- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Tonnara di Scopello
-
LOGOUT
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Sigiusz
üzenetére
Garancia úgy működik hogy visszaküldöd Kínába a saját költségeden. A gond az szokott lenni, hogy amikor jön vissza a megjavított vagy csere akkor már te nem tudod befolyásolni a szállítást, jön regisztrált kínai levélként, emiatt vámeljárásra kerülhet sor és az áfát meg kell fizetni, mert nincs tételes számlád ahol az áfa levonás látszik az eredeti vásárlásnál, így "halasztott" fizetés lesz belőle
-
Markizmark
addikt
válasz
Sigiusz
üzenetére
Garancia nincs rá sehol, mivel nem is lehet. Eleve törvénytelen dologról beszélünk ugye... az adókerülés az valami olyasmi. Szóval vagy fizetsz Tariff insurance-t és talán megúszod, vagy elakad a vámon, befizeted az adót és utána lepapírozod a Banggoodal a "visszatérítést".
Egyébként a telefonokra nagyon utaznak a fináncok, szóval ...
Ilyen holmit nem vennék EU-n kívülről, leginkább pontosan a garancia ügyintézés miatt.
Egyébként a banggood nagyon korrektül áll az ilyesmihez. Én egy mini FPV kamerát (kb. 5000Ft) kaptam gyári hibásan. Fényképpel bizonyítottam, hogy szar és akartak küldeni újat, de inkább visszatérítést kértem, meg is kaptam napokon belül.
Azt nem tudom, hogy telefon értékű holmihoz hogy állnak hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte G27F 27 FHD IPS 144Hz Gaming monitor garanciával hibátlan működéssel
- 27% Számlával! ASUS ROG Loki 1000W 80 PLUS Platinum SFX Tápegység!
- Dell Precision 5560,15.6",FHD+, i7-11850H,16GB DDR4,1TB SSD,Nvidia T1200 4GB VGA,WIN11
- RAPOO 7100P 1000DPI optikai rádiós 5GHz egér
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
V/