- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Nyitlocker
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
crazygránát
csendes tag
egy kis segítség kéne!
nagyon jó ez a kampó meg a nyílpuska csak nemtom hogy kell rajta átcsúszni.
valaki tud segíteni? -
Allien
veterán
Eddig több, mint 100 órát nyomattam ebből.
Jobban bejön, mint az alap, a kampós kötél, és a másik, nyilpuskával kilövős kötél miatt extra dolgokat lehet megcsinálni, főleg, ha 2-3 ember össze dolgozik, hogy pl. magasabb pontra tudjanak eljutni. Soxor a páncélos járműveknek esélyük sincsen, ha nem húzzák el a belüket.
-
Newyorker
addikt
Nem valami népszerű ez a totyik

Hahóóó BF2ő spec forcosok merre vagytok? -
johne
csendes tag
Szerintem egész jó kis kiegészítő lett!!

-
Newyorker
addikt
Közbe közbe megoldódott

-
Newyorker
addikt
Senki nem vágja?

-
Newyorker
addikt
Segítsetek plíz!
Az egyik haver, amikor fel akarja tenni a Sf-et, akkor az install során mindig patching failed van!
Ez mitől lehet??? -
jó a kieg. csak sok sima bf2 ös azért nem jáccik vele mert a virágbótos nem kóser, viszont az unlockolt fegyever kell nekik. kérem ha klánoznak legyen már meg nekik!

-
bbchris
senior tag
Mi az hogy nem játszik senki ?! Dehogynem szerintem állat ez a kiegészítés . A legjobbak az első és az utolsó pályák . Na meg ahol a repülő van . A többi az nem igazán nyerte meg tetszésemet de játszok velük csak ez a két pálya jött nagyon be . Az a kampós horog amit fel lehet dobni a tetőre nagyon király . Tegnap játszottam egy német szerveren de itt most jó bagázs volt . Egyébként semmi baj a játékkal csak néha rohadt nehéz is tud lenni még easy-n is .
-
de csak sokunknak suli van meg idegesít ,hogy kevesebb fpst produkál mint a sima. amugy nyomom

-
kBagyula
senior tag
Reggeli UP!
Nem játszik senki az SF-el??? -
Allien
veterán
Ide is leírom, hátha valaki nem olvassa a bf2 totyikot, ATI kártyásoknak szól!
''A tesztekben észrevették, hogy az ati kártyáinál NINCSEN AA efekt. Tehát, semmi élsimitás, a vonalak, mint a lépcső, kb. Bezzeg az nvidia-nal, gyönyörű!
A megoldás egyszerű! A winben, vga driverében alapértelmezettre KELL rakni, tehát NEM szabad elállítgatni és beállitani mondjuk az AA-t és egyébb efekteket maxra, hanem ''alkalmazás szerint''-re kell állítani, és akkor a játékon belül is lehet ténylegessen beállítani az AA efekteket. Ja, ha állítgatod ezen efekteket a gameban, csak akkor lép életbe, ha újra inditod a gamet! Tehát, Atisok nem a kártya szar, hanem az Nvidia támogatja a játékot! Ergo, ha elállítod a winben a vga-t, akkor a játék FIGYELMEN kívül hagyja direkte ezen részt, és letiltja az élsimitást!''
-
Magnat
veterán
Köszi, közben én is gazdagodtam pár tapasztalattal ... éppen átléptem a 20k-t a simában, amikor megvettem az sf-et, de nem kódoltam ki semmit, gondoltam, hátha jól jön még a kikódolás SF alatt ... aztán meg kiderült, h addig nem enged ott semmit kikódolni, amíg a simában nem kódolom ki, amit lehet ... utána egy csomó fegyvert sikerült sf-ben is. Ami nem tetszik, h sf-ben csak ha amerikai/angol/ akármilyen vagy, akkor engedi az sf-ben kikódolt fegyvereket használni, 1ébként csak az alapot, illetve azt, amit a simában kikódoltál ... és a sima gaméban is csak amerikaiként tudok sf-ben kikódolt pityukat használni ... ez mindenkinél így van? Továbbá qrva szar sztem az össze pálya, ami sötétben pörög ... lehet,. h idővel megtetszenek, most semmi affinitásom azokon játszani.
-
tkesy
őstag
Remélem nem késtem sokat a válasszal...

Nos valahoyg úgy müködik a dolog, hogy az SF fegyvereit elérhetővé tették kilockolos formában az alap BF-ben is...
pl.: a mérnöknél ezek vannak, ha megnézed az alap BF2-öt:
-alapf.:M11-84
-alap. kilockolható: MK3A1
- SF ből kilockolható: MP7
Az hogy mi alapján engedi kiváltani azt nmetom.... De az öcsém jópár órai SF után elinditotta a BF2-öt, és kapott üzenetett, hogy kiválthat pár fegyvert...
(az SF megjelenése előtt lépett szintet előre, tehát még arra sem lehet fogni... ) -
Magnat
veterán
Nah, a fő probléma megoldódott, hiába tettem fel már pár napja az 1.12-t, újra fel kellett tenni az SF telepítése után, így most fut. Megvan a gázálarc is, meg a night vision, de az új fegyvereket még eddig sehol nem kaptam meg, sem az SF-ben, sem a régi pályákon ... igaz, az SF-ben mindig lázadó voltam, állítólag az ellenfélnek voltak új fegyverei. Viszont utána bementem egy sima BF2 pályára, és többször láttam, h F2000-rel, meg G36E-vel nyírogatnak ki embereket, illetőleg flash gránátot is láttam. Nekem persze semmi új nem volt, nem értem ...

-
Magnat
veterán
Sziasztok, én is megvettem a gamét, de nem sikerült működésre bírnom, mert minden szerver azonnal kidob azzal a szöveggel, h ezen a szerver nem megengedett a módosított játék használata és állítsam vissza a hivatalos verziót ... ezt a magyarítás okozhatja? Kérdezem továbbá, h hogyan tudom az sf fegyvereket a régi pályákon használni, mert láttam ilyet, de nekem csak a régi fegyverek látszanak a régi pályákon. Ill. még annyit, h vki tudja, mi a helyzet a feloldásokkal? Mert most értem el a 20k pontot a régiben és direkt nem kódoltam ki semmit, h ha az újban lehet, akkor inkább ott használnám el. Jah, és vki említette a night visiont, azt hol találom?
-
sráccok csak nekem van meg? hozzuk fel a témát. most jácotam és elegem lett mert valami német szerver de gyökerekkel voltam körülvéve. első is lettem igat de akkoris.
-
tehát akkor. felrak bf2. felrak bf2sf majd a peccs. akkor fog menni mert ha hiszitek ha nem az sf verziója kisseb mint a peccsé ami 11.22én jött ki!

-
Newyorker
addikt
A Special Forces kieg-ben benne van az 1.12 patch, vagy azt külön le kell tölteni és feltenni?
-
tkesy
őstag
van benne pár új fegyver (főként angol/amerikai oldalon) pár új ''nemzet'' (pl.: britek, oroszok, palesztinok), plusz felszerelés (pl.: kötélpálya, villanó,- ill könnygázgránát, gázmaszk, éjjellátó) néhány új jármű ( komolyabbak: Apache, MI-35 Hind, BMP 3) és 8 új pálya...
Vannak benne jó 5letek, de összeségében nekem nme tetszik...
-
Kain
senior tag
Láttam belőle nagy felbontású vidit,az alapján nagyon coolnak tűnik.Mondjuk sztem nem profi,nem összeszokott csapat nem fog tudni úgy játszani vele,mind ahogy láttam,csak káosz lesz és anarchia,mint a valóságban

-
Spy89
aktív tag
Sziasztok!
Eddig jónéhány dolgot láttam ill. hallottam róla de ha valaki tudna adni elsőkézből tapasztalatot a kiegről hálás lennék.Vacillálok a gamén de még nem tudom megvegyem-e. Az alapot pl. elég borsosnak találtam de utólag megérte ill. már voltak tapasztalataim a demoból és ''egyéb''
forrásból és tettszett. De ez most miben tud majd újjat vagy jót nyújtani? 
-
asimov
aktív tag
Nekem megvan az SF, és hajnal kettőre megvolt a peccs is..

Gyönyörűen megy, látom a servereket is.
Azt viszont nem értem meg, miért nem tudtak a szerverkeresőbe berakni egy opciót hogy csak az SF-es szervereket mutassa... Ez így elég lol, főleg hogy átlag 1800 szervert szokott feldobni... Mondjuk ez legyen a legnagyobb bajom
tkesy: 1.12 és simán menni fog!
[Szerkesztve] -
várd meg a pénteket. tedd fel az egészet újra. 1.12es pecs. tudtommal azért mert a klántársam szerint az ea downloader 25én engedi a telepítést tehát sztem akkor lesz kész hivatalos szerver és mindenki átér a peccsre. amugy igen vagy most felrakják a pecset és mennie kell. ez sztem nem a kiegészítő hanem az időzítés gondja!

-
tkesy
őstag
Legszívesebben beleb****m a készítők fejét a monitorba...

Helyzet: alap BF2 fenn, SF telepít... Elején automatice ''frissití'' magát az 1.1-es verzióra, majd szépen települ.... Inditás, helyi hálon játék megy, hát akkor nézzunk neten valamit (beépített kereső): semmi....
Lahet még túl friss, vissza alap BF2... kereső: itt sincs semmi... Ok, akkor: kedvencek mappa: You have an older version than the server
Lehet, hogy az 1.1-es verzió tett be neki? 1.3 patc fel, csatlakozás.... =
You have an older version than the server vagy You have a never version than the server...Király...

5let, hogy ilynekor mi a **** van? -
tkesy
őstag
az angoloknál ez a F2000-es elég ütös fegyver lett....
föként a szövetséges oldalon lettek új fegyverek, orosz/arab oldalon nme történt sok változás...
sp-be megint kevés pálya került bele, és még mindig 16 fő a limit.... -
asimov
aktív tag
Na, hívott a cd-galaxis megjött a példányom!!!
Úgyhogy estére már tudom milyen!
[Szerkesztve] -
na no warez. virágboltos már van de pénteken gyün a gém!

-
Magnat
veterán
Up! Lehet már többet tudni róla?
-
BF2-FAN
csendes tag
Hi!
Akit érdekel egy Battlefield 2 Magyar FanPortál az látogasson el erre a címre: Bővebben: link
Rengeteg hír, kép, videó, információ a játékról!!! -
nemtom még mindig. elég érdekesl lett. azt hallotam klántársaktól ,hogy nem lesz benne (lehet nem de nemtom míg ki nem jön nem tuti) páncélos és repülő. csak 1 két kocsi, heli, hajó. eléggé csés lesz.... pedig a bf nem erről szól!
-
asimov
aktív tag
Ez a múvi nagyon komoly! Ha ez tényleg így fog kinézni, nem sokat kell majd gondolkodnom, hogy invesztáljak-e bele!

-
nah megnéztem a művit. érdekes. kipróbálni kifogom. egész csés lett. lehet ebből az elképzelésből lesz valami. de ebben lesz szerepe a tanknak, repülőnek, helinek valyon? én egyy olyan peccsre vágyom ahol van egy pálya amin mindenki repülővel kezd és óriási légicsata. áhhh.
-
érdekes lesz a játék kiegje. hmm mit is mondjak. esti battlefield? a battleifled nem arról szól ,hogy 64 ember egy szerveren a zászlókért küzdve, adrenalintultengéssel küzd? de. sztem nem lesz valami népszerű de majd meglássuk. lehet nekem is be fog jönni.
-
nah kijött vmi video. most töltöm remélem nem mov. Bővebben: link
-
Allien
veterán
Elég gáz lesz ez (esti pályák), főleg nekem, a TK miatt. Rohan valaki az én irányomba, lehasal és tüzelni készül (nem, nem szuka kutya), én meg simán lelövöm a csapattársamat, mert nem, vagy későn írja ki a roppant inteligens játék, hogy barát-e, vagy ellensegg. Bár, ez csak akkor gáz, ha sniper fegyvert használok, mert azzal vagyok csak halálos egy lövéssel, meg esettleg a gránáttal. Tegnap is, gyakoroltunk, az egyik pályán hírtelen a sarok mögül feltünt talán gaben71, és megszórtam ''kicsit'', de shimán túlélte! Ja, és nem azért, mert csíter!

-
Allien
veterán
Nem is beszélve arról a dologról, hogy mi mindent igértek eredetileg a BF2-höz, mint pl. 100 játékos egy pályán! Ebből lett 64.

-
Allien
veterán
Mit találgattok? Tiszta hüleség! Méghogy ez, meg az lesz bnne, ugyan má, kéhrlek benneteket! U.A. a motor, ami már ''kész'' van, ugye, és NEM alkalmas azokra a dolgokra, melyeket itt leírtok!
Bár, ami épületen belüli kűzdelmet illeti, arra eddig is volt példa, még a DC-ben is lehetett, mert van 1-2 pálya, ahol van egy-egy lépcsőház, ahol elvileg lehetne csatározni, de ez még nem annyira van kidolgozva (illetve arra meg van pl. SWAT4). Éjjeli dolgok, hát, nem tom, engem nem hoz lázba. Kiváncsi leszek, hogyan oldják meg, ha valaki éjjellátózik, és felkapcsolja valaki a lámpát (de legalább fénygránátot rakhatnának be)!
A legjobban azt várnám, ha lenne olyan eső, mint ma itt, és persze majd sár utánna, de ezt még nem tudják rendessen modellezni. Azért az esővel megpróbálkozhatnának.
-
én azé kíváncsi leszek rá!
-
Frenky89
addikt
Sötétséges(hál' Istennek végre

), taktikázós, lövöldözős.
Sztem.
-
Dying Fetus
tag
a gamestaron azt mondták hogy ebben az évben már megjelenik ez is
-
NorDezs
senior tag
''7-8 új pályát ígérnek, melyek között lesz éjszakai is. Új felszerelési tárgyként előkerül az éjjellátó is. A kiegészítő 6 új választható oldalt, 10 új járművet és 12 új fegyvert tartalmaz majd. A játék valamikor 2005 végén kerül a boltok polcaira.''
Még képek Bővebben: link -
NorDezs
senior tag
Itt van pár kép Bővebben: link
-
az a peccs ugy az maxi loál

-
Épp hogy csak megjelent a game de már be is van jelentve a kiegészítő lemez. Reméljük jobb lesz mint a peccs
. Én személyszerint kíváncsi leszek rá.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Képregény topik
- Elektromos autók - motorok
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Egy óra, két rendszer
- Formula-1
- Kingdom Come: Deliverance I-II.
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 9070 XT 16GB Zalman Z10 Plus Seasonic 750W
- iPad A16 128GB Wi-Fi Silver 100% (1év Garancia) Mindössze 4 ciklussal!
- Hario MINI MILL SLIM PLUS tekerőt keresek, mert elveszett
- 2 TB-os Samsung 980 PRO M.2 SSD with heatsink - garanciával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Jobban bejön, mint az alap, a kampós kötél, és a másik, nyilpuskával kilövős kötél miatt extra dolgokat lehet megcsinálni, főleg, ha 2-3 ember össze dolgozik, hogy pl. magasabb pontra tudjanak eljutni. Soxor a páncélos járműveknek esélyük sincsen, ha nem húzzák el a belüket.

]

forrásból és tettszett. De ez most miben tud majd újjat vagy jót nyújtani? 
Lahet még túl friss, vissza alap BF2... kereső: itt sincs semmi... Ok, akkor: kedvencek mappa: You have an older version than the server