- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- leslieke
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Luck Dragon: MárkaLánc
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Boxer001
veterán
-
Integra
titán
-
baluka26
veterán
-
Integra
titán
asszem ma mancity vs bayern-t nézek.

de az ajax-real sem lehet rossz, ajax-nak nyerni kell, hogy továbbjusson real mögött
-
7600 GS
addikt
-
MPowerPH
félisten
-
darál0w
Jómunkásember
tegnap jo kis tipmixgyilkos meccsek voltak...

real meccset mi adja ma?
-
pohár
félisten
-
scope2007
addikt
jujj de várom már a mai Bayern meccset

-
Tibiajax
nagyúr
Pedro első gólját majd nézzétek meg

-
Tibiajax
nagyúr
mindent te sem tudhatsz, no para
na. kis konkluzio-morzsák, részemről, sorjábanma csak a Chelsea nyerhetett
a Barca kölyökcsapatával szemben sem volt esélye a belorusszoknak, jópofa volt a kölyköket látni játszani, volt vagy max 20 év az átlagéletkor
hülye Milan lol. esküszöm megéreztem a 90+ percben h kiegyenlítenek a csehek
görögök - arsenal-hoz nem tudok mit hozzáfüzni, amennyit láttam belőle, elég is volt
genk-bayer szó szó, bármi is van a genkkel, hajrá magyarok. azért a német egyenlítő gól elég ciki volt, borzaszto védekezési hiba
dortmund-om rofl és Balbuenaaaaa
*
porto–zenit érdektelen
APOEL–Sahtar. nyert a burzsuj csapat, de az valami nagyon komoly, h a ciprusiak megnyerték a csoportot. az nagyon ott van.. porto meg uefába, csao* bocsánat, a rofl tényleg mehet mindenre, kiv szegény Kiel sérülésére.. az durva volt, sajna
jobbulást -
Integra
titán
-
MPowerPH
félisten
Eddig úgy tudtam, hogy Barcelona 'szimpatizáns'...

Integra: 96 óta nézem a meccseiket, és már néha sok, vagy inkább sokk, amit látok. Persze utána mindig máshogy állok hozzá. Mert volt ennél rosszabb is... Ellenben azt nem tudom megemészteni, hogy nem német csapathoz méltóan veszítettek.
Na mind1, mostantól lehet a bajnokságra meg a kupára koncentrálni. Majd jövőre, ha végre vesznek egy normális csatárt. -
lvnt
őstag
-
MPowerPH
félisten
-
Tibiajax
nagyúr
2-3

ja, és Drogba maximum

ahogy ő meg Terry uszította a társakat a kezdőkörben a meccs előtt már, az komoly volt. És meg is csináltákmod. BMW001 nemtom, mondjuk, h Marseilles-es vagyok?

-
MPowerPH
félisten
Ez szégyenteljes teljesítmény volt, a teljes BL szereplés. Csak tudod azt nem értem, hogy míg a BVB a haza bajnokságban annyira ott van, hogy idegenben beveri a már biztos BL továbbjutó Bayern -t, akkor nemzetköziben miért nem megy. Tavaly begyalázták ősszel az egész Bundesligat, de az EL-ből simán kiestek.
Jó, lehet arra fogni, hogy több kulcsjátékosuk nem bevethető. Schmelzer, Subotic, Bender, Kehl, és Barrios -t is ide venném, ő nem 100%-os. Mert jelenleg nincs csatáruk, Lewandowski egy kutyaütő...
Most meg egy nyert meccset elajándékoznak. Mert a franciák semmit nem csináltak, találtak 3 gólt.Integra: Sajnos nem tudok németül, jó lenne hallani a véleményüket. De ez mindent egybe véve is szégyenteljes teljesítmény, főleg itthon. Amit 80 perc alatt felépítettek, 10 perc alatt elbukták. Bár ki tudja, lehet pont azért, mert az első félidő végén már nem volt tétje az egésznek.
És ízig vérig BVB drukker vagyok, de ezek után ebben az évben már látni sem akarom egyik meccsüket sem. Német csapattól ez nem elfogadható hozzáállás...
-
Integra
titán
-
venember83
nagyúr
Tipikus német kiscsapat BL szereplése. Szerinted miért tartom olyan nagyon sokra a német bajnokságot? Az olaszoknál legalább ott (volt az utóbbi pár évben) a két milánói csapat, most a nápolyiak is meghúzogatták a MC bajszát, spanyoloknál is van több valamire való csapat, számszerűsítve kettő, akik döntőig menetelhetnek. Az angoloktól meg ezen a szinten sok minden kitelik, Arsenal és MU pl. De a németek valahogy jól megvannak a saját kis ligájukban. Fene meg érti, miért nem vágynak és vállalkoznak többre.
-
MPowerPH
félisten
Piszok nagy mákvadászok ezek... Nincs támadójáték, és megint megvan egy gól. Bár lassan tartalékos a BVB...
És már 2:3... Nem is értem, mit művelnek ezek a végén.
Az egész BL szereplésüket nem értem, tiszta égés. Még az Arsenal sem tudott itt nyerni, ezek meg a semmiből nyernek. -
lvnt
őstag
Egy próbát megért. Viccet félretéve, én is remélem, hogy Buffon még a kapuban lesz egy ideig. Mannone meg menjen csak az Interbe. Egy Serie B-re még jó lehet.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Szek.: Na, egy rugóra jár az agyunk.

-
venember83
nagyúr
-
lvnt
őstag
Igaz is, nincs szükség Torinóban egy feltörekvő fiatal olasz hálóőrre? Mert egészen véletlenül tudnék ajánlani egyet. Végül is a Gigi-Storari-Manninger trió tagjai igencsak benne vannak már a korban.
-
Boxer001
veterán
Azt nem értem, hogy miért ül le ilyenkor a Chelsea...nem kéne átengedni a második félidőt, csak mert van két góljuk.

-
venember83
nagyúr
-
Boxer001
veterán
Ja tényleg, benéztem ezt a dortmundi továbbjutást.

-
MPowerPH
félisten
Semmiképpen sem tudnának tovább menni, mert a nyomorék Arsenal telibe sz@rja a meccset. Ezek után bármennyire is szimpatizálok velük, remélem a következő fordulóban kiütik őket. A góllal meg végkép nem, de nem ez döntött. Bár ahogy Kehl -t lerúgták, úgy hogy ziccerben volt, és 11-es lett, az egy piros lapos megmozdulás volt. Felszakadt az arcának a bal fele, folytatni sem tudta.
-
venember83
nagyúr
-
Boxer001
veterán
Gyönyörű a mai játék...csak így tovább.

Most nézem, hogy az Arsenal mit művel...![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Dortmundot már teljesen haza vágtam, erre a végén tovább jutnak.

-
DonMedve
addikt
Az Arsenal mit csinál?
Ez nem az alapcsapat ugye?Mert ennyire szörnyűen nem játszhatnak.Az utolsó 5 perceet néztem! 
-
baluka26
veterán
Na, ez így lehet még csoportelsőség

-
MPowerPH
félisten
2-0. Még kettő gól kell. Az már majdnem biztos, hogy a francia bajnok is kiesik.
-
venember83
nagyúr
-
MPowerPH
félisten
Nem nem, jó az.
Ki-ki meccs, mert az Arsenal éppen bénázik, és így a görögök fognak tovább menni.És 11-es.
De ez minimum piros lap.
Hol a piros, egy ilyen után? Ez nem ide való megmozdulás volt. Biztos nem normális, mint az állatok. -
Boxer001
veterán
Drogba te álllat!
1:0

Jó meccs lesz ez...előbb egy kapufa az angol kapunál... -
Boxer001
veterán
Akkor nézzed az angol-spanyolt.

-
venember83
nagyúr
-
Boxer001
veterán
Gondolom a Milan meccset néznéd.
Szerintem meg Chelsea-Valencia... -
venember83
nagyúr
Hülye digi a BVB - OM meccset adja...

-
David75
őstag
-
MPowerPH
félisten
-
David75
őstag
-
7600 GS
addikt
Az tényleg brutál gól volt. Viszont Higuain gólja sem volt csúnya, szegény zágrábi védőt elküldte a lelátóra.

-
MPowerPH
félisten
-
Integra
titán
most ismétlik a milánbarcát, brutális ez a boateng gól, nem nagyon lehet megunni

-
fatal`
titán
Sahin nem igazolt a Barcába, ellenben a Real Madrid keretének a tagja...
Henryt azért vették meg, hogy szerencsétlen nyerjen BL-t

A sors fintora, hogy pont az Arsenalt verték a döntőben.
(#7449) David75: Igaz, Thiago nem stabil kezdő, még. Nagyon tehetséges srác.
Viszont Busquets alap tagja a kezdőnek vagy védőként, vagy vkpként. -
MPowerPH
félisten
-
David75
őstag
-
MPowerPH
félisten
-
fatal`
titán
-
Tibiajax
nagyúr
de ezek a divatdrukkerek, akikről beszélsz, ezek is inkább csak a kis hülye tinik közöt fordulnak elő, meglátásom szerint.. ott lehetnek ilyenek, akikről írsz, én azt gondolom, egy 25 fölötti korosztálynál ez már nem lehet jellemző. addigra -már aki szereti, nézi a focit évek óta- mindenkiben kialakul egy szimpátia valamerre és én asszem, az nagyon nem is változik
hát hacsak nem kezd egy klub átalakulni, drasztikusan..mint image-ben, mint felfogásban..
egy gyerekkori cimbim mondjuk pont egy kivételes példa lehet erre. ő tizenéves korunk ota manunited fan, de most már egyre jobban kezd tölük eltávolodni, köszönhetően a mögötte lévö vezetésnek meg a mostani csapatban szereplő emberkéknek.. amit mondjuk valahol meg is értek, ő még az aranygeneráció fémjelezte unitedet imádta -
MPowerPH
félisten
A divatdrukkereket soha nem vettem komolyan...
Csak mosolygok rajtuk. Egyik évben még az X csapat a király, az isten, rá 6 hónapra már az y -ról zengi az ódákat.venember83: Pont ezekről beszéltem...
David75: Nincs Messi iszony, szerintem ő az akit nem lehet utálni. Nem szimulál, nem indulatos, és egy zseni. 3x -os aranylabdás lesz, ilyen fiatalon. Ilyen futball tehetség teljesen egyedi, első eset. És nem túlzás ezt kijelenteni.
A szőlő meg nem savanyú, szeretem az Arsenal -t, de közvetlen nem neki drukkolok. -
Tibiajax
nagyúr
-
Ijk
nagyúr
És mi van akkor ha sokan akkor lettek barcások, mióta Messi ragyog? Soha nem értettem ezeket, hogy valaki divatdrukker, csak azért szurkol nekik, mert... Én biztos divatdrukker vagyok, mert azért szeretem a barcát, amilyen most és nem régen. Leszarom mondjuk mi volt 5-10 évvel ezelőtt. Engem a foci érdekel, nem a csapatok történelme. Annak szurkolok akinek tetszik a játéka, amelyik csapat szimpatikus.
A vásárlás meg nevetséges, pont a barcelonának van rengeteg saját nevelésű játékosa, pont ezért is működik ilyen jól a csapat. -
venember83
nagyúr
Az alapcsapat nagyrészt Barca nevelés. Aztán ahogy kezdtek nyerni, elkezdtek vásárolni is (Thuram, Henry, Keita, Ibra, Mascherano, Villa, Sanchez, Fabregas akik hirtelen eszembe jutnak), de azért az összevásároltak az elég csúnya és igaztalan szó, a Barcelonára messze nem illik. Inkább Real és MC szintű csapatokra használandó. Sőt, ha gonosz lennék... de nem vagyok.
Kiegészítés: Dani Alves majdnem kimaradt a sorból, pedig ő eléggé meghatározó tagja a csapatnak.
-
David75
őstag
Elég sok hülyeséget írtál szerintem. Én bár Milanista vagyok kb Stoichkovék óta nagyon szeretem a Barca csapatát.
"Ettől függetlenül nekem semmi bajom a Barca -val, sok a pénz, összevásároltak mindenkit, és fociznak."
Nos akkor nézzük a kezdő csapatot: Valdes,Puyol,Pique,Iniesta,Xavi,Fabregas,Pedro,Messi mind saját nevelés. Az az 11/8. Mutass még egy csapatot akinél ez így van és top csapat. Egyáltalán nem költenek többet mint a Chelsea,Manchester United/City, Liverpool,Inter,Milan,Juve,Real. Tehát ez a összevásároltak mindenkit egy igazi baromság.
Ezt a Messi iszonyt meg sehol sem értem. Én nagyon kevés ilyen szintű focistát láttam játszani. Lassan elmondhatjuk, hogy egy 3x-os aranylabdásról beszélünk. Legutoljára Van Basten volt 3x-os. Jelenleg a mai fociból senkit sem lehet hozzá hasonlítani. Ez van el kell ismerni, én Milanistaként is megtudom ezt tenni.
Az meg hogy minden adandó alkalommal kikap az Arsenal a Barca-tól az nem bírói döntéseken múlik. Főleg hogy meg is szórják őket rendesen. Ez ilyen savanyú a szőlő lehet a részedről.
-
MPowerPH
félisten
Fanatistákkal meg én nem állok le vitázni.
És Úr Isten....ui.: meg ezért nem is akarok összeveszni veletek. És nem rátok gondoltam a szurkolással kapcsoltban. Baráti körömben azt vettem észre, hogy az elmúlt 2 évben mindenki barca fanatista lett. Előtte persze más volt a szemüveg, csak ott nem jöttek az eredmények.
-
Tibiajax
nagyúr
-
Integra
titán
itt kb senki sem azóta barca fan, aki szereti a csapatot, de ebbe ne menjünk bele. az sem igaz, hogy összevásárolták, kevesebb csapat van, akinek ennyire profi saját belső nevelése van. folyamatosan féligazságokat írsz és közhelyeket, ráadásul pontatlanul. messi pedig sehol sem volt még, mikor mi már szerettük a barcát a focijáért.

-
MPowerPH
félisten
Nincs itt semmi szánalmas. Ezt láttuk...
Ettől függetlenül nekem semmi bajom a Barca -val, sok a pénz, összevásároltak mindenkit, és fociznak. Szépen fociznak, látványosan, gólerősen. De ebben én nem látok semmi izgalmasat... Sokan azóta lettek barca fanok, amióta Messi ott focizik. Ha ő elmenne, fele annyian maradnának.
Abban viszont igen, mikor negyed akkora költségvetéssel rendelkező csapatok megszorongatják őket. Messi-t egyébként szeretem, miatta szoktam barca meccset nézni. Tehát semleges szurkolóként beszélek, semmi extra utálat. Főleg úgy, hogy utálom a királyi gárdát, cr7-el együtt. Tehát a bajnokságban még szorítok is nekik.Ijk: Nem véletlenül nem volt helyzetük. Nem az volt a cél, hogy gólt lőjenek. Hagyjuk, mert régen volt. De a lap ott is villant a semmiért.
Vegyétek már le a szemüvegeteket egy kis időre.
Vagy ebben a topicban csak csak a barcat lehet isteníteni? Ha valaki rosszat ír róla, az egyből unalmas?
Érdekes hozzáállás...na de a fanatizmus ált. ilyen dolgokat szül. -
Ijk
nagyúr
-
Tibiajax
nagyúr
tudom, ismerem őt..
a vb alatt is jópofa volt
ugyanakkor emlékszem arra, h ő még a pályája elején ennél jóval provokatívabb meg szókimondóbb volt (de még nem egy horthy gábor), sőt, szinte csak az jellemezte őt, mindig volt egy ízes megjegyzése.
aztán a vb óta ez úgy leült, a digisporthoz átkerülésénél szinte totál eltünt (főleg, amikor studioban volt müsorvezető), és most kezd megint visszajönni, a tegnapi meccsen (most nézem az ismétlést) már kezd hasonlítani régi énjére
BMW001 Mert mikor gáz van a Barca -nál, és kezd füstbe menni a továbbjutás, egyből jön a 11-es, vagy villan a piros, pl. labdaelrúgásért.
ne már.... ez annyira szánalmas -
MPowerPH
félisten
A foci az ilyen. Nem minden a technikai képzettség. Nekem ilyenre a kedvenc példám Gattuso, aki sajnos nem játszhat.
Barca -t ki állíthatja meg? Egy Bayern München például.(nem nevet) Sajnos erre még nem kerülhet sor, de reménykedek benne. Utána már csak azon kell majd imádkozni, hogy a Bayern(vagy akármelyik másik ellenfél) piros lap nélkül végig tudja csinálni. Mert mikor gáz van a Barca -nál, és kezd füstbe menni a továbbjutás, egyből jön a 11-es, vagy villan a piros, pl. labdaelrúgásért. És ez így van, soha nem felejtem el az Arsenal elleni meccset, amikor Van Persie -t kiállította a bíró a semmiért. Ha ez nincs, már ott elvérzik a Barca, el se jut a döntőig. És nem az az egyetlen eset, ami megtörtént, bennem ez maradt meg. -
venember83
nagyúr
-
Tibiajax
nagyúr
"..a Milánnál is előfordult már sokszor, hogy próbálta húzni az időt, ez meg most a Barcelona játéka, hogy mindezt látványosan és rokokó stílusban csinálja..."

birom ezt a digisportos kommentár csávót -
venember83
nagyúr
-
Integra
titán
csak ismételni tudom, ez a te problémád, nem az enyém.
nem egyszer és nem kétszer leirtam mi a bajom velük, valszeg sokkal keményebben mint bárki más, azok felett úgy tűnik elsiklottál (ki hitte volna..). a szelektiv szövegértelmezésed pedig szintén saját gondod, nem az enyém. -
gYaLo
őstag
hmm Chelsea Európa-Liga gyanús

-
venember83
nagyúr
az, hogy messi olyan gólpasszt adott 4 védő között, amilyet a milában életükben nem láttak még, semmit sem jelent, ahogy az sem, hogy még kis erőfeszítéssel lőhettek volna még vagy 4 gólt biztosra. ez természetes. ahogy az is, hogy messit agyonrúgják, nem gond, megszokta.
Mi ez, ha nem istenítés? Úgy írtad, mintha pl. Seedorf nem adott volna soha életében csodapasszokat. Vagy mintha nem Abbiati érdeme lett volna, hogy úgy lezárta a szöget, hogy Messi a rövidre se tudta suhintani a labdát a kiugratás után. Olvasd el az illető hozzászólásod, olyan, mintha mindent a Barca szúrt volna el, semmi nem volt a Milan érdeme. A 7423-as hozzászólásodig csak a Barca, csak a Barca, csak a Barca. Ne csodálkozz, ha ezért istenítéssel illettelek.
-
Integra
titán
ez van, bosszantó nagyon. ezek a hülye német kommentátorok is a sky-on meccs után rögtön az interjún azzal basztatják dutt-ot, hogy mi van ballack-kal és hogy milyen meccset játszott és hogy mi lesz vele és milyen kiemelkedőt mutatott megint etc... szerencsétlen dutt meg igyekszik higgadt maradni és nagyon normálisan mondja, de már indulatosan, hogy valóban nagyon jól játszott, de szeretném kihangsúlyozni, hogy itt egy csapat állt a pályán, mindenki közösen, együtt harcolt, nem teszek különbségeket, egy csapat vagyunk..
na, ilyen hülye kérdések mennek már itt is néha, pedig amúgy vérprofi minden. de ezek a kötelezően megkérdezendő faszságok, borzalmas..
cr7 helyében úgy elküldeném a faszba az aktuális riportert, hogy egy idő után leszoknának a hülye kérdésekről.. vagy pedig annyit mondanék, fasza csávó, kurva jó focista, remélem megválaszoltam a kérdésed. mert egyértelmű köcsög porvokátor kérdés ez is, semmi más.. és cr7 is amióta rájött, hogy murinyó egy gyökér és csinált miatta pár ciki dolgot, meglepően megváltozott jó oldalára. -
Tibiajax
nagyúr
nem erre gondoltam mondjuk..
inkább amiről Integra beszél. a Barca tulajdonképpen ma már csinálhat csodafutballt, bármilyet, itt már csak legyintenek rá a hozzáértő fiúk. ha meg nem azt csinálják, hanem - bármi mást, egyből le vannak deglarálva, megy az ellenfele dícsőítése -
Ijk
nagyúr
A jó csapatok már csak ilyenek, megosztják az embereket
Az egy dolog hogy a fórumokon elfogultan, néha indulatokkal vezérelve kommentelnek, sokszor szemellenzővel. Az már inkább szánalmas amit a webes média művel, néhány unatkozó "szakember" egyszer az egekbe marasztalja a csapatot és a játékosokat, máskor pedig a földbe döngöli. Bizony nem lehet könnyű a focistáknak, főleg amikor például CR-t arról faggatják hogyan áll Messihez, vetélkednek-e. Itt el lehet szórakozni ilyeneken, de hogy a szakmába is begyűrűzött a dedós szint az már nevetséges. -
Integra
titán
semmi istenítés nincsen benne, te ragasztod rám, hogy istenítem.
ezt meg pont leszarom két olcsó provokációd között. ez a saját problémád, nem az enyém. -
Integra
titán
próbáld már megérteni, hogy ez nem ki hova drukker kérdése, a milán futott a labda után, a barca egy osztállyal feljebb focizik, az olaszok fizikailag próbálták ellensúlyozni a hiányosságokat, nem volt elég. a barca hajlamos a lustaságra, itt is látszott egyik másik helyzetnél, boateng gólja viszont az este, de akár a forduló legszebbje volt, azt tanítani kéne, már a labda átvétel sem volt könnyű, de ahogy abból a tempóból átsarkazta magának és rábombázta.. valdez meg.. naja, meg lehetne kérdezni tőle, hogy wtf, mégis merre jártál.. piszok gyors volt boateng, ennyi. ettől még simán jött a kontra, nem is akárhogy. meg még közel fél tucat másik olyan, amit ha nem pöcsölnek el, feléből gól lehetett volna. itt ma a barca volt jobb, ennyi. azt egy szóval sem mondtam, hogy nem verhető csapat, mert de. és legkésőbb a real megfoghatja őket, másban én nem látom a tudást jelenleg hozzá.
ibrahimovics meg egész jó focista lenne, ha hülyeségek könyvbe foglalása helyett focira fordítaná azt az időt is. jól játszott ma. de azért lenyomott ma is egy karate sarkazást. -
venember83
nagyúr
-
Tibiajax
nagyúr
-
darál0w
Jómunkásember
-
MPowerPH
félisten
-
Integra
titán
ha nem kap meg jogos tizit a barca, akkor nincsen semmi. ha meg megkap egyet ami netán nem az, kuvrannyukat. ha fasz a milán védő, mert a nyakát tépi a barca csatárnak és az befújható, akkor is a kurvannyát a barcának, de semmi képpen sem a milán védőnek.
az, hogy messi olyan gólpasszt adott 4 védő között, amilyet a milában életükben nem láttak még, semmit sem jelent, ahogy az sem, hogy még kis erőfeszítéssel lőhettek volna még vagy 4 gólt biztosra. ez természetes. ahogy az is, hogy messit agyonrúgják, nem gond, megszokta. de ha messinek valami nem megy, megy a káröröm, meg a kurvannyát amúgy is ugye. az is természetes, hogy a megküzdött és tökéletesen végig vitt góloknál is valaki hibás, csak a másik csapat nem. kamu, mák, kurvannyát mindnek.
de az, hogy a milan orda hibákat csinált hátul és örülhetnek, hogy ennyivel megúszták, erről szó sincsen, még véletlenül sem.
ja és persze a bírónak is kurvannyát. -
darál0w
Jómunkásember
-
MPowerPH
félisten
-
Tibiajax
nagyúr
-
lvnt
őstag
Az Arsenal mérlege az utóbbi tizenhárom meccsen: 11-1-1, a gólkülönbség pedig +17.
Jó éjt!
-
Ijk
nagyúr
-
Tibiajax
nagyúr
-
tiv83us
veterán
A Barca egy klasszissal jobb csapat, valoszinuleg ha nem kapjak meg azt a viccnek is rossz 11-est, akkor is betalalnak, sajnalom a Mlant, mert nagyon kuzdott, egy dontetlent megerdemeltek volna a jatekuk alapjan, dehat ez van, jott a papirfoma, megha nem is volt igazsagos az amit a biro lemuvelt, dehat le kell nyelni.
-
MPowerPH
félisten
-
Integra
titán
-
pohár
félisten
-
Integra
titán
na ne baszd már fel az idegemet a bóvli provokációddal.....
-
darál0w
Jómunkásember
hát ezt a Boateng golt akármennyiszer meg tudnám nézni...nem tul bonyolult művelet, de csodálatos.

na megnézem a napi összefoglalot is hátha benne lesz még1x.

-
MPowerPH
félisten
-
venember83
nagyúr
-
lvnt
őstag
-
David75
őstag
Azt nézem, hogy benne van a pakliban hogy csak 1 angol csapat jut tovább. Érdekes lenne szerintem. (bár vannak bizonyos okok amik miatt nagyon nem örülnék ha ez létrejönne)
Ijk: Én gratulálok a Barca-nak főleg hogy voltak hiányzók. Az a 11-es meg teljesen mindegy. Nem hinném hogy ezen múlott meg ilyet oda vissza mindenki kap. Mondom ezt milanistaként.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen légkondit a lakásba?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Autós topik
- Vicces képek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- HP EliteBook 755 G5 15,6" Ryzen 3 pro 2300U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4370
- ÚJ 15" Microsoft Surface Laptop 7 X Elite 16GB 1TB
- Dell Latitude 5411,14",FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,2GB VGA,WIN11,ÚJ AKKU
- BESZÁMÍTÁS! Asus Rog Strix Z390-F Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Azt hittem te szereted az angol csapatokat.
Igaz a Man City-nek én se szorítok. 

*
Én meg most harapok mindenre, asszem jobb ha lefekszem aludni.
Az egész BL szereplésüket nem értem, tiszta égés. Még az Arsenal sem tudott itt nyerni, ezek meg a semmiből nyernek.![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Hol a piros, egy ilyen után? Ez nem ide való megmozdulás volt. Biztos nem normális, mint az állatok.

Csak mosolygok rajtuk. Egyik évben még az X csapat a király, az isten, rá 6 hónapra már az y -ról zengi az ódákat.