- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Drivv: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
Új hozzászólás Aktív témák
-
David75
őstag
El classico előtti és utáni hétre előre bannoltatni kéne magam, mert sajnos az élet ritka helyzete mikor nem tudom visszafogni magam.
Ijk: Valahogy mindig ezt látom hogy az igazi barca drukkerek mindig a legszerényebbek is. Mondjuk ez a klubra is jellemző illetve Barcelonában a katalánokat is ilyennek ismertem meg nagy vonalakban. Ezért amúgy minden tiszteletem.
-
Boxer001
veterán
Jól tolták, bár némi szerencséjük is van...MU eléggé felpörgött a második félidőben, kár, hogy nem tudták kihasználni a lehetőségeket...de nagyon szépen nyomták, csak egyet nem értek: ha egy csapat kimegy a gyepre, BL meccs (meg egyébként akkor is, ha nem az)...mi a faxomért nem lehet végig nyomni keményen? Az első félidőben mintha aludtak volna, nevetségesek voltak...ezt sose tudom felfogni.
Akkor mára nyomjátok:
Chelsea
Dortmund
ééés Milan -
törölt tag
Adebayor után felkiáltójel mert ő a vadbarom a másik kettőre vonatkozik hogy nem tudnak focizni Raul hoz képest ... Higuáin is mit csinált ma?
Ijk: Mascerano MOST? : mikor nem? annak örülnék ha nem játszana! KÁr hogy Bojan nem játszott meg Afellay .. Én is csodálkoztam a CR7 gólon, mascerano természetesen eljátszotta a nagyhalált és Ronaldot rúgták fel úgyhogy ha valakinek kelett volna adni szabadot az a Real!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Windows 11
- Telekom mobilszolgáltatások
- Autós topik
- Akciókamerák
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Generációs lemaradásban a Huawei chipek, de a cég kitalált valamit
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 9750H 32GB 500GB Radeon Pro 5300M hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged