- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Bambu Lab X1 és P1P egy nagy innovációt tett le az asztalra 2022 ben ezzel megzavarva a 3D nyomtatók körüli állóvízet szerencsére!
Új hozzászólás Aktív témák
-
likeaRAINBOW
senior tag
nem gondoltam semmi extrára, ha valaki venne A1/mini-t, de csak a gépet, rendelhetne egy combot-, én kfiizetem az gép és ams lite közötti különbözetet, a postát meg felezzünk, így mindenki jól pár pár forinttal.
Más: Megjött ma az A1, be is üzemeltem, minden gyorsan és egyszerűen ment, kvázi hülyebiztos az egész. Ehhez kapcsolódóan lenne egy nem flame keltő kérdésem is. Elég sok helyen találkozok most ezzel, hogy sokan Bambu-t ajánlanak, elég sok helyen olvasni negatív véleményt a Bambuval szembe. Merthogy ez ár annyira faék egyszerű, hogy nem tanulod meg a dolgokat rajta, és nem is értessz így hozzá és még lehet sorolni. Ez miért van, féltékenyek azok, akik az életük nagyrészét azzal töltik, hogy reszelik a nyomtatót?
Van másik nyomtatóm, de pont miatt hagytam abba, mert meguntam, hogy mást se csinálok, csak reszelek, állítok, first layer-eket nézegetek és z offsetet állítgatok fel alá.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen légkondit a lakásba?
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Filmvilág
- Telekom mobilszolgáltatások
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Revolut
- További aktív témák...
- AKCIÓ! FEHÉR ipad pro 13" M4 billentyűzet, VADIÚJ! EU-MAGYAR átvilágítós (lézeresen)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 1TB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3051
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest