Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- [K2]: AnyDesk átverés
- V.Milán: Lapdiffúzor nyomáseloszlása: gondoltad volna?
Aktív témák
-
Tibi98
tag
Nálunk általánosban volt egy csaj, a biosztanerő kedvence. Na neki volt olyan felelete, hogy epp csak megmukkant, a tanár a szájába rágott mindent, amikor meg rosszat mondott, a tanár kijavítottta, és a csaj csak annyit mondott: Ja tényleg, én is azt akartam mondani! Mire a tanár: Persze, tudom én, biztos csak nyelvbotlás volt. Bezzeg amikor a haverom felelt! Épp csak bakizott egyet, a tanár meg nekiesett, hogy: Így akarsz te 5-ös lenni, hogy nem is tanulsz semmit!:Y
-
parandroid
félisten
csak nehogy visszafelé süljön el a dolog. ha látják, hogy nagyon érdekel, akkor járhatsz majd minden tárgyból szakkörbe, meg felvételi előkészítőbe, meg tarthatsz egy rakás kiselőadást. na, az is szopás. mondjuk engem annak idején tényleg érdekelt szinte minden.
a topicra válaszolva: legjobb, ha letisztázod magadban, hogy valójában mi is érdekel, ott 100 %-on kell teljesíteni, mindenhol máshol pedig annyit, amennyit muszály, de azt stabilan. nem könnyű tudom, de fenntartom a mindig is hangoztatott véleményemet: ha valaki nem ökörködi végog az órákat, hanem odafigyel (néha nehéz, tudom... :(), akkor a házi feladatok elvégzése után gyakorlatilag már nincs is szüksége otthoni tanulásra. néhány kivétel mindig lesz (nálam pl fizika, kémia voltak ilyenek), ott meg 2-3x még átolvasod az anyagot és tudni fogod. tuti módszer. jó eredményed lesz, nem kell du megszakadni a tanulásban (a délelőttöd már úgyis el van cseszve :D), és a tanárok is imádni fognak, mert odafigyelsz... :D
ja, azt elfelejtettem leírni, hogy bár nem tanítok, van pedagógus-diplomám, nem csak a levegőbe beszélek. :D
[Szerkesztve] -
Tithian
őstag
Illetve ha a tanár valamiért eldöntené, hogy te nem vagy szimpi, készülj mindig, legyenek kész a házi feladataid időben, ne tudjon beléd kötni.
Nyelvtanár esetén nyelvvizsga megszerzésével lehet véget vetni a tanár ellenszenvének. Ha már nem jársz órára, nem fog szivatni :)
Aktív témák
- Gamer PC - R7 5800X, RTX 3070 és 16gb RAM + GARANCIA
- Gamer Pc - Ryzen 7 3800X, RTX 3060ti, 16gb RAM
- Acer Nitro 5 Gamer Laptop - 15,6 FHD IPS 144hz/ i7 10750H/ 32GB RAM/ RTX 3050Ti/1,5TB SSD
- Lenovo Thinkpad T14 G3 Golyóálló Üzleti Érintős Laptop 14" -50% i5-1250P 12Mag 16GB/512GB FHD+
- Samsung Odyssey G9 49" Oled 240Hz G-Sync, FreeSync VRR Gamer monitor Eladó
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Eladó 2db Pixel 7
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3338, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest