- Gurulunk, WAZE?!
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
-
LOGOUT
Battlefield 1
Új hozzászólás Aktív témák
-
daveoff
veterán
válasz
lofagi #13260 üzenetére
hát ilyen hibákkal én még nem találkoztam egy bf-nél sem, tudod miért, mert azok nem ezt a hulladék rendszert használták.
most pl, akartam játszani egy galambosat, nem tudok, mert a matchmaking nem működik, a server browser meg csak teli szerverek ad be, meg ilyen 180 pinges szarokat. nagy nehezen 15 perc után felmegyek egy szerverre, berakom a galambos medált, és puff bebessza a két héttel ezelőtti medálokat. szerinted? nem lettem ideges...
jó mondom akkor hagyjuk, rád csatlakozok originből, erre a töltőképernyőn karikázik 10 percig a játék, persze csak az alt+F4 segít....az utóbbi napokban nálam játszhatatlan a játék...
a játékban tényleg nincsenek nagyobb hibák, mind az eddigi bf-ekben, csak ezek miatt a hibák miatt teljesen elmegy a kedve az embernek az egésztől.
-
laceszgamer
addikt
válasz
lofagi #13260 üzenetére
Arról nem beszélve, hogy végre mertek lépni, és nem a szokásos jelen-jövő a környezet.
A lehetőségekhez mérten meg igencsak élvezetes játék lett, jó, nem totál realisztikus, de valamit valamiért.
Na meg azt is hozzá kell tenni, hogy oké, van még benn sok bug, de közel sem olyan veszélyes a helyzet mint ahogy anno a 4 indult.Ahhoz képest ez ég és föld.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
[Battlefield Buddies]
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest