Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Dell Venue 8 Pro
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
A spoiler formázás elérhető a topikban, kérlek használjátok!
▼ Fontos tudnivaló a PC-s változattal kapcsolatban! ▼
Új hozzászólás Aktív témák
-
zegi_norbi
tag
válasz
birorichard
üzenetére
Milyen ironikus ez az egész

-
birorichard
őstag
válasz
zegi_norbi
üzenetére
Pedig ez az első, amiben nem esik a hó...

-
zegi_norbi
tag
válasz
birorichard
üzenetére
Remélem azért már szeptemberben kijön a nagy patch, de ha október lesz, akkor várok addig
Kicsit frusztráló, hogy már tavasszal megrendeltem a játékot, de még nem jött meg 
Lehet karácsonyi ajándék lesz belőle

-
birorichard
őstag
válasz
headhunter86
üzenetére
Az lehet, de valamin még nagyon akarnak dolgozni...
"Good news - testing for the interim patch has been completed and it is now available for those who already have Batman: Arkham Knight for PC. "
Szerintem tuti, hogy már csak a Linux-os változattal együtt fogják megint forgalmazni, DLC-ket indítani, stb., az meg saccra úgy október vége felé lesz. -
headhunter86
senior tag
válasz
birorichard
üzenetére
Ez szerintem már ilyen U3-mas betegség. Emlékszem Bioshock Infinite is laggzott. Régi motor, telecseszve csomó új featurekkel. RAM kezelése és dinamikus textúrák betöltése gondolom nem épp a legkorszerűbb.
-
4264adam
nagyúr
Akkor még jó, hogy most csak az Origins 100%-ra kijátszása érdekel. Elég lassan haladok, de nem baj megéri minden egyes óráját elképesztő milyen tartalom fér bőregér világába
-
birorichard
őstag
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Igen, a droppok megmaradtak, csak némileg kevesebb lett belőle, és alapból valóban simábban/jobban fut. Na mindegy, adják ki a DLC-ket, toljuk ki, aztán felejtsük el végre.

-
v!ct0y
veterán
Az a megoldás miért nem működik, hogy visszamásolom a játékot oda ahova telepíteni akarom és csinálja is ellenőrzi a fájlokat de aztán mégis el kezdi letölteni. Valami ötlet?
-
Bjørgersson
félisten
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Nagyjából két óra játék után azt kell mondjam, hogy a valamivel magasabb fpsek ellenére továbbra is eszméletlenül lagzik össze-vissza. Most már nem szar, csak kaka.
-
Bjørgersson
félisten
válasz
birorichard
üzenetére
-
birorichard
őstag
Sokkal jobban fut, de azért még nem az igazi, amúgy kb minimum így kellett volna kiadni. :/ Apropó, nem tudjátok, h a DLC-k mikor jönnek?
-
yodamester10
őstag
válasz
headhunter86
üzenetére
-
killer095
őstag
Számomra nem hogy javulást inkább romlást hozott ez a patch, folyamatos akadás kb 4-5fpsel megy 20secenként

-
válasz
yodamester10
üzenetére
Azért ez csak becslés... gondolom egy kis néha/ritkán előforduló stutterrel meg lehet úszni.

Bár nem próbálgattam én se még sokat, de nem tűnt vészesnek mindent feltolva sem egy kis városi autókázás meg glide közben reggel. Elég szmúsz volt fix 60-al is.

-
headhunter86
senior tag
válasz
yodamester10
üzenetére
Én full maxra tettem és teljesen jól fut. 100mb-val léptem túl a 4 gigát, de szerintem nem számít neki.
Bár nekem eléggé jól futott előtte is. De így azért még jobb
-
.LnB
titán
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Na köszi, végre.
Sajna tiltva van itt a steam, nem tudtam ott elolvasni (telón meg nem akartam). Gondoltam megkérdezem itt, és kapok választ. De ez most nehezen ment. Biztos front van azért...

Rendes vagy, hogy válaszoltál érdemben végre.
Na akkor mi a baj? Mert a GPU-m is AMD...
Nem csak viccelek, majd hazaérek és utánaolvasok.
Még páran agyvérzést kapnak egy ilyen nehéz kérdéstől. Nem akarok senkinek sem rosszat."nem hiszem be fogják írni. "
Miért ne tudna senki válaszolni? Szerinted csak nekem van itt AMD CPU+GPU-m?
-
Az egy félrefordítás... AMD GPU van az eredeti steam post-ban.
Szóval nem hinném gond van AMD CPU-kkal.

Ettől független amit írtam áll... neked kell kipróbálni, itt nem hiszem be fogják írni.

+ Amit eddig lehet olvasni, hogy GTX-eken nincs gond (csak egy-egy egyedi). AMD oldalon még lehet gond.
-
.LnB
titán
válasz
4264adam
üzenetére
Végül is pont le van írva, hogy a fejlesztők dolgoznak ennek a problémák megoldásán is, de nem baj...
Szóval tényleg "senki nem fog ismétlem ezzel foglalkozni"Kértem tőlük procit, de azt mondták alaplapot és RAM-ot nem adnak. Mondtam akkor hagyjuk a p*csába.
(#1980) kovy29 Olvasd el azt a hírt amit linkeltem. Köszi.
-
Bjørgersson
félisten
Windows 10, szívesen.
-
4264adam
nagyúr
-
.LnB
titán
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Istenem... Miért ennyire nehéz?!
Azt kérdeztem, hogy AMD procikkal Win10 alatt van e gond és ha igen akkor mi. Nem az én procimmal. Általában. Itt olvastam, hogy van valami gubanc. [link]Dolgozom, nem tudom kipróbálni. És gondoltam ha nem jó valami, vagy el sem indul, akkor neki se állok letölteni a játékot.
(#1977) 4264adam: "de ez a csúcs gépeket is megakasztotta"
Igen, mert egy kapal sz*rt adtak ki játéknak álcázva. De szégyelljék is a pofájukat, mert a Phantom Pain fix 60fps-sel fut a gépemen (High-on), meg sem reccen, és az is gyönyörű. Az iskolapéldája annak, hogy hogyan kell, és lehet optimalizálni egy játékot (még az én fos gépemre is).
-
-
.LnB
titán
Tényleg még mindig probléma van AMD procikkal Win10 alatt? Mert akkor rajtam nem sokat segít a patch. (nem tudtam még kipróbálni.)
-
válasz
Adam_Shepard
üzenetére
Jah... ettől független az esetek nagyrészében gondolom nem lesz gond... nálam is jól fut, hiába mondja azt hogy több kéne mint ami van.

#1971) kovy29
Jah hogy téged zavar... mondjuk nem is figyeltem erre hol vannak ilyen effektek.

-
Bjørgersson
félisten
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Mondjuk, hogy kikapcsoljam?

-
Adam_Shepard
addikt
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Mondjuk erdekes hogy nekem is a 4 gigabol 4.2 gbt eszik meg maxon
-
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Depth of Field?
És az miért lenne jó?

-
Bjørgersson
félisten
válasz
Adam_Shepard
üzenetére
Határozottan szebben néz ki azonos, minimálisan több fps mellett, már csak egy DOF kapcsoló kellene a grafikai beállításokhoz. Meg egy új videokártya.

-
Adam_Shepard
addikt
Nyekegtem vele egy fél órát... Hát az a 60-90 fps teljesen más világ
nekem eddig pozitív. -
Bjørgersson
félisten
válasz
Adam_Shepard
üzenetére
Ezt már nekem is tölti.
-
davidsone
addikt
válasz
Bjørgersson
üzenetére
... mondtam, hogy ne zavarjatok porszívózás közben! 
-
Adam_Shepard
addikt
Most néztem rá és lehúzott egy 600 megás patchet.
-
-
törölt tag
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Ha a PhysX CPU-ra van állítva a driverben akkor kikapcsolja a játék. Lehet, hogy a kép készítőjénél is így volt.
-
-
-
Edem05
őstag
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Neeem!
Csak így takarítana az ember 2 hét után, azt nem működik ez a sz@r. 
(#1958) NetTom: Nem várom mert már nem garis szóval így mind1 is.

-
-
Edem05
őstag
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Képzeld... pont elromlott a porszívónk.

-
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Nem. Visszaviszed, visszakéred az árát és veszel másikat.

(Ha nem tetszik...
)Vagy az AK valami kötelező dolog nincs helyette más?

Te meg miért nem GTA-zol inkább?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Bjørgersson
félisten
-
.LnB
titán
válasz
FollowTheORI
üzenetére

-
-
.LnB
titán
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Neked olyan a gondolkodásmódod mint ha nem is lenne.
-
válasz
HussarF
üzenetére
Nem, ha valami rossz amiért fizettél azért lehet felháborodott, mint írtam is.
De ajándékot várni plusszban (ha javítják), nem várnék el.
Pl elromlik a porszívód, kicserélik azért te még vársz ajándékot?A kötbért pedig említettem előtte is... lám nem olvastad el figyelmesen.
AK szerződésben volt kötbér feléd?

Visszakérhetted a pénzed? Igen.Na mindegy hagyjuk... igen vannak emberek akik verik a bolhafingon is a pultot, meg vannak akik csak akkor amikor tényleg nagy a baj.

-
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Ideális fogyasztó vagy, le lehet nyomni a torkodon bármit, úgy látom. A cégnél, amelyiknél dolgozom, szoktam látni a szerződésekben, hogy késlekedés esetén naponta milyen nagy összegekkel kötbéreznek. Megvolt, hogy mi a határidő, és nem teljesítettek elfogadhatóan. Nem kaptam meg, amiről szó volt, még szép, hogy ezért kárpótlás jár, az, hogy kijavítják, még csak a minimum minimumja.
-
Adam_Shepard
addikt
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Am I eligible to receive a free Ubisoft game?
If you purchased the Season Pass or Assassin’s Creed Unity Gold Edition (which includes the Season Pass), you are eligible to choose one free game from among a select list of Ubisoft titles.* These are:
The Crew
Far Cry 4
Watch Dogs
Assassin’s Creed Black Flag
Rayman Legends
Just Dance 2015 -
válasz
HussarF
üzenetére
Senki nem mondta hogy nem hibáztak (emberi dolog).

És fizetned kell? Nem. Akkormeg?De jelenleg annyi van hogy később jelenik meg, úgy kell felfogni.
Amikor előrendelted, gondolom mindegy volt mikor jelenik meg idén (mármint ez az 1-2 hónap nem hiszem számított volna).
Amit kiadtak azon való felháborodás jogos, amit korrigálni fognak (remélhetőleg jól).
Ezen felül szerintem irreális ajándékot várni, hogy "jajj pici PC játékosok egyem a szívüket" alapon a késésért.
Az UBI a Unity botrány után sem adott szinte semmit... ott is csak azért volt igazi "kárpótlás", mert az SP megszűnt. Vagyis amit ígértek sosem teljesítették volna, és csak az SP tulajoknak.
BF4 is botrányos volt, ott sem adtak ingyen szinte semmit... és így tovább.Nem nagyon rémlik olyan eset ahol a késés/javítás miatt ingyen adtak volna bármit is... AAA játékoknál meg pláne.
GTA V is csúszott nem kicsit, nem láttam ezért kárpótlást sehol pl.
-
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Az a pluszmunka, amit beletesznek, már az alapban benne kellett volna, hogy legyen. Még szerencse, hogy nem kérnek érte pénzt. Nem emlékszem, hogy valahol is írták volna, amikor előrendeltem, hogy beta verziót kapok és még majd fizetnem kell a normálisért
-
.LnB
titán
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Nem vagyunk egyformák. Én igen is ingyen adnám kárpótlásul. Mert nem késtek vele, időben megjelent. Csak éppen elfogadhatatlan formában. Ezért égne a pofám és kurva sok bocsánatkérés közepedte kárpótolnám a rajongókat akik hónapokat vártak az alapjátékra, majd mivel az játszhatatlan lett, még hónapokig vártak a javításra.
-
Amit ajándékra meg kártpótlásra költenének, azt épp most teszik bele a játékba hogy jól fusson.
Késtek vele... na és?
Ma már minden késik, akinek meg nem tetszett visszakérhette a pénzét.
Szerintem telejesen jogos hogy nem fogják ingyen odaadni a munkájukat.
Te sem adnád, ha késnél valami melóval. (Hacsak nincs kötbér rá, hogy még te fizetsz természetesen.)
Épp elég az a plusszmunka (ingyen), amit még beleteszel. -
.LnB
titán
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Miért nem érted amit írok? Leírtam azt is, hogy miért gondolom így.
-
-
.LnB
titán
-
.LnB
titán
Úgy néz ki csak lesz ebből valami: [link] Remélem nem volt még, ha igen bocsi.
Én is még a patch-re várok. Nekem játszhatatlan. Igen öreg a gépem. De ha megnézzük a MGSV-öt azért az fix 60fps-sel fut High beállítások mellett.
Úgy terveztem megjelenik az AA akkor végigjátszom a MGSV megjelenéséig, így most év végére került a AA végigjátszás..
-
wjbhbdux
veterán
válasz
Adam_Shepard
üzenetére
Kozben visszavontak a frissitest.
-
gyimger
őstag
Ahogy a játékot, a patchet is visszaküldték oda, ahonnan jött.

-
gyimger
őstag
branches/rollback_test/description: test and then delete
Kár is letölteni ezt a bétát.
-
gyimger
őstag
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Igent, meg nemet.

Alig több, mint 600mb a patch, nem várok csodát. -
wjbhbdux
veterán
válasz
Bjørgersson
üzenetére
-
gyimger
őstag
Kijött egy új, méretes patch.
-
gyimger
őstag
válasz
Adam_Shepard
üzenetére
Miután elverted Arkham Knightot, utána Deathstroke veszi át a milícia vezetését. -
Adam_Shepard
addikt
A kérdésem:
88% -on vagyok és azt szeretném tudni hogy a Deathstroke küldetések mikor jönnek? Van pár tűzoltó még meg egy csomó Riddler feladat hátra. Vagy az is DLC?(160) -
Edem05
őstag
válasz
Adam_Shepard
üzenetére
Szerintem itt próbálkozz: [link]
-
Adam_Shepard
addikt
Sziasztok!
Szeretném a kártyákat összegyűjteni.
Valaki?
Amik hiányoznak: batman, arkham knight, batmobile. -
davidsone
addikt
Van valami plusz tartalom v feladat ha 100%-ra kivan játszva?
-
Bad Pritt
félisten
Ez a kép eddig a legjobb.

-
Adam_Shepard
addikt
Visszatalálós
-
cyberkind
félisten
Játék kivégezve!

50 óra se kellett hogy meglegyen a teljes befejezés, a szar pc port ellenére eszméletlen jó ez a játék, kár hogy több se lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

● a spoiler formázás a topikban elérhető
- Fuji 35 1.4 R - még 1 év fotoplus gari
- Sigma 18-50 Sony E
- Viltrox 50mm F2 (Sony E bajonett) csak kibontott, fotoplus vásárlás. Gépen nem volt.
- Samsung 75 QE75QN90A Neo QLED 4K UHD Smart TV Mini LED + Quantum Dot eladó
- ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) RTX 4090 (!!) / Ultra 9 / GAR 2027 brutál erős, csúcs modell
- Kihagyhatatlan áron DELL XPS 13 9310 /i5-1135G7/8 GB Ram/512 GB SSD/FHD+ IPS
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 8700F 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 Ti 16GB Lian LI LANCOOL207 ADATA 850W
- AKCIÓ! Asus H110M i5 7500 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050Ti 4GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
- LENOVO ThinkPad T460,14,HD,i5-6300U,8GB RAM,256GB SSD,WIN11,DUPLA akku
- iPhone 13 128GB 100% (1év Garancia) - ÚJ UTÁNGYÁRTOTT AKKUMULÁTOR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Kicsit frusztráló, hogy már tavasszal megrendeltem a játékot, de még nem jött meg

Nem csak viccelek, majd hazaérek és utánaolvasok. 

... mondtam, hogy ne zavarjatok porszívózás közben!
Csak így takarítana az ember 2 hét után, azt nem működik ez a sz@r.