Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Banana Pi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Miután a HP 1.5GHz-es microserverről (ami régen nagy szerelmem volt, mai napig van belőle 3db otthon) pontosan tudtam, hogy nem bírja már a fullHD-t sem normálisan vinni, Bananat eszembe sem jutott volna ilyen feladatra venni.
Ez egyértelműen kisfogyasztás+24/7-es üzemű kiszolgálónak tökéletes. A grafikai megjelenítést el kell felejteni még akkor is, ha van GPU-ja és be tudod üzemelni.
Azt már látom én is, hogy csak komoly mókolgatás árán lehet bármilyen eredményt elérni vele, de én úgy gondolom, hogy ha ezt meg akartam volna úszni, akkor veszek ennyi pénzért egy USB-s routert és csaknem minden faja anélkül, hogy bármit kellene csinálni vele. Szóval ez benne van a pakliban, ha az ember emellett dönt. Akkor kicsit én is kétségbe estem, amikor azt láttam, mennyire nem támogatott, ill. az összes kernel siralmas, amit heggesztettek rá és most sem mondom, hogy látom már az alagút végét, de legalább már kiderült, hogy azért (bár sok melóval) el lehet majd érni azokat a célokat, amikre gondoltam.
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 7 3700X / RTX 2070 Super / 32GB DDR4
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD
- 4K Gamer PC Ryzen 9 5900X/RX 6900 XT 16Gb/32Gb DDR4/1Tb NVME M2 SSD/850W Bronz 6hó Gar
- Lenovo ideacentre Gaming 5 Limited
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 PLUS CM 650W
- Apple iPhone 16 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- KERESEK: Poly Voyager 4320 M UC USB-C 218478-02M Part number: 77Z30AA
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest