Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kalandor: Habemus papam
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
-
LOGOUT
Battlefield 1
Új hozzászólás Aktív témák
-
Carlos Padre
veterán
válasz
Aventador91 #17871 üzenetére
A bombázó az új sláger mióta a sok sírásnak hála használhatatlan szintre butították az AA gunt. Látom a sok 100+ killstreak videót, hogy mekkora ászok. Közben meg majdnem nehezebb leszedni mint a léghajót. Eddig is hamar kilőttek az AA mögül, cserébe most már lelőni sem lehet vele semmit csak nagy szerencsével. Hol vannak már azok a szép idők, mikor a fao fortressen azzal tanítottam móresre a D fölött kempelő núbokat
-
dergander
addikt
válasz
Aventador91 #17871 üzenetére
Felesleges ezen vitázni,te más szemszögből látod mert te csak "Tank"-ozol. Mint mondtam egy jó ballanszú csatába,neked még közel se lenne ennyi pontod. Az hogy most nehezen viseled,hogy járműből noob csapatok ellen volt ilyen statod,az már a te bajod. A tény az tény. Mint írtam előbb is leírom újból,napi 15-20 mecset is lejátszok,ismerem a játékot,van hogy 1 köröm nekem is baromi jól sikerül,mert gyenge az ellen. De annyi,sok kört azon vesztek mert,a tank ottvan és lövi halomra az embereket,de ők nem tesznek semmit csak futkosnak össze vissza. Szóval itt ilyen esetbe effektív az a mondtatod hogy "ne magyarázzon senki hogy úgy könnyű. mert nem az. De hidd csak el hogy az,ilyen esetekbe.
Új hozzászólás Aktív témák
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
[Battlefield Buddies]
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad L13 Yoga Gen4 X360 Érintős! Ryzen 7 Pro 7730U 16GB RAM / 256GB SSD Magyar
- Asus ROG Strix XG27ACDNG - Újszerű
- Intel Core i9-10900 processzort keresek megvételre MA
- HP Z840 workstation 1450W 2db XEON 2697 v4 36MAG,256GB DDR4, Quadro P6000 24GB/M6000 24GB/P5000 16GB
- 3db Dell PowerEdge R730XD és 3db Netapp RS-1401 NAS
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest