- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2015-09-05 13:20 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bad Pritt
félisten
-
Bocy18
csendes tag
-
HussarF
addikt
Ja, közben rájöttem, hogy én annak idején is 100%-ra csináltam. Ez a Season of Infamy nem volt rossz. De ez az egész SP kb. ezt az 1320 ft-ot éri, amennyiért G2A-n be megvettem. Teljes áron meg nem vettem volna. Most az arkham epizódokat csinálom. Nem vagyok nagy DC univerzum tudor, így Red hood-ot sem ismerem. De üde színfolt ,hogy ez agyonlövi, meg kitekeri a nyakát mnidenkinek, leöli Black mask embereit meg magát Black mask-ot is.
-
HussarF
addikt
Meg is vettem, be is aktiváltam, meg van minden. Igaz, valami tranzakciós díjat még rárakott, így 1320 Ft lett a vége, de annyi baj legyen.
Havi szinten vesz le pénzt? Én anno vettem shield-del játékot (lehet, hogy van már 2 éve), akkor úgy emlékszem 1€ volt a shield. Meg is vettem, mert az első G2A-s vásárlásom volt és paráztam kicsit, nehogy átverjenek. De nem vont le nekem utána semmit. Úgy néz ki változtak a dolgok rendesen
-
HussarF
addikt
-
HussarF
addikt
-
polonic
félisten
-
cyberkind
félisten
Minek lenne amikor a pc verziót(külsőleg) adják ki az új konzolokra, vagyis én így gondolom, ha viszont a mechanikába is belenyúlnak akkor jó lenne PC-re mert a City után az Asylum érdekes ha verekedni kell.
De amúgy nem hiszem hogy lesz, sőt ha az új rész nem jön csak az új gépekre ilyen nem is lenne.
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
cyberkind
félisten
-
4264adam
nagyúr
-
cyberkind
félisten
-
Bjørgersson
félisten
-
melega
őstag
Riddlerrel való boss fight nem lesz amíg nem lesz kódom ami megadja az összes Riddler trófeát, mivel az egyiket úgy kellett volnafölvennem a sztori alatt, hogy kocsival rámegyek, és kinyílik a szellőzőrács. Aztán a csatornán átmegyek a másik oldalra és felveszem. Viszont akkor a Riddler trófeával nem foglalkoztam.
Tudtam volna, hogy az összes trófea kell a Riddler boss fighthoz felvettem volna. Most már mindegy. Amiatt nem kezdek új játékot. -
4264adam
nagyúr
-
Bjørgersson
félisten
-
Anubris
őstag
-
Adam_Shepard
addikt
-
cyberkind
félisten
-
TBT
addikt
-
4264adam
nagyúr
-
Bjørgersson
félisten
-
4264adam
nagyúr
-
törölt tag
-
Bjørgersson
félisten
-
Bjørgersson
félisten
-
Adam_Shepard
addikt
Mondjuk, akinek számít az kérje is vissza. Sajnos ha a kiadó megvenné az új Falloutot és fizetne a usereknek az sem lenne elég jó valakinek. Megtörtént a baj, vezekelnek, javítottak rajta, és egy elég méltányos kárpótlást is adtak a balhé miatt.
Ami történt megtörtént és elég fárasztó már ezt a túllihegést olvasni a batman topikban. A játékmenetről (a negatívumokat kivéve) senki nem beszél. -
Bjørgersson
félisten
-
törölt tag
-
4264adam
nagyúr
-
Bjørgersson
félisten
-
Bjørgersson
félisten
-
Bjørgersson
félisten
-
Bjørgersson
félisten
-
cyberkind
félisten
-
Bjørgersson
félisten
-
FollowTheORI
nagyúr
Főleg ezen területeken várható még javulás:
"In addition to the above, we’re continuing to work on the following for future updates (will be available in October):
Adding support for SLI and Crossfire
Adding support for the latest DLC & Season Pass content
Adding support for additional updates such as Photo Mode
Continued improvements and bug fixing for a Windows 7 specific memory issue that occurs on configurations with 8GB of system RAM and some NVIDIA GPUs during extended game play
Continued improvements for Windows 10 specific issues on systems with some AMD GPUs "Ha ezek nem érintenek, akkor jelentős változást ne várj (a plusz tartalmon kívül persze).
-
4264adam
nagyúr
-
Frod
addikt
Szaros 660Ti-men is átlag 40 fps-el döcög (sajnos csak Low-ba, de AA meg a fények/árnyékok maxon), szerintem a peccs óta ez már simán játszható - max olyan gyönyörű sosem lesz, mint a trélerekbe, de ezzel már én a helyükbe árulnám újra.
De remélem még valami kis erőforrás kalibrálás még fog történni a Rocksteady részéről. -
4264adam
nagyúr
Facebbok-on egy bejegyzéshez írtam be a Win10 problémáimat: Xperia L adatkapcsolat USB-n nem működik, Autocad Electrical telepitésnél kifagy "net 4.0 szükséglettel
" .
Majd jött egy válasz programozótol, hogy én vagyok a hülye, hogy tiszta telepítéssel raktam fel a Win10-et mikor a Microsoft elmondta, hogy csak frissítés! És én mentem a szerződéssel szembe, hogy úgy telepítettem. Elmondtam neki a frissítéssel minden össze borult és nem csak nálam....Hát ilyen a világ egy programozó szemszögéből, a felhasználó a hibás nem a Windows

-
Edem05
őstag
-
cyberkind
félisten
-
cyberkind
félisten
-
cyberkind
félisten
-
Bjørgersson
félisten
-
birorichard
őstag
-
birorichard
őstag
-
cyberkind
félisten
-
Edem05
őstag
-
( V )
veterán
-
birorichard
őstag
-
4264adam
nagyúr
-
4264adam
nagyúr
-
v!ct0y
veterán
-
headhunter86
senior tag
Én már Win 10 alatt tolom a Batman-t.
Annyi változás lett, hogy hajlamosabb kifagyni. De csak Batmobilozás közben főleg.
De nem vészes a helyzet, főleg egy mellékmissziónál volt idegesítő. De lehet ott Win 8.1 alatt is fagyott volna, ezt már nem fogom megtudni.Én Upgradeltem, aztán nyomtam clean install-t. Az a biztos.
Arról hol olvastatok, hogy DX12-es lesz? -
HussarF
addikt
Már tegnap akartam, csak kell neki 5 giga hely hozzá. Viszont nekem teleszemetelte a windows a partíciót úgy, hogy mire észbe kaptam 1 giga maradt. Most azon gondolkozom, hogy mit lehet tenni, de lehet, hogy teljes gép újrahúzás oldja csak meg a dolgot.
Egyébként én is kíváncsi vagyok, hogy ott jobban fut-e, de valószínűleg csak akkor lesz változás amikor kijön a javított, már DX12-es változat.
-
davidsone
addikt
-
Anubris
őstag
-
gyimger
őstag
-
Edem05
őstag
-
cyberkind
félisten
-
FollowTheORI
nagyúr
-
Edem05
őstag
-
FollowTheORI
nagyúr
-
Edem05
őstag
-
FollowTheORI
nagyúr
-
( V )
veterán
-
cyberkind
félisten
-
Toxy
aktív tag
-
S1M0N
senior tag
Mivel a játék eleve Steam-es... Igen.
-
Bad Pritt
félisten
Akkor majd a végefelé levadászom.

Az remélem másnak is feltűnt, hogy tényleg nincs töltőképernyő a játékban, az egész játéktér egyben van. Nagyon durva.
Meg a GCPD bizonyíték raktárában lévő vitrinek alapján ki lehet következtetni, hogy kik azok, akik biztosan nem elsznek benne a játékba, az ő dolgaikkal van tele a szoba. -
cyberkind
félisten
-
4264adam
nagyúr
-
front3r
őstag
Utolsó OFF: De nem irigykedem, ezzel ez a baj.
Sőt, én régen pc gamer voltam, de felhagytam vele, pont az ilyenek miatt. Konzolon is előfordul akadás egy új megjelenésnél, de azt azért idővel patchelik játszhatóra(konzolon az Unityvel is gond volt, de már folyamatosan megy). PC-n meg ott a félsz, hogy nem biztos hogy a te konfigodon fog futni a patchek után is játszhatóan. Na meg a mikrolaggok, én nem kérek belőlük, konzolon nem találkoztam mikrolaggal. -
front3r
őstag
-
gyuribácsi88
addikt
-
HussarF
addikt
-
cyberkind
félisten
-
cyberkind
félisten
-
cyberkind
félisten
-
Bjørgersson
félisten
-
cyberkind
félisten
-
Bjørgersson
félisten
-
Bjørgersson
félisten
-
Bjørgersson
félisten
-
Bjørgersson
félisten
-
törölt tag

A minimumnál első generációs i5 és egy 2 generációval ezelőtti középkategóriás VGA van megadva.
Az ajánlottnál szintén egy előző generációs középkategóriás kártya és meg lehet nézni, hogy az Ultra követelménye a VGA-n kívül ugyanaz, tehát egy újabb i5 is elég kell legyen magasabb részletességhez.
Nem kell szerintem félni egyáltalán nem vészes, ehhez képest a Witcher 3 gépigénye sokkal rosszabb..."a minimumhoz Nvidia GeForce GTX 660 kell, miközben ugyanezzel a kártyával a rettegett Grand Theft Auto V magas beállítások mellett fut."
Ez meg csak szimpla GSO-s hangulatkeltés, a GTA V még 980-on sem fut rendesen 1080p-n és attól hogy PC-re az éven jelent meg még nem kéne az Arkham Knighthoz hasonlítani ami nem egy 1.5 éves port lesz...
-
Bjørgersson
félisten
-
Bjørgersson
félisten
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Bjørgersson
félisten
-
Bjørgersson
félisten
-
Bad Pritt
félisten
-
Bjørgersson
félisten
-
polonic
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés

● a spoiler formázás a topikban elérhető
- iPhone 11 Pro 64GB 95% (3 hónap garancia)
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.Skill Trident Z Neo RGB 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 16 Pro Max 156GB Fekete Titán - 27% ÁFA (0397)
- MacBook Air 15" (M3, 8 GB RAM, 512 GB SSD)
- Bomba ár! Dell Latitude E5530 - i5-3GEN I 8GB I 500GB I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Már PC-n is fogyasztható. De ez tényleg hihetetlen egy ilyen kaliberű játékot amatőr csapattal portolni...