- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Aktív témák
-
TTomax
félisten
válasz
Mythsardan
üzenetére
Végignéztem a videókat az oldalon... most már mindent értek...el is ment a kedvem ...

-
hajsza
aktív tag
válasz
Mythsardan
üzenetére
Az Origin account csak egy példa a többi között. A botnetbe bevonás és az e-mail címek gyűjtése viszont észrevehetetlen még akár egy informatikában jártasabb egyén számára is. A bankkártya adat felhasználása már feltűnőbb, de vajon hányan ellenőrzik minden hónapban az összes tranzakciójukat? Pláne hányan fogják ezt összefüggésbe hozni a gépükön levő csalóprogramokkal? Egy ilyen trójai program nagyon sok szemétséget meg tud tenni anélkül, hogy a készítők elveszítenék az "előfizetőjüket".
Csibe1: rengeteg olyan család van, ahol örülnek, ha 1 játéra alkalmas gépre összegyűjtik a pénzt. Akkor pedig apuci is ott fogja lebonyolítani a bizalmas ügyeit.
-
RockHaRD
addikt
válasz
Mythsardan
üzenetére
inkább azt kell nézni, h a patch óta kijött 300 kommentből 260...

(#49134) ProciVettel ezt mi is észrevetük, és betudtuk mesterségespixelhibának

-
Chabe89
addikt
válasz
Mythsardan
üzenetére
Jet-Jet ellen nagyon gyenge. Heli ellen továbbra is erős.
-
kutkut
addikt
válasz
Mythsardan
üzenetére
Na asszem, akkor még többet fogok jetezni!

-
cellpeti
nagyúr
válasz
Mythsardan
üzenetére
csak kocsiba működik és az egér bal gombjával működik
-
Chabe89
addikt
válasz
Mythsardan
üzenetére
Jet vs Jet pedig nagyon be van k..va. Helinek meg továbbra sincs sok esélye ha rárepülnek, szóval nem értem mi értelme volt ennyire legyengíteni a Jet gépágyúját.
-
maskimx
senior tag
válasz
Mythsardan
üzenetére
Jet ellen tankkal?

-
pohár
félisten
válasz
Mythsardan
üzenetére
ezt kétlem

úgy kapkodták elfele mint a cukrot az elején... na meg az előrendelői cucc voltmegnéztem, 5k az ominózus játék + a B2K
cellpeti... ja, elég régen volt már ez az eset

-
pohár
félisten
válasz
Mythsardan
üzenetére
tudtommal sehol se árulnak lemezen már LE-t

-
Stunts666
őstag
válasz
Mythsardan
üzenetére
Pedig a legjobb dolog az L96-al 8x-al zászlókat foglalni normálon...
Izgalmas dolog, mikor áll elötted gépfegyverrel és ő lő le elöbb vagy te vagy a gyorsabb/ügyesebb és kiosztod a fejest. 
-
dilipok
veterán
válasz
Mythsardan
üzenetére
jaaa, igy maris mas. Ha +125%-ot hozott, akkor mar ertem. Bocs, kicsit keveselltem az FPS novekedest egy beta oprendszerre es egy masik vinyora valtastol... Teljesen hulyenek nezel minket?

ertsd mar meg, nem az a furcsa, hogy most 70 fpst kapsz, hanem hogy azt probalod bebizonyitani, hogy ez a beta oprendszerre valtas es a vinyo miatt volt. Valami nagyon el volt baszarintva elotte, ennyi...
-
Cybertrone
veterán
válasz
Mythsardan
üzenetére
Nem... te nem érted amit mi mondudnk... Ennyivel nem kezel jobban 4 magot a win8, sőt mivel még hivatalos vga driver sincs hozzá nem hinném hogy a vga-d is ettől gyorsult meg... a vinyó érdemben hizhat gyorsuklást, főleg betöltésnél, de az fps-hez kb 2% köze van... lehet sokat mondtam!

-
dilipok
veterán
válasz
Mythsardan
üzenetére
de a vinyo miatt meg nem tud gyorsabban renderelni az a nyamvadt videokartya
Nem vitatnam a minimalis gyorsulast, de +40 FPS? Mennyi volt elotte? 50? Az +80%. Erted mi hibadzik itt? -
dilipok
veterán
válasz
Mythsardan
üzenetére
+40 FPS? hihetetlen... es ez csak egy alfabetaakarmilyen windowson... Haaat, nem akarlak megbantani, de ez BULLSHIT! ott valami szarul volt elozoleg bellitva...

-
maskimx
senior tag
válasz
Mythsardan
üzenetére
Ugyanaz a VGA driver van mindkét winen? Esetleg csinálhatnál MSI afterburnerrel vagy Aida64-el egy tesztet, összehasonlítani a cpu/ram/vga kihasználtságot a két oprendszeren.
Nagyon érdekelne, hogy pontosan mitől lesz 40 fps+ a win8-ban.
Ja, és egész pontosan milyen a két vinyó?
-
Cybertrone
veterán
válasz
Mythsardan
üzenetére
Úgy plus 80 fps-ed lesz
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
"+ 16x élsimítás"
A gamben 4*-es AA van max amiről te beszélsz az a Anisotropikus filter
-
ProciVettel
tag
válasz
Mythsardan
üzenetére

-
Cybertrone
veterán
válasz
Mythsardan
üzenetére
És milyen komolyabb grafikai beállításaid vannak neked mint nekem win7-alatt?... és erre még +40fps
Wow 
-
Cybertrone
veterán
válasz
Mythsardan
üzenetére
Há hogyne
Szerintem meg elhanyagolható a külömbség 
(Persze új rendszerrel mindíg gyorabb minden... de akkor sem annyival... lehet nem jól belakott win7-hez khasonlítani, mert ha belakod a win8-at az is ugyan olyan lesz, csak mocsok metro felülettel) -
sith7
félisten
válasz
Mythsardan
üzenetére
Háááát nem tudom ... nem trollkodni szeretnék, de ez a +40 fps kicsit sok ...
Nem lehet, hogy más drivert is tettél fel a vga - hoz ?
Ugyanazok a game video beállításai, mint win 7 alatt ?
-
boogie84
veterán
válasz
Mythsardan
üzenetére
+40 FPS

A videokártya gyártók vajon miért nem sürgették jobban a Microsoftot?
-
sith7
félisten
válasz
Mythsardan
üzenetére
Az oprendszertől van +40 Fps - ed ?

-
Def26
félisten
válasz
Mythsardan
üzenetére
Olyasmi.

-
tkesy
őstag
válasz
Mythsardan
üzenetére
Hát az helyzet, hogy a Hitachi egy 2 lemezes 4 fejjel szerelt modell 8/16 MB cashe-el, míg a Samsung 1 lemezes 2 fejjel (16MB cashe) szerelt hdd. Szerintem ebből adódik a sebességkülönbség nagyrésze... Aztán a W8 lehet másképp is kezeli a hdd-t, meg az még friss telepítés, úgyhogy az is hozzáadhatott még egy kis pluszt, de ettől függetlenül én a Samsung-ot használnám rendszernek is. Megpróbálhatod átrakni csak a BF3-at magát (jelenlegi felállást megtatrva) a Samsungra, valószínűleg hozna gyorsulást, de mivel az oprendszer és minden más maradna a lassabb Hitachi-n, így nem lenne akkora előrelépés, mint ha átköltöznél az 500-ra...
-
tkesy
őstag
válasz
Mythsardan
üzenetére
irhattál volna merevlemez tipusokat is, úgy picit könnyebb lenne választ adni... szerintem ilyen nagy különbség a particionálásból nem adódhat, így azt gondolom, hogy több különböző tényező együttesen ad ki ilyen mérvű különbséget...
-
pohár
félisten
válasz
Mythsardan
üzenetére
van PH képfeltöltő is, használd azt, és nem teríti be az egész oldalt a kép...
-
SkyS1gn
félisten
válasz
Mythsardan
üzenetére
te a NAGY pályákról beszéltél okostóni... bár ha a hárombetűs játékból jössz megértem...
caspian, firestorm, kharg
ez az a 3 ami "nagy" +b2k = nem 7??? -
maskimx
senior tag
válasz
Mythsardan
üzenetére
Kevered a dolgokat. A nagy (mint melléknév) azt jelenti, hogy egy pálya mérete nagy. Ez persze szubjektív, de gondolom abban egyetértünk, hogy metro, seine, bazar nem nagy méretű pályák. Én tehrant, canalst, karkandot és sharqit sem tekintem nagynak, de ez az én bajom.
A nagy (mint játékmód) a conquest large-ot jelenti, vagyis azt, hogy 64 ember egyszerre tud játszani a pályán. Az, hogy alkalmas-e rá, az más kérdés.Mutatok pár nagy (mint melléknév) mapot:
CleanSweep
Zatar
Kubra
Dragon Valley
Fushe PassEhhez képest a BF3-ban van 5 nagy (ismét mint melléknév) map a 13-ból. Ez számomra elég szar arány.
-
pohár
félisten
válasz
Mythsardan
üzenetére
ja, 2. nézésre észrevettem én is... a hangja miatt gondoltam én is hogy más a fegyver, de szerintem a faszi mögött rex-szel vagy magnummal aprítottak, és az hallatszott

fegyverkielemzős videó, az AUG-nek külön örülök a CS-s múltam miatt

-
SkyS1gn
félisten
válasz
Mythsardan
üzenetére
13??? miii? alap mapok közt van 3 meg a b2k mapok a 7db
-
válasz
Mythsardan
üzenetére
Disturbed from Chicago. Nem rossz.
-
Def26
félisten
válasz
Mythsardan
üzenetére
Miért baj az, ha fut az origin is?
-
maskimx
senior tag
válasz
Mythsardan
üzenetére
Origin Terms of Service.
Nem az mondtam, hogy biztosan törlik, csak azt, hogy törölhetik, ha rájönnek. Ezt pedig nem ártana odaírni a videódhoz, hogy az emberek tisztában legyenek a lehetséges következményekkel.
Egyébként van ennek legális módja is, tűzfallal letiltod az Origint és berakod offline módba, úgy is enged játszani. És még hex editor sem kell hozzá
-
maskimx
senior tag
válasz
Mythsardan
üzenetére
Azért azt hozzátehetnéd, hogy aki követi ezt a tutorialt annak akár törölheti is az accountját az EA.
-
haly
őstag
válasz
Mythsardan
üzenetére
Várjuk

-
Laraxior
titán
válasz
Mythsardan
üzenetére
Valami sok emberes kellene, ahol nyüzsgés van
Azt szeretem Métron amikor a ház két kapujánál teszek le claymore-t és csak a bejáratok között kell futkároznom újat letenni
Azért is akarok Métrot, mert az a mapot ismerem.. kicsit

-
Kr/\toS
senior tag
válasz
Mythsardan
üzenetére
Kösz a tippet! A Dxtoryról még nem hallottam senkitől, és persze mint most kipróbáltam, messze szuper a cucc . Megfelelő konfigurációval 720p-s rögzítésnél 1-fps a veszteség, hihetetlen!
Mondjuk még csak az ME3-al teszteltem, mindjárt megnézem BF alatt is. -
ingalls
senior tag
válasz
Mythsardan
üzenetére
Köszi
! Csináltam egy 5perces vidit: 17 giga
És eléggé leestek az FPS-ek (~45 a 85-ről standard medium, FHD).Róla hallottatok, vagy akár a klánról? Piszkosul ügyes a haverjaival.
-
huby80
senior tag
válasz
Mythsardan
üzenetére
THX
és még csak annyit elöbb meghalok illetve kevesebbet kell löni az ellenfélbe hardcore modba mint a simába? elvileg ha 60% rol indul az élet akkkor igen..... 
-
kutkut
addikt
válasz
Mythsardan
üzenetére
Azzal nincs baj... Az nem jó, ha a másik tudja meg, honnan lőtted le.

Am, +1.
-
Def26
félisten
válasz
Mythsardan
üzenetére
Ilyen esetben én nem spawnolok le. Megvárom - igazi sunyi módon - hogy legyen hely az ellenséges csapatban, csapatot cserélek és örömmel lövöm szarrá az ex csapatom.

-
haly
őstag
válasz
Mythsardan
üzenetére
Tudom, hogy én vagyok a hibás, de eddig egy rendszer sem nyúlt bele a boot menübe. Semelyik sem állította át, pedig már volt/most is van több windows egy gépen. Ennek ellenére igazat adok neked, viszont jó nagy tanulságnak fogom fel az esetet.

-
gergo0328
senior tag
válasz
Mythsardan
üzenetére
Az a gond csaszival h nem sok értelmeset mond a meccsről. sin ezt jobban csinálja.
-
RockHaRD
addikt
válasz
Mythsardan
üzenetére
ebből a videóból a művek 1%-t fogja tudni megcsinálni majd a patch után, mert nem lesz olyan, h súrolod a földet-vizet, és túléled... sztem egyáltalán nem nagy szám
-
bul07
nagyúr
válasz
Mythsardan
üzenetére
Most őszintén ebben mi a csodás, sok balfasz úszkál
és azokat öldösi
Normális játékos messzi a partól egyből öngyilkos lesz, mert mire kiúszik szakálla nő
Amúgy is ki tudja hány 10órát repkedett mire ennyit össze tudott hozni , az ilyen összevágott valamiknek nem sok értelme vanÖngyilkossághoz , múltkor egy játékos az ellenséges csapatba 10percig írogatott hogy valaki ölje meg mert bug-ba ragadt

-
Xaels
félisten
válasz
Mythsardan
üzenetére
Nem azért jár 60%-on a procid mert nem pörgetné ki jobban a játék, hanem azért mert a VGA-d előbb megfeküdt már.

V10 helyett H100, szerintem 2 jó ventivel megtámogatva halkabb és megfelelő házban sokkal több hely marad a szereléshez. Esetleg ha hűteni akarod a RAM-okat akkor külön RAMhűtő.
A kép amit linkeltél 2 helyen is bukik. Nincs bekötve az alaplap és nincsenek benne RAM-ok

-
dilipok
veterán
válasz
Mythsardan
üzenetére
ez bullshit. Meghogy valaki meg tudja venni a 150K-s VGA-t de utanna bajban lesz a +2Ks aramszamlaval?

De tenyleg hagyjuk mar, vagy menjetek az erre kialakitott topicba...
-
Ribi
nagyúr
válasz
Mythsardan
üzenetére
Azthiszem vagy az áram árakat nem ismered, vagy a gép fogyasztását, vagy az alkatrészek árát. Esetleg a fizetésekkel nem vagy tisztában.
Ami 1kW-ot eszik 1 óra alatt az minimum egy quad CF/SLi, amin konstans teszt progit futtatnak, vagy egy hihetetlen szar táppal megáldott 2 kártyás rendszer.
Játék alatt nem igazán lehet 1kWot kicsikarni gépből. 500ft jelenti a napi 10 óra maxra terhelt használatot, 20 órát pedig nem sokan tudnak játszani, főleg hónapokon keresztül. Valamint ha valaki quad SLi-t összeállít az alaphangon 1 millás gép, ami után ha még napi 1000Ft-ot eszik is nagy ívben lexarja. -
pohár
félisten
válasz
Mythsardan
üzenetére
inkább x-elje be kétszer, addig, míg a pipa helyett a vörös kereszt nem lesz a rublikában...
-
Gulyopapa
addikt
válasz
Mythsardan
üzenetére
Hát 1 millióért más autót vesz nem PC-t ... ezt csak az újgazdag sznob emberek vagy emberpalánták engedhetik meg maguknak ...
-
Scholes9
nagyúr
válasz
Mythsardan
üzenetére

-
pohár
félisten
válasz
Mythsardan
üzenetére
7970 CF, mindent elvisz
na de tényleg elég az offból
-
Gulyopapa
addikt
válasz
Mythsardan
üzenetére
Ez mind szép és jó de teljesen felesleges KIVÉVE ha extrém tuningot szeretnél, amúgy csak pénzkidobás ...
-
dilipok
veterán
válasz
Mythsardan
üzenetére
miutan Peltier hutes van benne, ezert lehet kevesebb a homerseklet, mint a kinti hofok. Csak azt elfelejtetted megemliteni
De sztem ez mostmar tenyleg nem ide tartozik... -
dilipok
veterán
válasz
Mythsardan
üzenetére
nem, azert keveselljuk, mert egy 22-23 fokos szobaban egy vasdarabot nem tudsz 19 fokra lehuteni leghutessel
(mondjuk tenyleg nem emlitetted hogy hany fok volt a szobaban, de en speciel mar 19 fokban sem igazan szeretek sokaig ulni, marpedig ha 19 fok volt a proci hasznalat kozben akkor az egy legfeljebb 15-16 fokos szobat feltetelez
)JAAAAAA, hogy ebben peltier cooling van. AHHHAAAA. Igy mar ertem a hofokot. Viszont a meretet nezve, szvsz egy picit overkill a dolog
(Inkabb ezt kellett volna mondanod, nem videot linkelni
) -
Gulyopapa
addikt
válasz
Mythsardan
üzenetére
Jah szép darab, amúgy nekem is Cooler Master házam van ( 690 ) és soha nem adom el.
De a 19C az enyhén költői túlzás, kivéve ha víz vagy szárazjég hűtéses a rendszer ...
Volt vízhűtéses gépem évekig
-
Gulyopapa
addikt
válasz
Mythsardan
üzenetére
19C-on ???
Milyen külső hőmérséklet mellett ?
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Mythsardan
üzenetére
V10 tuti hogy zavaró lesz, inkább h100 legyen én azt tanácsolom.
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
Mythsardan
üzenetére
Haver 3 éves Q9550-el tol minden mai játékot.....húzva minden játékra elég!
Ez a gép pénzkidobás!!!!
A 2500k-t még egyetlen egy mai játék sem használja ki!(#44454) pohár
buhahahaha

Helis rész is mekkora szánalom már
Az a játék egy fos! -
sith7
félisten
válasz
Mythsardan
üzenetére
TÁP: Corsair Professional Series Gold AX1200 Power Supply Unit (1200 Watts)
omg ...

-
tkesy
őstag
válasz
Mythsardan
üzenetére
na ez az a konfig, amit simán pénzkidobásnak neveznék...
-
Xaels
félisten
válasz
Mythsardan
üzenetére
Azt a CPU hűtőt én a helyedben nem erőltetném pláne mert ha nincs szerencséd akkor a RAM-ok nem fognak rendesen elférni alatta.
-
pohár
félisten
válasz
Mythsardan
üzenetére
hát ennek sok értelmét nem látom... vegyél Ivy-t, azzal is elleszel, ez a 2011-es platform olyan pénzkidobás hogy ihajj
-
dilipok
veterán
válasz
Mythsardan
üzenetére
en meg meghagyom a 775ot meg egy darabig. nekem eleg a gepem amire nekem kell

-
pohár
félisten
válasz
Mythsardan
üzenetére
hát annak kb semmi értelme nincs

egy 2500K/2600K bőven elég lesz még jövőre is, sőt talán még utána is
-
Gulyopapa
addikt
válasz
Mythsardan
üzenetére
Akkor most 1:1

Valaki még ?
-
Gonz0
tag
válasz
Mythsardan
üzenetére
bocs, hogy nem olvastam vissza az elmúlt 1 napban keletkezett 300 üzenetet..
torkos csütörtökön az ember mégse ülhet egész nap a gép elött... 
-
Def26
félisten
válasz
Mythsardan
üzenetére
Írtam a múltkor. De csak a Wake islandon van.
-
balcsy
aktív tag
válasz
Mythsardan
üzenetére
Hát nem tudom hogy ez csak hatás akart lenni vagy sem. Mert azt megcsinálhatták volna kicsit vaddisznósabbra is mint hogy nem hallasz semmit csak a lövéseket.

Zoli1222: Jah vagy kúrjon melléd egy RPG-t mi?

-
Zoli1222
addikt
válasz
Mythsardan
üzenetére
Ez nem bug. Próbáld ki. Kérd meg vmelyik haverodat, h úgy Istenesen vágjon fülön...

-
Laraxior
titán
válasz
Mythsardan
üzenetére
Ezen a fórumon teljesen mindegy, hogy cheater vagy sem, hiszen a szabályzat nem tiltja, hogy csalj, vagy ne csalj a játékban.
113 ember van a friendlistemen. Mindegyiknek értelmes, kimondható, leírható neve van, akiket meg tudok szólítani a gameben ha neadjisten írnék neki valamit. -
HollyBoni
veterán
válasz
Mythsardan
üzenetére
100%,hogy cheater!
-
sith7
félisten
válasz
Mythsardan
üzenetére
mákod volt, én is így próbáltam , de nálam nem forgolódott ilyen esetben, hanem elöbbre ment egy kicsit , és 2 méterről pofonlőtt
-
apollo12
veterán
válasz
Mythsardan
üzenetére
1200x800 ban és minden lovon, így már 40fps alá nem igazán esik, de köv héten, lehet már +2gb ram lesz benne, mert nagyon kevés neki a 2gb alap
-
HollyBoni
veterán
válasz
Mythsardan
üzenetére
LOL,semmi.
-
Xaels
félisten
válasz
Mythsardan
üzenetére
Ismerős Bug van a képen. Nekem akkor jött elő amikor az utolsó pillanatban defiztek meg és onnantól kezdve nem tudtam semmit csinálni.
-
HollyBoni
veterán
válasz
Mythsardan
üzenetére
Dettó,én sem értem. Nálam a proci nem megy 90% fölé,pedig a VGA 80%-on pörög.
(#43847) Def26: +1,sokkal jobb lenne..
-
ForexGuru
aktív tag
válasz
Mythsardan
üzenetére
fps
min - max milyen körülmények közt? -
FuRiONight
addikt
válasz
Mythsardan
üzenetére
Nem volt irásvédett sajnos egyik file sem. Sehol nem ment a játék még a singlebe sem az állásomat..
Valami ötlet? 2x raktam winfost ez miatt, de nincs változás..
-
Góliát
őstag
válasz
Mythsardan
üzenetére
Szerintem sem kell a joy. Belesestem én is ebbe a hibába, aztán ott hever a polcomon.

-
HollyBoni
veterán
válasz
Mythsardan
üzenetére
+1,tényleg jobban néz ki! Azt vedd.

-
Cybertrone
veterán
válasz
Mythsardan
üzenetére
Nem nagy szám! Rakéta, meg egy célzó, és meg is van!
nepszter1:
Alacsony felbontáson ahol a game támaszkodna a proci erejére oda kell a 4 magos cucc! -
ForexGuru
aktív tag
válasz
Mythsardan
üzenetére
1 kör
-
Rico45
őstag
válasz
Mythsardan
üzenetére
Értem!
Köszi szépen!
-
Rico45
őstag
válasz
Mythsardan
üzenetére
Ez mi is pontosan??
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Mythsardan
üzenetére
Sokat nem ér, játszani még nem lehet.
-
pohár
félisten
válasz
Mythsardan
üzenetére
szerintem nincs

-
Zoli1222
addikt
válasz
Mythsardan
üzenetére
Csupa jó hír! És akkor megvárom azt a pár hetet a bétáig. Földim...

Ó anno a win7-et is hányszor felraktam a gépemre...
-
Csukabk
csendes tag
válasz
Mythsardan
üzenetére
Ma újra raktam az egész gépemet;Win-7-et;Origint;Battlefield-et...de semmi nem lett jobb! ezér nagyon ki vagyok akadva!
Nincs már sok türelmem...legközelebb TNT nyomok a gépemhez és felrobbantom a Battlefieldel együtt ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
lama_lamm
aktív tag
válasz
Mythsardan
üzenetére
Hát igen, kár, hogy nem lehet megbízni a játékosokban
Főleg az után, hogy valakit már ki is zártak emiatt. -
bognar110
őstag
válasz
Mythsardan
üzenetére
140 ? Nem olvadt még le a helyéről ? Rakjad ki az ablakba most -10 °C van.

-
Def26
félisten
válasz
Mythsardan
üzenetére
Trust egérrel mennyire vagy elégedett?
-
lama_lamm
aktív tag
válasz
Mythsardan
üzenetére
Rá kellett volna kapcsolnod a radiátorod, meg lett volna oldva a szoba fűtése és a kártya hűtése is egy lépésben

-
v!ct0y
veterán
válasz
Mythsardan
üzenetére
Ki olvasná le ha 30 perc múlva módosítod ?
Szerintem elszállt valami abba a kariba. -
HollyBoni
veterán
válasz
Mythsardan
üzenetére
105C-ig bírják,örülj hogy működik a kártyád!

-
lama_lamm
aktív tag
válasz
Mythsardan
üzenetére
140°C?
Rántottát nem sütöttél rajta? 
-
lama_lamm
aktív tag
válasz
Mythsardan
üzenetére
Kívácsi leszek rá. Nekem jelenleg a BF3 megeszi Win7 64bit alatt a mind a 4GB ramomat, és elég idegesítő, hogy kb 2 perc, míg újra feláll a rendszer, ha kilépek...
-
kmisi99
addikt
válasz
Mythsardan
üzenetére
tdm canals calami rohadt jó. Néha azzal szórakozok hogy felszórom a konténerek környéként C4 el ha valaki berohan akkor puff. Van is már 116 C4 killem
-
Zoli1222
addikt
válasz
Mythsardan
üzenetére
Hali!
Milyen állapotban van a win8? Érdemes lehet már felrakni? Máshol olvastam, h pl a bf3 akadozik. Akkor ott valszeg hardveres probléma lehet?
Aktív témák
Hirdetés
- Trollok komolyan
- Napelem
- Magisk
- LG LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Akciófigyelő: Ismét ingyenes az Epic Store-ban a Hogwarts Legacy
- Mit nézel? – kérdezi a YouTube, és mond jobbat
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus ROG Strix G16 Notebook! i9-14900HX / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- HP ProBook x360 435 G8 Ryzen 5 5600U Refurbished - Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

és azokat öldösi
(mondjuk tenyleg nem emlitetted hogy hany fok volt a szobaban, de en speciel mar 19 fokban sem igazan szeretek sokaig ulni, marpedig ha 19 fok volt a proci hasznalat kozben akkor az egy legfeljebb 15-16 fokos szobat feltetelez
)