Hirdetés
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
Battlefield 1
Új hozzászólás Aktív témák
-
dergander
addikt
válasz Aventador91 #17871 üzenetére
Felesleges ezen vitázni,te más szemszögből látod mert te csak "Tank"-ozol. Mint mondtam egy jó ballanszú csatába,neked még közel se lenne ennyi pontod. Az hogy most nehezen viseled,hogy járműből noob csapatok ellen volt ilyen statod,az már a te bajod. A tény az tény. Mint írtam előbb is leírom újból,napi 15-20 mecset is lejátszok,ismerem a játékot,van hogy 1 köröm nekem is baromi jól sikerül,mert gyenge az ellen. De annyi,sok kört azon vesztek mert,a tank ottvan és lövi halomra az embereket,de ők nem tesznek semmit csak futkosnak össze vissza. Szóval itt ilyen esetbe effektív az a mondtatod hogy "ne magyarázzon senki hogy úgy könnyű. mert nem az. De hidd csak el hogy az,ilyen esetekbe.
-
Carlos Padre
veterán
válasz Aventador91 #17871 üzenetére
A bombázó az új sláger mióta a sok sírásnak hála használhatatlan szintre butították az AA gunt. Látom a sok 100+ killstreak videót, hogy mekkora ászok. Közben meg majdnem nehezebb leszedni mint a léghajót. Eddig is hamar kilőttek az AA mögül, cserébe most már lelőni sem lehet vele semmit csak nagy szerencsével. Hol vannak már azok a szép idők, mikor a fao fortressen azzal tanítottam móresre a D fölött kempelő núbokat
Genyó vagyok, ha hülye vagy megmondom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
[Battlefield Buddies]
- Apple notebookok
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Gitáros topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Eredeti játékok OFF topik
- Dell notebook topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Mozgásban a PC-s kiadás
- További aktív témák...
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek (2, 4 és 8 GB RAM) összeállítása, alkatrészek
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest