- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Drivv: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
Új hozzászólás Aktív témák
-
David75
őstag
El classico előtti és utáni hétre előre bannoltatni kéne magam, mert sajnos az élet ritka helyzete mikor nem tudom visszafogni magam.
Ijk: Valahogy mindig ezt látom hogy az igazi barca drukkerek mindig a legszerényebbek is. Mondjuk ez a klubra is jellemző illetve Barcelonában a katalánokat is ilyennek ismertem meg nagy vonalakban. Ezért amúgy minden tiszteletem.
-
Boxer001
veterán
Jól tolták, bár némi szerencséjük is van...MU eléggé felpörgött a második félidőben, kár, hogy nem tudták kihasználni a lehetőségeket...de nagyon szépen nyomták, csak egyet nem értek: ha egy csapat kimegy a gyepre, BL meccs (meg egyébként akkor is, ha nem az)...mi a faxomért nem lehet végig nyomni keményen? Az első félidőben mintha aludtak volna, nevetségesek voltak...ezt sose tudom felfogni.
Akkor mára nyomjátok:
Chelsea
Dortmund
ééés Milan -
törölt tag
Adebayor után felkiáltójel mert ő a vadbarom a másik kettőre vonatkozik hogy nem tudnak focizni Raul hoz képest ... Higuáin is mit csinált ma?
Ijk: Mascerano MOST? : mikor nem? annak örülnék ha nem játszana! KÁr hogy Bojan nem játszott meg Afellay .. Én is csodálkoztam a CR7 gólon, mascerano természetesen eljátszotta a nagyhalált és Ronaldot rúgták fel úgyhogy ha valakinek kelett volna adni szabadot az a Real!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Tőzsde és gazdaság
- 3DMark06 eredmények
- OTP Bank topic
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Okos Otthon / Smart Home
- Brave
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Watch 5 Pro LTE 45mm, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB játékkonzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Z Flip5 5G / 8/256 GB / Gyári független / 12 hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest