- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Tonnara di Scopello
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Battlefield 1
Új hozzászólás Aktív témák
-
bul07
nagyúr
válasz
bandi0000
üzenetére
Hát az engem nem vigasztal

BC2 tolhattam egész nap még egy évvel a megjelenés után is mert volt játékos, még régebben a cod4-ről ne is beszéljünk
De a BF3 és BF4 esetén is bármely időpontba voltak játékosok
Én amióta az eszemet tudom késő éjszaka(hétköznap éjfél után) és délelőtt szeretek játszani mert a kicsik iskolában vannak
-
bul07
nagyúr
Mi a fenne van
Két árva Conquest szerver van ahol van játékosMi ez már

Sose volt ilyen hogy ne lett volna élet
BC2- BF3 - BF4 -nél sose volt olyan hogy délelőtt ne játszottak volna az emberek
Ez is kezd kihalni mint a SW B, mjad csak délután meg este lehet játszani mert napközbe nincs emberÉs mi lesz ha jön a DLC még megoszlanak az emberek(nem az elején mert újdonság varázsa, hanem majd egy hónappal később)
Hú ha ez így halad nyára nem lesz játékos
-
bul07
nagyúr
válasz
daveoff
üzenetére
Nagyon megugrott a kill a tankkal és félek hogy csalónak néz
Statisztikán is jó látszik a nagy ugrás (Light tankot nézd, és úgy hogy nem sokat játszok. Tegnap este játszottam legközelebb szombaton délután fogok játszani, már ha úgy alakul)(#21667) prokxy
BF4-be volt egyáltalán FF védelem, én a FF védelem miatt tartok a banntól
Amúgy nekem nem volt javítóm , talán ha egyik eredménynél volt egy emberke aki néha jött javítani(#21670) FollowTheORI
Nem csalok, csak amióta jött a frissítés és elég hamar betölt a pálya így tudok tankot vinni, azóta belelendültem a tankozásba
És ezért is félek mert most hirtelen nagyon megugrott a tank kill -
bul07
nagyúr
Kezdek adódni hogy egyszer csak FairFight berág rám
Mostanában elég amatőrökkel hoz össze sors és light tank nagyon aprít, és nem is sokat játszok, pár naponta egy két órát
Ilyen sorozatom van
8-a
Hajnal
44:0,[link]
33:0
most
53:3, [link]
56:2, [link]
30:3
45:7,[link]
5-e
26:0, [link],[link]
23:0
38:1, [link]
48:2, [link]
31:0Ha egy két körben nem ilyen de ha tankhoz jutok biztos megy
Szerintetek van aggódni valóm?
-
bul07
nagyúr
válasz
}{3@Đ$}{0ot
üzenetére
Nálam az az első hogy megnézem hogy konzolos videó e, mint a most linkelt is
Ha igen már zárom is
Főleg ha azt akarná bemutatni milyen májjer lövéseket tud leadni, na ne már auto aim melletNem véletlen hogy nem írják bele a címbe hogy konzolos videó
-
bul07
nagyúr
válasz
whiteman0524
üzenetére
Fenne a dolgukat a most lényeg Premium Pass nem akciós
Viszont akinek nincs meg a Battlefield™ 1 - Titanfall™ 2 Deluxe Bundle 50€-ért nem olyan rossz ajánlat
-
bul07
nagyúr
válasz
daveoff
üzenetére
Ha úgy érted hogy konzolon tolom e, nem PC-n
Vége a körnek és mi ellőt jönne a battlepack osztós ablak lehet szavazni két pálya közül melyik jöjjön, sima rá kattintós
Conquest mód, én csak azt játszokCsináltam képet róla csak most dolgozok és a kép meg az otthoni PC-n van
Ezeket a módokat még nem is próbáltam

Domination
Operations
War PigeonsRush-t kemény fél körig bírtam, egyszer

-
bul07
nagyúr
Pár naponta tolom és tegnap gyanús volt hogy egymás után ugyan az a pálya jön
Mondom mi fenne
Kiléptem másik szerver, és jé kör végén előjött egy szavazós ablak ahol a pályára lehet szavazniMióta lehet szavazni mert nálam tegnap jött ellő?
De kezd az idegeimre menni hogy elfelejti a fegyver beállításimat, és a jármű beállításokat is
Az hogy járművek színezését(skin) elfelejti az alap elég csak szervert váltani és már nem is emlékszik a beállítottra
-
bul07
nagyúr
válasz
üzenetére
Ez végül is ez előrendelői bónusz volt
(#20632) Źşë'
Hát egyszer kétszer igen menekülnöm kellet , volt hogy 1HP maradt mire eltudtam menekülni a gránát esőből
(#20634) sixpak
Hát nem tudom eddig azért sikerült legalább a tempót tartani, de most már van hogy átgázol rajtam mert gyorsabb
-
bul07
nagyúr
válasz
Zso Ro
üzenetére
Azt kell hogy mondjam hogy ez az utolsó frissítés tetszik
Pálya betöltés megtáltosodott
És mintha a fps-em is emelkedett volna, vagy nem esik be ezt még néznem kellTegnap én is Light Tankkal aprítottam és két pályán egymás után sikerült ilyen 51:0 és 71:2 elérnem is vártam is hogy kidobjon
De ami nem tetszik hogy Light Tank olyan lassú lett mint a Landship, sőt lehet még lassabb is lett mert lehagyott a Landship

-
bul07
nagyúr
válasz
}{3@Đ$}{0ot
üzenetére
Nem az a kemény hanem ez
December elején meg január elején még tartotta magát de februárra már erősen megzuhant a napi játékos szám
Ha így haladnunk pár hónap és 20-30e lesz a játékoslétszám naponta az meg már majd bf4 színvonala
Persze az első DLC megjelenésénél lesz egy kis fellendülés de ha nem lesz nagyon jó DLC akkor annyi -
bul07
nagyúr
Ha nem ilyen lenne a játék és lenne benne valami új más akkor arról menne a csevej
De nem marad más csak a hibák és emberek kiértékelése

Amúgy lenne lehetőség a játékban csak hiányos
BC2 volt ugye a Mortar Strike, ezt miért nem tudták ide is áthozni mondjuk agyú zárótűz formájában
Mondjuk egy fix pontról állasból lehetne kijelölni hogy hova menjen egy kis zárótűz, pár percenként lenne rá lehetőségRégi szép emlékek a BC2 kapcsolatba, na annál megvolt az az érzés hogy nekem játszanom kell bármi más helyett
Most nincs meg ez az érzés a bf1 kapcsolatba, egy százszor látott film vagy bf1, és van hogy a film győz -
bul07
nagyúr
Amúgy észrevettétek hogy ez a fórum is csak akkor pörög ha valami baj van a játékkal
BC2 - BF3 - BF4 fórumával ilyen nem történt 3-4 hónappal a megjelenés után
Egyszerűen nem csak a játékban volt élet hanem itt a fórumon isSzerintem ez jól jellemzi a bf1-et is egyszerűen kevés, ha jön egy másik neves lövölde sokan fogják letenni a bf1-et a megszokás miatt
Nem azt mondom hogy olyan szinten fogják otthagyni a játékosok mint a BF H-t vagy a SW B-t, de szerintem az első DLC lecsengése után kb a annyian fognak a BF1-el játszani mint a BF4-el
Csakhogy meglegyen, és visszakereshető legyen
Jelenleg a játékoslétszám
-
bul07
nagyúr
válasz
lofagi
üzenetére
Én visszaolvastam a hozzászólásaimat a bf4 fórumba , és kb egy hónappal a megjelenés után már nem volt kidobálós fagyásos hiba, és olyan játékbeli hiba ami miatt megöltek volna
Az hogy élesztés után nincs fegyver vagy nem ló és e miatt lelőnek, mi ez már, és fogják ezt javítani?????
Lehet hogy simábban indult bf1 de kevesebb energiát is fektetnek a javításokba, és sok kicsi bosszúság folyamatosan rosszabb mint mondjuk pár hétig szenvedni
-
bul07
nagyúr
válasz
Meklod
üzenetére
Bf4 induláskor sokkal bugosabb volt
És ez a lényeg hogy induláskor és nem több hónappal a megjelenés után
BF4 indulásánál voltak gondok de azt relatíve hamar megoldották és utána nem voltak játékot befolyásoló hibák
De most mi van a bf1-be, olyan hibái vannak ami lehetetlené teszik a normális játékot
Felélesztenek és nincs fegyverem, járműbe akarok éledni de a pályán valahol csak úgy ledob gyalogoskéntHa nem csinálnak valamit én biztos nem fogom megvenni a prémiumot, mert nem érdemli meg
-
bul07
nagyúr
válasz
smokiii1
üzenetére
Többet nyernek mint vesztenek, mert hogy kicsit köhögnek az nem befolyásol olyan sokat
Amúgy a csapatársai elé szoktam dobálni ahonnan várható az ellenSuez pályán kifejezetten hasznos ha a B,C,D pontokra hajt a csapat
Argonne Forest pályán ha megvan a C akkor a gázzal szépen távol lehet tartani a másik oldaltAmúgy én a gázt azért is szeretem mert jelzi ha van a közelben ellenség, eldobom jobbra balra és ha valaki belefut már tudom is hogy közelben vannak
-
bul07
nagyúr
válasz
daveoff
üzenetére
Ú én úgy szeretek gázosítani

Van hogy ládát ledobom magam mellé és csak úgy szórom míg a többiek harcolnak a pontért, és ez nagyobb segítség minthogy én is ott lődöznék
Belefut a gázba és már hátraarcot is vesz és menekül
Van hogy ketten hárman dobáljuk a gáz és a foglalandó pont környéke gázmezővé válik, és azért maszkba nem olyan harcolni így előnybe kerülünkKonkrétan többet öltem gázzal mint fegyverrel

-
-
bul07
nagyúr
válasz
warcat
üzenetére
Fizetésig magyar kártyával simán elmegy, de nem vettem meg végül kivárok
-
bul07
nagyúr
Ma megint volt érdekes bugom
Beültem egy Landship-be sokadiknak és nem jelezte a löveg lövedékeit csak egy -- ilyen volt , de lőni tudtam vele, de se hang se torkolattűz nem volt , csak amire céloztam az omlott össze becsapódás se volt
Után a sikeresen megint csaló
De nem ám sima csaló hanem repkedett mint superman, és úgy osztotta a halált
Csináltam egy videót csak gyenge a vga-m így fps béka segge alatt és sz@ar lett a minősége is
2:01-nél érdekes honnan szed le felrepült a ballonraIlyen sok csaló még a bf4-bf3 se volt, két három óra játék alatt egy csaló biztos akad
-
bul07
nagyúr
Mihamarabb jöhetne a javítás mert olyan sok bug van hogy égnek áll a hajam
Most is felélesztenek és nem tudok lőni, és puk le is lőnek
De van bosszantóbb is, nem tudok fegyvereket venni a játékban mert nincs pénzem úgy jelzi , honlapon keresztül jól mutatja és tudok is fegyvert venni
Viszont ládát így nem tudok venni mert azt meg csak a játék menüjében lehet

Valaki nem tud erre megoldást? -
bul07
nagyúr
válasz
SkyS1gn
üzenetére
Az még jobb mikkor megkerülöd a frontvonalat és a squad-ból senki nem éled rád, hanem egyedül próbálsz behúzni egy hátsó pontot
Persze hogy esélytelenAmúgy jó dolog ez a csapat munka de van amikkor nincs kedvem segíteni másokat
Beülök egy Armored Anti-Aircraft Truck-ba és halálra idegesítem a ellen oldal repülőseit
Csak úgy szidnak a chatbe, főleg kisebb pályákon mint The ST. Quentin Scar pálya na ezen jó helyről az aktív pálya nagy részért le lehet fedni esélye nincs a repülőknek -
bul07
nagyúr
válasz
RaGi91
üzenetére
Na ez az nekem is SSD van, egyik pálya ahogy lejár az idő be is tölt de a többség nagyon sokáig tököl és sokadiknak érek be a pályára
És tényleg van egy két pálya amit olyan sokáig hogy az első pontot már foglalják mikkor belépekMeg előjött megint a memória kevés kilépés, meg nekem is előbújt a server disconnected(telekomos nett)
-
bul07
nagyúr
válasz
Olympos
üzenetére
Hát pedig van
Mert nekem nem egyszer volt már ilyen 53:0 a végén, és nem csalok csak a pálya kezdéskor sikerült járművet szereznem, Artillery Truck és rá légvédelmi ágyú, csak úgy hullottak a repülőkÉs én csak átlagos játékos vagyok
Nagyon nem örülnék ha ilyen miatt kapnék banánt
-
bul07
nagyúr
Ez a játék kikészít
Majdnem minden belépésnél elfelejti a beállított fegyvereket
Mindig visszaáll alapraA játékon belül nem tudok fegyvert venni mert úgy jelzi nincs rá pénz(vagy mi a neve).
Viszont honlapon keresztül már jól mutatja és vagy 8000 pénzem(jelenleg).Akkor az a fránya köd/por, oké legyen de minek kell olyan mértékű hogy a repülőket értelmetlené teszi mert semmit nem látni
Spot hiányosságai miatt így is elég nehéz kiszúrni gyalogosokat járműveket erre még ezzel is rá tesznek egy kalappal
Ahogy jön a köd/por senki nem viszi a repülőket mert nincs értelme, csak a magasan a légi csatának
Ott meg vannak furcsa fordulások így annak sincs értelmeÉs mostanában megint nagyon előjött a fedezék mögötti sebeződés, ez úgy hogy befutok az épületbe vagy két lépést és puff meghaltam és falon keresztül mutatja azt aki lelőt
Egyszerűen mintha le lenne maradva a hitbox
Nagyon bosszantó tud lenniAttack plane gépeknél a Tank Hunter beállításnál az elsődleges ágyú röhej, a gyalogos lába elé lövök zuhanó repülésben sebez rajta 60-80-at meg lesz alatta egy gödör és elfut, de szó szerint a lába elé lövök
Lehetne még sorolni az apró bosszantó dolgokat
-
bul07
nagyúr
Mostanában mintha egyre több csaló lenne
És nem azokra gondolok akik légvédelmi ágyús páncélossal hozza a kört ilyen 27:0-val
Hanem akik piszok jól tudják hogy merről megy az ember, meg pisztollyal ossza a fejeseket és a kör végén 135:4-el zárnak
Egyre bosszantóbbÉn nem tudom mit bütykölnek a háttérben de egy biztos hétről hétre mintha rosszabbul futna a gépemen, érzésre
Nem ritka a szerver lag se -
bul07
nagyúr
A vesztes fél oldalán megjelenő hajót mivel érdemes most már támadni ?
Torpedó kieset mert frissítés óta limitálva van a távolsága, bizonyos távolság után felrobban
Így közel kell menni akkor meg a légvédelmi ágyú a hajóról se perc alatt kivégezNa de akkor mivel?
-
bul07
nagyúr
válasz
norby91
üzenetére
Na igen de az is jó pár perc
Mert van hogy egy szempillantás alatt betölt a következő pálya de van hogy már elfoglalták az első pontot mire betölt
SSD-ről megy a játék de valamiért változó a pályabetöltési idő
Persze így esélyem sincs a kezdő járművek bármelyikére is
Jöhetne már egy nagyobb javítás ideje lenne
-
bul07
nagyúr
Miért áll vissza alapra a beállított fegyvereim?
Nem az első eset, elég bosszantó mindig állítgatniAmúgy szerintem is sokat romlott a játék, ami eddig működött az most már nem
Például van hogy a repülőn lévő hátsó géppuska nem sebzi a támadó repülőt, sorozom forgácsolódik is de semmi, se pontot nem ad se nem sérülEgyre többször vannak derékszögben kanyarodó repülők, és minden géptípus
És vannak Rambók is, egy tárat kap de elfut
Terminátor lovakból is elegem van, oké hogy a ló nehezebben sérül de a rajta ülő miért
Amúgy is a irányítása egy rémálomDe a legnagyobb gond hogy kezdem unni az egészet, pedig nem játszok sokat, de olyan kevés útvonal van egyes pályákon hogy már megszokásból megy az egész
-
bul07
nagyúr
válasz
prokxy
üzenetére
Játszani
Próbálj meg játszani ha így vannak a játékosok elosztvaSzerinted tudtunk bármit is csinálni, hát nem
Ki is léptem én is és még jobb lett az arányKinél mennyi a ping?
Mondom kipróbálok egy kis War Pigeonst vagy Rush-t , de nem találtam olyan szervert amin ne 70-es pingem lett volna
Conquest módban van szerver ilyen 44-es pingel az még tűrhető, de még ebben is van hogy ilyen 20-as pingű úgy öl meg hogy fedezék mögöttDe ilyen 70ping mellet esélyem sincs, még érzésre visszahúz úgy öl meg
Német szervert látatok már egyáltalán?
Dehogy lesz itt szerver bérlés -
bul07
nagyúr
Ha balf@sz az ellen csapat simán lehet jó eredményt hozni
Most reggel is volt egy ilyen kör, egy tankba voltam majdnem végig, a másik csapat nagyon béna volt, meg volt egy srác aki szerelgette alattam a járművet
És nem ám a pálya széléről a gyalogosokat, hanem a sűrűjében a zászlónál
Ha sokat játszik az ember egy egy kör betalál(Vak tyúk is talál szemet alapon) -
bul07
nagyúr
válasz
Laraxior
üzenetére
Hát szerintem a beígért dolgok egy része nem fog megvalósulni
Majd az első fizetős DLC-k előtt behoznak dolgokat hogy sokan megvegyék a prémiumot, és utána síri csönd lesz
Ha fórumokon nem izélik őket hogy ez meg az a beígért dolog hol van akkor szerintem nem fognak vele foglalkozniBattlelog megszokott dolgait fogják majd integrálni, hú de nagy újításnak, már ha fog nekik sikerülni.
-
bul07
nagyúr
válasz
lofagi
üzenetére
Ne is mond a talajt
Szerelés közben átok ez, még azt hiszi az ember hogy ép nem éri el a talajt szerelés közben és mikkor vége a szerelésnek ránt egyet a föld felé és biztos hogy pukkan a gépMeg az mi az anyjáért van hogy a Attack Plane gépnél föld közelben mikkor ledobom a Tank Hunter bombát lefele rántja meg a gépet és földbe is csapódok
Mert ha fizikát akarná utánozni akkor nagyon hülyék lehetnek a tervező csapatban, mert a bomba ledobásával könnyül a gép így felfele kellene rántania, ha meg a robbanás miatt akkor is felfele kellene rántani mert a robbanás is felfele löknéÉn sokat használom a Support kasztot mert Conquest módban van két pálya a ahol Mortar-al jól lehet védeni a pontokat vagy a támadást segíteni mert kicsi a pálya
Argonne Forest a vasúti felüljárót jól be lehet vele lőni
Suez itt is a jól használható akár támadás segítésére vagy védekezésnélÉn a Medic kaszttal nem tudok mit kezdeni, egyszerűen az egylövetű fegyverek nekem nem fekszenek , bár még nincs meg minden fegyver lehet lesz ott is ami fekszik
(#12767) N@idia
Pötyögtetve kell lőni és úgy nem akkora szórása, ha ráfekszel a tüzelés gombra akkor még közelről is képes mellélőni
-
bul07
nagyúr
válasz
laceszgamer
üzenetére
De ez nem alacsony sebességnél volt hanem ful gázon, mentem utána és nem közeledtem, és egyszer csak derékszög forduló, és másik irányba ment, nem írt le ívet hanem mintha visszapattant volna másik irányba
-
bul07
nagyúr
Nem értem miért nem hagyták meg a battlelog-ot
A mostani rendszer jó ha fele annyit tud mint a battlelog, köszi sírókVolt most több jó köröm is de a végén előjött az említett hiba(csak ez látom) így nem láttam hogy hogy végeztem, mert ugye Battle Report az nincs

Aki sokat repked hátha tudja azt a trükköt hogy hogy lehet derékszögben kanyarodni
Szó szerint üldözöm és hozzám viszonyítva derékszögbe fordul mintha egy falnak ment volna és lepattan, de van hogy még nagyobb fokba akár teljesen hátra arcot veszOlyan sok hibája van a játéknak hogy felsorolni is nehéz lenne
De számomra a legbosszantóbb hogy gáz gránát eldobás után nem tudok egyből lőni, nem egyszer ezért ölnek meg hogy nyomkodom a tüzelést az egéren de nem lő

-
bul07
nagyúr
Akkora egy bughalmaz ez a játék hogy nem igaz
Éledek a tankba aha csak hiszem tank sehol én meg állok ott a jármű fegyverzettel
Eldobom a gáz gránátot nem pukkan el
Járműből kiszállok és nem tudok lőni míg fegyvert nem váltok
Ez csak az elmúlt egy órábólJöhetne már egy komolyabb javítás, mert nagyon sok hiba van
-
-
-
bul07
nagyúr
válasz
daveoff
üzenetére
Meg persze eddig is ott vettem, csak ugye tegnap játékon belül akkartam és sehogy nem találtam
Én balga arra nem gondoltam hogy nincs egy menüpont a testre szabásra, vagy 10percig kerestem mire feldtam, de hogy csak szervere belépve van á ezzzzz
Ebből a játékból annyi mindent kihagytak hogy nem igaz
Szerintem HC is majd talán jövőévben lesz ha lesz
-
bul07
nagyúr
válasz
lofagi
üzenetére
Egyenlőre, na persze
Akkor érdemes volt elhagyni a battlelog-ot, van egy butított menü valami, nesze paraszt
Szerverre belépés nélkül akkor nem lehet fegyvert venni a játékon belül ugye?
(Megnézni ma nem tudom mert dolgozok ezért kérdezgetek)(#11482 ) Jacktor
Köszi meg is válaszoltad
Ismerem azt az oldalt csak ugye még keresem a fegyvereimet így játékon belül is jó lenne vásárolni ha ép akkarok
Ha meg bent vagyok egy szereveren biztos nem a fegyverekel bajlódkj max a meglévők között katintok átt -
bul07
nagyúr
válasz
Németh Péter
üzenetére
Pár napja töltött le ilyen 600MB-ot az valamilyen javítás volt, márakinél

Na még egy kérdés
Hol tudom megnézni a battle report-ot , tudjátok ilyet
-
bul07
nagyúr
Játékon belül hogy tudok fegyvert venni, nem beállítani meglévők közül hanem megvenni
Esetleg egy képpel illusztrálva hogy holNálam a javító csomag óta több hibám lett
-Leszületek , és egyből lőnek rám és én hiába akarok lőni nem lő , fegyver váltás után jó lesz, persze az esetek többségében erre nincs idő
-Pálya váltásnál ha ki akarok lépni fekete képernyőnél megáll az egész, nem a gép fagy le hanem a játék áll meg
-És mintha kevesebb FPS-em is lenne azóta hogy jött a javítás -
-
bul07
nagyúr
Ha bejön a pályára a csatahajó be kell ülni egy M.S.A. Torpedo Boat-ba és mellé kell menni teljesen majd lőni rá a torpedókat
Ha teljesen a hajótest mellé áll az ember akkor a hajó fegyverzete nem tudja lőni
Tolat torpedó ki majd vissza a hajtótest mellé, csak egy másik kis hajó tudja az embert kiszedni, de azok meg nem mennek a nagy hajóhoz, meg nem a part felőli oldalra kell állni mert akkor a partról látjákEgy óra alatt két nagy hajót süllyesztettem el
Kérem vissza a battlelog-ot!!!
Olyan rossz hogy el kell indítani a játékot ha bármit meg akarok nézni, és oké hogy van az új oldal de az nagyon gyenge szinte semmire nem használható -
bul07
nagyúr
válasz
keIdor
üzenetére
Szerintem meg próbáljon meg kölcsönkérni egy 8350-est és hátha a magasabb órajel megoldás
Mert Intel oldalon már DDR3 nem érdemes építeni nulláról, így rettentő sokba kerülne a váltás és nem hozna annyi teljesítmény növekedést
Én 955BE-ről váltottam 6600K-ra, hát nem estem hanyatt a teljesítmény növekedés láttán, és a csere 100e Ft-ba fájt
És én érzésre kaptam ezért 30% pluszt
(értem ez alatt hogy 955 100% ment 560Ti mellet, 6600K 67-75% ment 560Ti mellet bf4 esetén)Most nagyon töröm a buksimat 1060 mellet, ha megveszem kíváncsian várom hogy hogy fog alakulni a processzor használat
-
bul07
nagyúr
Ez a jó játék nem jó játék dolgot így pár nap után nem igen lehet megítélni, vagyis valaki bele fog találni mert valamelyik tábornak igaza lesz

De túl kevés ez az idő hogy elváljon hogy mennyire szórakoztató a játék, mert egyes térképeket sokan fogják szeretni másokat nem, csak akkor van gond ha nagyon pár pályára fog ez szűkülni és mindenki azokon játszik így hamar megunhatóvá válik a játék
SWB se a grafika miatt meg a fegyverek miatt halt meg hanem a rossz pályák miatt (cső pályák)
Idő el fogja dönteni
Részemről még tanulom a pályákat, nem is voltam még mindegyiken így 100-200óra játék biztos benne lesz
Főleg hogy én szeretek csak úgy bosszantani másokat, és ahogy meglesz a mortar jó pár halált ki fogok vele osztani
Bf4 be is napokat töltöttem azzal gyilkolászva

Te jó ég 8hónapja játszottam utoljára a bf4-el

-
bul07
nagyúr
válasz
Olympos
üzenetére
Én PlayClaw5 használok(van Demo annyi hogy a nevét belerakja a videóba képbe, meg egy két funkció nem elérhető)
Az első indításnál működött rendesen , majd második indítás után nem
Időm még nem volt ránézni miért van, ma dolgozok így játszani se tudtamGépet meg Aida64 naplózás funkciójával, naplózom, ebben a hozászolásomba láthatod a naplózás eredményét
-
bul07
nagyúr
válasz
CptAdamica
üzenetére
Nem muszáj a játékban állítgatni, lehet weblapon keresztül is
Be kell lépni majd Career menüpont és BF1-et kiválasztani, és jobb oldalt a Loadout
Nekem valamiért nem aktív egy két kaszt állíthatósága, lehet nem mentem eleget velük
Tud valaki egy olyan oldalt ahol a fegyverek sebzési karakterisztikája ki van gyűjtve
Például ilyen a Smle MKIII Marksman-nak(alap snaper)

-
bul07
nagyúr
Pár kör után
Játéknak még vannak hibái
A balance rettenetes:
Így kezdődött a kör majd így is maradt a kör végéig

Gép
Nekem 560Ti vga van , Low grafikán 45-70FPS között mozog
8GB memóriát megette, de eddig még nem dobot kevés memória hibaüzenetet
VGA 100% megy, 6600K processzor 90%Érzésre szerintem kell vegyek +memóriát, de hogy vga-t veszek e azt nem tudom végül is ha 50+ FPS megvan
-
bul07
nagyúr
válasz
kisza25
üzenetére
Milyen DLC-ről beszéltek?
Esetleg a Hellfighter Pack-ról?Ipon-tól megjött nekem is , semmi más kód nem volt a küldeménybe, de gyorsba beújítottam 0,69€-ért(Így se került 10e Ft-ba nekem az egész játék, volt jóváírásom)
Már korában is linkelt helyről
Szépen meg is ette a kódot
-
bul07
nagyúr
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Na igen
Bár most hogy nézegetem szörnyülködök memória árakon, nyáron néztem utoljára, most meg áááá
Vagy +30% emelkedtek az árak 6hó óta
Kinézett 23-ról 30e Ft-raNem értem ha jól tudom nem volt árvíz mostanában

-
bul07
nagyúr
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Nekem inkább az szempont hogy a vga és a processzor is 100% menjen és minél több fps
Grafika annyira nem érdekkel, ha tehetném az összes zavaró tényezőt kikapcsolnám, füst, köd, eső, növényzet, árnyékok
Nem azért multizok hogy azt figyeljem hogy rezegnek a levelek vagy milyen árnyéka van, arra ott a singleDe lehet maradok a 1060-nál és Asus márkánál
Bár nem bánnám ha low grafikán meglenne a 80-90fps a jelenlegi 560Ti-vel

-
bul07
nagyúr
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Ha már így benne vagyunk
BF1 esetén i5 6600K-hoz milyen videokártyát vegyek ha veszek?
(Processzor alap órajelen, lap nem is igazán alkalmas tuningra, amúgy adattok a profilomba)Kell a 1070-es vagy elég a 1060?
-
bul07
nagyúr
Hátha más is az ipon-tól rendeli elő azoknak infó
21- érkezés kérdésre:
Általában a megjelenés napjára szoktuk szállítani a rendelését, de ez
a beszállítótól is függ, hogy időben küldi-e a játékokat, sajnos ezt
csak előtte lévő nap tudjuk biztosan. -
bul07
nagyúr
válasz
Laraxior
üzenetére
Mondjuk ez is igaz
Én ki nem állhatom az agyonkorlátozott szervereket, és kerülöm is őket
Az olyat szeretem amin nincs fegyverkorlát, a bérlő(admin) jelen van de név nélkül, vagyis a játékosok között van és úgy ténykedik, és nem minden piszlicsáré dolog miatt dobál ki embereket(főleg nem azért mert le merték lőni, hány ilyen szerver bérlő van, vagy chat-be írt dolog miatt)
Ja és fő alapszabályom, magyar bérlésű szervere soha
Nincs fizikai magyar szerver magyar ip-ről így miért mennék kiskirályok világába(akinek nem inge)
(Kis kifejtés, míg egy német simán hobbiból egyedül is tud szervert bérelni addig magyar részről 5+ ember bérel egy szervert és így sok sokkiskirályvélemény, a pénzéért élvezi a hatalmat.)Amúgy legnagyobb arculcsapás azoknak lenne akik a Ultimate Edition rendelték elő
-
bul07
nagyúr
Ha nem lesz bérelhető szerver akkor ez is a Star Wars: Battlefront sorsára fog jutni

-
bul07
nagyúr
Én dobozost rendeltem elő az ipon-tól, kíváncsi vagyok melyik napon kapom meg, de nem vágok eret ha csak 24-én hétfőn

-
bul07
nagyúr
És akkor csodálkozunk a 60€ áron, következő bf meg lesz 70€
Vagy a végén majd 10 óránként kell fizetni 4€ mert úgyis megveszik -
bul07
nagyúr
válasz
SkyS1gn
üzenetére
Valamilyen korlátozása volt a fiókon, de nem tudom milyen, lehet csak nem vásárolhatott
De hívás után sikerült mindet helyretenni, nem veszítesz semmit a hívással, egy kicsit adni kell hülyét de annyit meg megér ha tényleg tud csinálni valamit
De lehet azt is mondani hogy gyerek állította a proxy-t nézegette az árakat, te meg utána nem figyeltél és ezért csúszott be ez a baki -
bul07
nagyúr
válasz
SkyS1gn
üzenetére
Én egy telefont azért megeresztenék, semmit nem veszítenél vele
Akiről hallottam hogy így járt vagyis bejelentkezve maradt fizetésnél is, visszakapta a pénzt is, és telefonálás után a fiókját se bántották, és utána ugyan úgy tudott venni játékot akár kirándulva isRizsa az hogy véletlenül hagytad bekapcsolva a proxyt ha kérdezik, csak meg akartad nézni hol mennyi a játék
Én telefonálnék
-
-
bul07
nagyúr
válasz
Dilikutya
üzenetére
Ez nem a vga korán múlik nekem 560Ti 1GB-al, és nincs fps drop-om
Csak a memória fogy el idővel
De szerintem ezek mind szoftveres hibák, a memória elfogyás is és a fps drop is, vagy maga a játék hibája vagy a vga driver hibájaMíg nem fogy el a memória addig simán megvan a 50-70fps
Ezeket javítani fogják szerintem, de lehet úgy hogy rosszabbul fog futni kevesebb memóriával rendelkező vga-kon
Ha megjelenés után low grafikán meglesz a 50-70 fps én biza nem fogok vga-t venni
-
bul07
nagyúr
válasz
}{3@Đ$}{0ot
üzenetére
ÁÁ nagyon tud távcsöves sima töltényével lövi a tankot
(meg visít mint akit b..ak) -
bul07
nagyúr
Nem tudom de valahogy ez nem az , még az Alpha is jobb volt
Távcsöves puskák tényleg erősek és nincs esése a lövésnek
Tank az jó , viszont tank elleni fegyver hiánya miatt érzik erősnek
Biztos játszok még de lehet nem rendelem ellő vagy nem is tudom, de akkor mivel játsszak
Viszont lehet vga-t azt nem fogok venni, minek mikkor low-on megvan a 75fps, nekem az elég, beújítok még 8GGB memóriát meg egy 250-es SSD-t és az elég is lesz
A repülőkel is variáltak valamit, a kicsi gépet gyengítették nem kicsit, és mintha nehezebb lenne fordulni
De hogy lépten nyomon öszefosa magát a játék, hol a memória fogy el hol a vga memóriája kevés, írják meg rendesen végre
-
bul07
nagyúr
Nem olyan vészes a hang, meg amúgy is fülessel játszok
Üresjáratba 0 hangja van az a lényeg(#4714) hackeeeee
Hát igen mikkor tavaly ősszel cseréltem a fél gépet processzort, arra számítottam hogy egy ideig nem látok ilyen magas processzor terhelést, de úgy látszik túl nagyok voltak az elvárásaim
Amúgy szerintem nagyon nem éri meg az árát a 6600K gyenge az árához képest , bár majd ha veszek egy új vga-t akkor hátha csökkenne a rá nehezedő nyomás (1060-ast nézegetem)Kezdem megbánni a Intel proci vásárlást
-
bul07
nagyúr
válasz
hackeeeee
üzenetére
Csak nem bírtam toltam pár kört, és jót tett neki az újraindítás nem volt hiba üzentet
Hát nálam eszi rendesen a 4magost
6600K 87-95%, bár ez még mindig kevesebb mint az alpha 98-99% terheléseBeta
Azért durva hogy megeszi a 8GB memóriát ilyen gyenge videokártya mellet is, úgy nézem nem kerülhetem el a plusz 8GB vásárlását
-
bul07
nagyúr
Nálam most hibát dobot elfogyott a 8GB memória gépbe, remélem most meg nem ezzel kell majd küzdenem, 5GB memória nem volt elég neki(ennyi a szabad), de lehet egy újraindítás majd megoldja , na de én mentem aludni régen volt már tegnap reggel

-
bul07
nagyúr
Amúgy már lehet játszani is

És mintha lenne beépített FPS jelző is a sarokba
-
bul07
nagyúr
válasz
SkyS1gn
üzenetére
Szerkesztésre dupla áá
Bánkártyával fizettél ?
Nem lesz semmi, ha jók az infóim, akkor csak azon ország bánkártyájával lehet fizetni ahol regisztrálva lett a fiók, meg ez ilyen biztonsági tiltás is mert más kontinens/országból volt vásárlás hogy nem e lopták e el a fiókot kártyaadatostul ezért fagyasszák és nem is terhelik le a kártyát, egy ilyen protokoll fogja meg ezeket és te is ezen akadtál fen
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
[Battlefield Buddies]
- Apple Watch Series 11 Cellular - 46mm, Arany titán tok, Arany milánói szíjjal - S/M - 3 ÉV GARANCIA
- Acer Predator I7 RTX 3070
- Asrock Phantom Gaming 6 Z390 + Intel I5 9600K + 2x8GB DDR4 + ID COOLING 226 XT black ( Félkonfig )
- iPhone 13 Pro max 128GB gyári független névre szóló számla 6 hónap jótállás!
- PNY RTX 5080 16GB GDDR7 ÚJ videokártya 3év garanciával. (Beszámitás)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B550M R7 5700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 Ti 8GB Lian Li Vector V100R Corsair 650W
- MacBook Pro 14" M4 16 GB RAM, 512GB SSD, Silver - 27% ÁFA (0436AB)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

![[link] [link]](http://noob.hu/2011/12/06/bf3_2011-12-06_20-12-04-03.jpg)

![[link] [link]](http://cdn.rios.hu/dl/upc/2016-07/06/104530_x6u0ev6nwdpagkbh_low_jpg.jpg/800)