Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- weiss: Autó költségek
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 12 – Ecetek és zsiradékok
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
Baldur's Gate 3
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
cami][us
üzenetére
Az a baj, hogy a Larian hazudik. A patch 8-ban állítólag kijavították azt, hogy a harc vége után meghalhasson valaki baráti tűzben. Pont tegnap nyírtam ki két civilt Moonbeammel. Szénné égtek meg üvöltöttek, tökre sajnáltam őket. Lehet, hogy vissza is töltöm.
De még ötven dolgot írhatnék, amit állítólag javítottak, de mégsem. -
Ovisbig
tag
válasz
cami][us
üzenetére
A padláson már jártam, onnan lehet lejutni oda? Vagy a másik oldali padlásfeljáróból? Mert ott láttam egy gombot, azt gondoltam azzal kell becsukni a padlásfeljáró ajtaját azt kész... de akkor azzal lehet kinyitni a másik ajtót is? Már megcsináltam azóta több küldetést, nem tom érdemes-e visszamenni, megéri? (Mondjuk már vámpír lord vagyok, szal enyém a palota, ne legyenek már ott előttem rejtett szobák. :p )
Új hozzászólás Aktív témák
- Plex szerverhez keresek gépet több HDD tárolóval , Áfás számlával
- Intel Core Ultra 7 265KF 20-Core - használt, garancia: 2028.11.17 Firstshop
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 4GB I 320GB I 14" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 (5TW13AA) (DisplayLink)
- Akciós! Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest