán
-
kisza25
félisten
válasz BlessedElroy #4087 üzenetére
most váltott nevet én sem tudom ki az
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gamer PC (I713700KF,RTX4070TI,1TB M.2,32gb D4,RGB) 2ÉV Garancia!Beszámitás OK!
- Laptop Wifi és WWAN (3G 4G) kártyák
- Thrustmaster T300 Ferrari alcantara t-lcm pedálal
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek (2, 4 és 8 GB RAM) összeállítása, alkatrészek
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest