Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Syl: UPS - te áldott!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
5766
csendes tag
Üdv!
Köszi a hozzászólást sztanozs és Csontika!
Hát én annyira balfék vagyok ehhez, hogy ezennel akkor megkérdem, van-e valaki aki megcsinálná nekem ezt a programot vagy mit, természetesen kifizetem a munkáját, persze ha valami reális árat mond!
Részletezném egy picit bővebben : Egy VPS-en futó programot kéne ellenőriznie a kódnak, ha újraindul a VPS autómatikusan fusson a program a háttérben, és megadható időegységenként ellenőrizze a cél programot, ami ha nem fut, elindítja!Előre is köszi, ha valaki vállalkozik rá!
Privátba írjon aki megcsinálná! -
5766
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni, nem tudom jó helyen-e , de remélem....
Egy olyan kis programra lenne szükségem, amit bemásolok a windows adott könyvtárába, és induláskor lefut, megnézi, hogy a benne megadott program aktív-e, vagyis fut-e. Ha nem fut, akkor elindítja.....
Ennyi lenne, nem tudom ez hogyan és miként oldható meg, ha valaki segítene azt már most megköszönöm!
Legalább valami ötlettel merre induljak....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4052, 94% Akkumulátor
- LG 39GX90SA-W - 39" Ívelt Smart OLED/ WQHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / G-Sync & FreeSync
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Netatmo Presence okos kültéri kamera / 12 hó jótállás
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium 100% Akku
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest