Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- urandom0: Aki használ/használt Giten kívűl más verziókezelőt, mesélne róla?
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Kuponok....
Aktív témák
-
törölt tag
Nagyon jó neked mondok egy példát:
2.ban pár hetet korházban voltam nem tudtam normálisan pótolni jöttek a szar jegyek a biosztanár úgy megvágott félévkor hogy csak zörög; 3 jegyre felelet nélkül 1.6ra!
Utána szerenecsére tudtam tanulni felküzdöttem megam 2esre. 3adik sima volt! 4.ben újra szarul voltam első félévben bement hozzá mutterom fogadóórán azt monta neki hogy nem fog megvágni tanuljam azt ami kell a továbbtanuláshoz ha szarul álok feleltetni fog! hát mondom ez király megint 1.6ra álltam könyörögtem neki hogy feleltessen nem feletettet mert azt monta hogy nem lenne fair a többiekkel! Másnap a kedvenc stréber tanítványának egy mély dekoltázsra meg egy szép mosolyra beírt 1 ötöst hogy meglegyen a 4ese! NO COMMENT
És az a szomorú hogy nem kamuzok hanem így is történt!
Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Renault, Dacia topik
- World of Tanks - MMO
- Autós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- NBA és kosárlabda topic
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Apple iPhone 17 - alap
- További aktív témák...
- Dell
- Samsung Galaxy A24 4/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 12 128GB, Akku: 91%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S21 8/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Nokia 6.1 Plus 4/64GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293
- Samsung Galaxy S25 Blueblack 120 Hz AMOLED, AI-kamera, erős teljesítmény 12/128 GB Új
- LG 32GP850-B - 32" NANO IPS / 2560x1440 / 180Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 400
- iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3457, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest