Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Victoryus: Rapoo VT9Pro egér
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Bambu Lab X1 és P1P egy nagy innovációt tett le az asztalra 2022 ben ezzel megzavarva a 3D nyomtatók körüli állóvízet szerencsére!
Új hozzászólás Aktív témák
-
fabula
őstag
Ez igaz, de én minden filamentemet levákumozva és szilikagéllel elcsomagolva tárolom, tehát nálam ez nem lényeges tényező, még is nagyon eltérően viselkednek törékenység szempontjából az egyes gyártók PLA anyagai és azon belül is egyes színek. Meg nem tárolom az AMS-ben sem egy napnál tovább egyik szálat sem, mivel nem szériákat nyomtatok. Egyébként az AMS-ben is nyomtatott szilikagél tartók vannak (4 db) elszíneződő golyókkal és rendszeresen cserélem is. Filamentszárítóm is van (Sunlu S2 ventilátoros) és szárítottam is pl. az új törkényebb PLA-kat, de nem változott a törékenységük.
Ami biztos, hogy a lazább felső menetek válnak törékennyé változó hosszban, bármit csináltam velük, úgyhogy befűzés előtt tördelek.
Ez az én személyes tapasztalatom.
Ja és ez már régebben is így volt, nem csak a Bambunál, de ugye itt az AMS és a több szín vagy anyag együttes használatának lehetősége miatt egyszerre több orsó van kint a vákumcsomagból.
Új hozzászólás Aktív témák
- Villanyszerelés
- Kézilabda topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- BestBuy topik
- DOOM: The Dark Ages - Megérkeztek az első értékelések
- Tudományos Pandémia Klub
- Azonnali fotós kérdések órája
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- LG 70UN74003LA Smart LED Televízió, 70" (177 cm) - 4K Ultra HD, HDR, webOS
- TP-Link RE650 AC2600 (RR650) WIFI hatótávbővítő
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Xiaomi Redmi 10 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Csere-Beszámítás! MSI Ventus 3X RTX 4060Ti 8GB GDDR6X Videokártya
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest