Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- bambano: A sor végén
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Bambu Lab X1 és P1P egy nagy innovációt tett le az asztalra 2022 ben ezzel megzavarva a 3D nyomtatók körüli állóvízet szerencsére!
Új hozzászólás Aktív témák
-
blountex
senior tag
Úgy látom én is, hogy a P1S-nek lenne az ellenfele jobb áron + előny a filament szárító + led lámpa + spagetti érzékelés, skip objection (jelentsen ez bármit is) - utóbbi kettőt csak az X1C tudja.
Viszont jóval kevesebb a saját gyártott anyaguk.
Jóformán csak pla , petg , asa, abs, tpu és ezek sem mind kompatibilis a ACE-val, TPU biztos nem.Ami bambu mellett szólna az a nagyobb AMS filament támogatottság mint TPU, PC, PVA és saját pla, abs, petg supportjuk.
Lassan időszerű lenne egy új P1S reviziót villantaniuk új AMSel, touchscreen kijelzővel, AI detectionnal.
-
Vesa
veterán
Nekem is tetszik a Kobra S1, de ez egy vadiúj gép, nincs vele sok tapasztalat. Az A1 viszont már piacon van egy ideje, a kezdeti nyűgjeit javították, a szoftveres rész és az ökoszisztéma nagyszerű. Ettől függetlenül, nyilván mindenki eldonti mit vásárol meg, és természetesen az S1 is egy lehetséges választás, biztató amit eddig láttunk és jó az ára, de én egyelőre nem venném meg mert az ár nem minden, és sokszor fáztam már rá új tech.-re. Majd kb. 1 év múlva. Bár mivel nekem már van P1S, nem hiszem, hogy ahhoz képes ugrás lenne (kivéve talán a szárítót, de a gyakorlatban eddig még nem volt problémám vizes filament miatt és van már szárítóm is). Új belépőknek viszont lehet alternatíva, főleg, mivel zárt, az A1 meg nyitott. Szóval érdemes ajánlani a Kobrát, de mindig hozzá érdemes tenni, hogy nincs még vele túl sok konkrét tapasztalat. Aztán az érdeklődő majd dönt. Én nem tudom ajánlani, mert nincs vele személyes tapasztalatom, ellenebn az A1-el és a P1S-el van, tehát azt bátran merem ajánlani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Arc Raiders
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Elektromos autók - motorok
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3356
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 G2i - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
poli27