Keresés

Aktív témák

• parandroid

félisten

válasz Gambit #6 üzenetére

csak nehogy visszafelé süljön el a dolog. ha látják, hogy nagyon érdekel, akkor járhatsz majd minden tárgyból szakkörbe, meg felvételi előkészítőbe, meg tarthatsz egy rakás kiselőadást. na, az is szopás. mondjuk engem annak idején tényleg érdekelt szinte minden.

a topicra válaszolva: legjobb, ha letisztázod magadban, hogy valójában mi is érdekel, ott 100 %-on kell teljesíteni, mindenhol máshol pedig annyit, amennyit muszály, de azt stabilan. nem könnyű tudom, de fenntartom a mindig is hangoztatott véleményemet: ha valaki nem ökörködi végog az órákat, hanem odafigyel (néha nehéz, tudom... :(), akkor a házi feladatok elvégzése után gyakorlatilag már nincs is szüksége otthoni tanulásra. néhány kivétel mindig lesz (nálam pl fizika, kémia voltak ilyenek), ott meg 2-3x még átolvasod az anyagot és tudni fogod. tuti módszer. jó eredményed lesz, nem kell du megszakadni a tanulásban (a délelőttöd már úgyis el van cseszve :D), és a tanárok is imádni fognak, mert odafigyelsz... :D

ja, azt elfelejtettem leírni, hogy bár nem tanítok, van pedagógus-diplomám, nem csak a levegőbe beszélek. :D

[Szerkesztve]

Aktív témák

Hirdetés