Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 3. rész
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Norton 360 Premium: 75GB Cloud PC Backup for 10 Devices 14.99€-ért? Igen!
- droidic: Gmail + MI: na, mi van bekapcsolva?
- Luck Dragon: MárkaLánc
Új hozzászólás Aktív témák
-
haromegesz14
senior tag
válasz
Csontikka
üzenetére
Gondoltam hogy a megnyitás sebessége nem fog változni futtatásból indított paranccsal sem, de azért kipróbáltam
Megnyitásra mindenképp az alapértelmezett (sajátgép) fájlkezelő kellene, az minden Windows-os rendszeren megvan. Nem annyira szembetűnően lassú, csak ha lett volna más parancs egy mappa megnyitására, azzal is megnéztem volna.
Próbálgattam több különböző elérésű mappákat megnyittatni vele egymás után, jelentős sebesség változást itt se láttam, biztos ez akkor a megfelelő sebessége, csak Én akarok belekötni
Azért köszi a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Path of Exile (ARPG)
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Melyik tápegységet vegyem?
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Goddess of Victory:Nikke
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- További aktív témák...
- Samsung Watch 8 Classic (46mm E-sim) garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L470 - i5-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E570 - i3-7GEN I 8GB I 180GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP Elitebook 8770W - i7-3540M I 8GB I 256SSD + 750HDD I Nvidia I W10 I Cam I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook 8560W - i7-2670QM I 8GB I 500GB I 15,6" HD+ I FirePro I Cam I W10 I Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3844, 100% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC /Ryzen 7 9800X3D, 32GB RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó! BeszámítOK!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z37 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Megnyitásra mindenképp az alapértelmezett (sajátgép) fájlkezelő kellene, az minden Windows-os rendszeren megvan. Nem annyira szembetűnően lassú, csak ha lett volna más parancs egy mappa megnyitására, azzal is megnéztem volna.
Azért köszi a segítséget!