Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- weiss: Autó költségek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
-
LOGOUT
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
siege5
aktív tag
válasz
Dani82
üzenetére
Sajnos, most az ünnepi nagy leárazások miatt a legtöbb rendelés csúszásban van. Sokunknak 2-3 hétre jött meg a rendelt eszköz. Megérkezik előbb utóbb, és talán a 18 is belefér de ezt 100%-ra nem tudjuk sem mi, sem ők megmondani. Ha a gyerek nagyobb és megérti, hogy pár napot esetleg csúszik az ajándéka nem variálnek vele, ha jóval olcsóbban jutottál hozzá, mint ha idehaza vennéd meg. Ha sürgős és biztosra akarsz menni, akkor jövő héten még ha lemondod, addig visszaérkezik a pénz és marad az itthoni vásárlás.
Lemondási egyszerű, a termék rendelési felületen van egy rendelési szám, arra hivatkozva az oldalon tudsz nyitni reklamációt és elállást. Fent a topiknyitó összegzésben leirják hogy hol kell. -
siege5
aktív tag
válasz
siege5
üzenetére
Na mai nap megkaptam, volt egy kis csúszás, de összességében most sincs okom panaszra (legfeljebb a kommunikációjukban
)Rothfb: sok most a rendelés, biztosan lesz egy kis csúszás, de nekem eddig a mostani leghosszabb is 3 héten belül volt. Általában 1-2 alatt megvan. Azért nyugodtan írj rájuk egy hét múlva, hogy érezzék a törődést
-
siege5
aktív tag
válasz
nullpoint
üzenetére
Na így, hogy visszaolvastam már nem teszem fel a kérdést, de egyébként én is október közepén rendeltem meg az akkor raktáron lévő "jóárasaított" állóporszívót, ami azóta is feldolgozás alatt áll. Persze a 7 napos lejárt, gondolom többet adtak el, mint amennyi raktáron volt. Közben figyelgettem utána nem sokra elfogyott a termék raktározás előrendelés stb. Mindenesetre bár gondolom, hogy ha feltöltik az EUs raktárat majd jön utána egy héten belül, ettől függetlenül írtam nekik, hogy ne felejtődjön el.
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Helyesírás topik
- Haditechnika, harcászat
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Jeff Bezoshoz igazolt az űripar rocksztárja
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Autós topik
- Arch Linux
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172
- Apple iPhone 8 64GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Workstation bazár - Lenovo, HP, Dell - számla, 6 hó garancia
- iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100 % Akksi, MS4047
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3630
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
)
V/