- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Hirdetés
Aktív témák
-
törölt tag
Nagyon jó neked mondok egy példát:
2.ban pár hetet korházban voltam nem tudtam normálisan pótolni jöttek a szar jegyek a biosztanár úgy megvágott félévkor hogy csak zörög; 3 jegyre felelet nélkül 1.6ra!
Utána szerenecsére tudtam tanulni felküzdöttem megam 2esre. 3adik sima volt! 4.ben újra szarul voltam első félévben bement hozzá mutterom fogadóórán azt monta neki hogy nem fog megvágni tanuljam azt ami kell a továbbtanuláshoz ha szarul álok feleltetni fog! hát mondom ez király megint 1.6ra álltam könyörögtem neki hogy feleltessen nem feletettet mert azt monta hogy nem lenne fair a többiekkel! Másnap a kedvenc stréber tanítványának egy mély dekoltázsra meg egy szép mosolyra beírt 1 ötöst hogy meglegyen a 4ese! NO COMMENT
És az a szomorú hogy nem kamuzok hanem így is történt!
Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Windows: mi történik valójában Leállításkor, Alvó módban és Újraindításkor?
- Óra topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mikrotik routerek
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Thermaltake Toughpower SFX Platinum 1000W
- Gigabyte B650M Aorus Elite AX ICE + 3 év garancia
- Sony DSC-HX300 digitális fényképező + 3 extra akksi + 8GB memóriakártya + Hama Star 700 állvány
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15APH8 15 notebook - R7 7840HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A15 FA507NV 15 notebook - R7 7735HS 32GB DDR5 512GB SSD 1TB SSD RTX 4060 6GB W
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3108, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3073, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest