- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
baluka26 #7697 üzenetére
baluka..tudod nagyon jól, te is, h annyira felesleges esélyeket latolgatni, ezen a szinten..
számolgatnak ide, oda, aztán elkezdődik a meccs, jön egy buktatás, tizenegyes.. aztán beállnak a kékek és csao
vagy, jön egy eladott Terry-labda, Sanchez lecsap, 1-0..
vagy jön Valdez, zavarba hozzák, máris vezetnek a londoniak..
BÁRMI történhet, bármikor
és akkor a bírót, esetleges tévedéseit nem is említem már...... -
baluka26
veterán
válasz
Tibiajax #7696 üzenetére
Még véletlen sem Michelin-csillagos étterembe mentek
Esélylatolgatás a'la baluka:
Szintén láttam a Barca utolsó jópár tétmeccsét, a Chelsea meccseit meg természetesen láttam, és kapásból emiatt van két forgatókönyvem:
Első, ami egyszerűbb, a Chelsea hozza a szar ötlettelen játékát, amit kis csapatok ellen szokott, a Barca könnyedén vág 2-3 gólt, viszontlátásra Kékek, Abramovich lecseréli nyáron még a jegypénztárost és a takarítónőt is. Itt nem fűznék semmi a Barca-hoz, ebben az esetben egy spanyol bajnoki nehézségű meccsel néznek szembe.
Második, ami bonyolult kicsit. Ha a Chelsea hozza az idei rangadóformát (Spurs, Napoli), akkor bizony nyitva maradhatnak az ajtók a következő meccsre. Gondolom a 3 évvel ezelőtt srácokban nem lesz hiány lelkesedésből, meg azért mégis csak egy vigaszág nekünk ez a BL a gyenge bajnokság miatt. Szerencsére a Barca a bajnokságban egy egyenletes ütemben gyengülő játékot mutat fel (legutóbbi meccsükön le kellett csekkolnom, hogy ez a Barca-e), viszont az ilyen meccseken általában szokták uralni a pályát.Sérüléskérdés blaugrana oldalon nincs, kék oldalt probléma, hogy egy teljesen egészséges középhátvéd sincs (Cahill, Luiz sérültek, Terry bordatörés), ez kulcs lehet a Barca-nak.
Jó taktika lehet a Barca ellen, ha feladják a széleket, és próbálkoznak beíveléssel, mert abból szerintem nem nagyon fognak gólt szerezni. Messi-t meg kell fogni valakinek és akkor nem lehet gond.
2-2 lesz a mai meccs.
-
Tibiajax
nagyúr
[link] lap alja
---
Az FC Barcelona küldöttsége hétfőn késő este, közép-európai idő szerint 22:00-kor (Angliában 21:00-kor) érkezett meg Londonba, ahol a szállodájába ment pihenni, és alapvetően a pihenés jegyében telik a keddi program is. A csapatnak az esti órákban kell tiszteletét tennie a Stamford Bridge-en, ahol Pep Guardiola 19:15-kor tart edzést. Háromnegyed órával korábban kerül sor a sajtótájékoztatókra az edző, illetve Cesc Fábregas részvételével. Az együttest elkísérő klubvezetés számára 20:45-kor lesz ünnepi vacsora a Chelsea meghívására egy helyi étteremben, ahol természetesen jelen lesz a delegációt vezető klubelnök, Sandro Rosell is.
jaj de szar dolguk van..
gondolom nem sajtburger lesz a menü közepes burgonyával
-
arpi6k
addikt
Üdv! Nem tujátok hogy mi közvetíti a ma esti meccset?
-
Integra
titán
most láttam mit csinált marcselló tegnap...
web beszart, ennyi, gyáva volt pirost adni neki. -
Boxer001
veterán
Csak egy X-et Istenem, csak egy X-et holnapra, könyörgöm.
-
Ijk
nagyúr
Jövőhéten kiesik a Bayern, ha csak meg nem semmisül szombaton a Real. A végén nagyon visszavettek, ráültek az 1-1-re, szinte csak kontrákra játszottak. Mindenesetre jövőhéten nyomnia kell a Madridnak, kíváncsi leszek mennyire bírja majd a Bayern, szerintem nem fogják.
Nálam Ribery a meccs embere, kár a sok fetrengésért.
-
baluka26
veterán
Bunkó egy csapat ez....
EZ MIÉRT NEM PIROS?!
Összességében: CR7 hatalmas betli, összeszedett Bayern, jó kis meccs, kár a végére ezzel a bunkósággal. Csak így tovább. Alaba-t várom szeretettel nyáron a Chelseakébe
-
Boxer001
veterán
Ezt a belőtt labdát ki lehett volna kotorni.
Bayern többet tett a győzelemért. -
baluka26
veterán
De ügyes volt Lahm. Bravo.
-
Boxer001
veterán
Ez a Ribery egy vicc. Most már befejezhetné ezt a fetrengést, qrva unalmas.
baluka
De nem fetreng folyton? -
baluka26
veterán
válasz
venember83 #7673 üzenetére
Ahogy én ismerem a nemzetet eléggé öntudatos, ráadásul a törökökért nem rajonganak. Szerintem elfér ez tőlük. Mint ahogy az Emiratesben is elfér, hogy futyulik Cole-t.
Ramos a hentes.
CR csak nem jön ra, hogy ez nem a PD.
-
Boxer001
veterán
válasz
venember83 #7670 üzenetére
Parasztság, de ha valaki meg tudja ezt szépen magyarázni, akkor akár még azt is elhiszem, hogy mégse az.
Jah most mert török...ezért? Nem ott született Németországban? -
Tibiajax
nagyúr
válasz
venember83 #7670 üzenetére
nem érthetjük meg mi őket... nem ott élünk
...Ribery pedig szép..
-
venember83
nagyúr
Tényleg ennyire fütyülni kell a német válogatott egyik csillagát?
-
baluka26
veterán
Na végre kapott egy sárgalapot ez az argentin majom.
Hajrá Müller.
Gomezt csak kicsit lökte Pepe..
-
lvnt
őstag
Na, és akkor valószínűleg csak most fogjuk látni az igazán hajtós németeket. Hazai 1:1-gyel menni a Bernabéuba öngyilkosság lenne. Igaz, most túlságosan letámadni ez ellen a gyors Madrid ellen ugyancsak.
Beszélek én itt hajtós németekről... Egyelőre örülnek, ha nem kapják a következőt.
-
venember83
nagyúr
Úgy néz ki, nagy pofont kapott a Bayern. Most nemigazán találnak magukra.
-
venember83
nagyúr
válasz
baluka26 #7659 üzenetére
De eléggé veszélytelen a második félidő mindkét kapura. A védelmek jól teljesítenek.
Erre meg Ronaldo kihagyja a kihagyhatatlant, aztán pár másodpercen belül gól. Így érdekes lesz a visszavágó.
Sokat elmond a Bayern szurkolókról, hogy kifütyülik a német válogatott játékost. S még csoda, hogy utálom a Bayernt.
-
Tibiajax
nagyúr
ejjj már.. de kár ezért.. leengedett a bajor védelem
-
baluka26
veterán
Élénkülő RMA.
-
Bibby
addikt
Ezt akkor ide is [link]
-
Boxer001
veterán
Na remélem feltámad a Real. ha nem, akkor megérdemlik, és szép volt Bayern.
Chelseanek meg már most nagyon szorítok holnapra, de az biztos, hogy bármi lesz, nem szégyen. -
Ijk
nagyúr
Nem tudom ki az esélyesebb. Kíváncsi leszek a második félidőre.
-
Napfénysüti
nagyúr
Jobb a Bayern eddig. Mondjuk örülnék ha ők mennének tovább.
-
lvnt
őstag
De jó kis félidő volt ez! Lassan közhellyé válik, de az ilyen meccsekért, játékért érdemes focit nézni. Még, még, még!
Az elején már azt hittem, hogy elkapta őket a Bayern, de azért a második "negyedben" már láthatóan jött fel a Madrid is. Szépen járt náluk is a labda. -
Boxer001
veterán
Ha tovább megy a Bayern és a Bárszá is (esély nem sok van rá, hogy nem), akkor tudjátok kiknek szurkolok.
-
Tibiajax
nagyúr
gyerekek, ki kell mondani, krrva jó a Bayern....Madrid nincs sehol
+kérdés, Benzema játszik? hol van? -
baluka26
veterán
Bravo. Isten igazat ad.
-
Boxer001
veterán
Bazzeg már megint megérztem a gólt és az lett.
Na innen lesz szép felállni, ha sikerül... -
IreN!CuS
őstag
1
na még 2
-
baluka26
veterán
Sima tizi, Webb......
-
baluka26
veterán
Neuer ügyes.
-
Tibiajax
nagyúr
na, olvasom közben a hszeket, de tiszta pizzás mind a két kezem, meg nézem a meccset
nem tudok így írni. szünetben jövök majd, irogassatok addig
jó lesz ez a meccs -
baluka26
veterán
válasz
Napfénysüti #7634 üzenetére
Szerintem nagyon kicsi rá az esély. Sportszerű meccset szeretnék látni.
Most gondolok bele, RMA-nak ez az első értelmes BL meccs idén.
-
lvnt
őstag
Annyit hozzátennék még, hogy Robberyn kívül szerintem az egyik legfontosabb láncszem a bajoroknál az a Schweini, aki szerencsére ott lehet ma is a pályán. Piszok nagy szerepet tölthet be ő a középpályán a Madrid ellen is.
-
venember83
nagyúr
válasz
Tibiajax #7633 üzenetére
Ez a különbség. A németeknél Breitnek beszélt, míg a tv2 Bochkort interjúvolta.
Szerintem ez jó meccs lesz. Egyik csapatnak sem érdeke, hogy a másikat lefogja, mert egyszerűen egyik csapat sem annyira tökéletes, mindkettőnél inkább a támadás az elsődleges. Ma. Legalábbis valamiért van egy ilyen érzésem.
-
Tibiajax
nagyúr
én valahogy most képtelen valgyok bármiféle jóslatra..
ezért is lesz jó a meccsaz előbb beszélt Breitner is, a németeknek, hát érdekes dolog lehet azért neki is..
mindkét csapatban játszhatott (ha, jól tudom), vajon ilyenkor mi játszodik le pl őbenne?..érdekes ilyeneken elmerengeni
persze, soha nem fogjuk mi ezt, kisemberek megtudniBoxer001 Robben egy életveszély..
akárki, akármit is mond..
-
baluka26
veterán
De tényleg, legalább itt legyen szó a futballról.
Esélylatolgatás a'la baluka:
Láttam mindkét csapat előző meccseit, mindkét csapatnál erősen romló tendencia volt megfigyelhető, bár a hétvégén a München egy tartalékos csapattal ikszelt a Mainz-cal, az RMA szenvedett az elképzelés nélkül a legjobb csapatával, viszont a BM túl van a holtponton (BVB ellen), szerintem az RMA-nak ez ma jön el, egy tökös védelem ellen nem tudnak mit csinálni, és egy Robben szintű szélsővel is rég találkoztak. Ha CR7-et megoldják, akkor szerintem ez egy egyes lesz, ráadásul nem lő gólt az RMA. Ha nem oldják meg CR-t, akkor lehet baj.Plusz motiváció, hogy a BM otthon játszhatná a döntőt, és egy esetleges Bayer - Chelsea-re mennénk apával, szóval hajrá München
-
darál0w
Jómunkásember
-
Tibiajax
nagyúr
direkt kértem, hogy -ha lehet- Ti ne..
ennyire nagy ez az apró kérés? vagy nem elég egy off/flém/szmájli játszótér nektek?
tényleg köszi, előre is -
Boxer001
veterán
-
Tibiajax
nagyúr
átköltöztem ide, nem igazán jön ma már be nekem a focitopic, sajna
akinek van kedve egy kellemes csevejre majd meccs előtt, alatt, után, az gyüjjön
ilyen hómlesz, boxer, daráló, stb style ha egy mód van rá, inkább ne, maradjon meg számukra a focitopic.... kösszencsno, hát én nem is tudom kinek drukkolok ma este, egyiket jobban utálom, mint a másikat
, de talán legyenek a bajorok. Nagyon szeretnének bejutni a hazai döntőben, hatalmas dolog lenne ez a münchenieknek..
de a meccs az fasza lesz, ez nem lesz kérdés -
zolynet
veterán
Robinnyóóó majdnem bekezdett.
-
MPowerPH
félisten
Azért a Milan nagyot focizik ma. Ibra nagyon ott van a szeren.
-
-
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
Integra #7615 üzenetére
mindettől függetlenül minden tiszteletem a német csapaté. nem rugdostak, nem alattomoskodtak. nem szánalmaskodtak, nem csináltak nagy dolgokat, probáltak játszani, amennyire tőlük tellett, tartani magukat.. a német kommentátor, aki a barca meccseit közvetiti a sky-on, a meccs előtt arról beszélt, h megpróbálják megragadni azt a kicsi esélyt, ami jut nekik, a világ talán legjobb csapata ellen, és így is tettek. Korrektek voltak a németek, én személy szerint nagyon kellemesen csalódtam bennük.
de kezelt is mindenki mindenkivel, ahogy kell a lefujás után, látszott, harag nem igazán van/lehet, jobbak a katalánok. ezt nem is gondolták máshogy, a meccs előtt sem -
Integra
titán
pffff, henger nagyon megy, pedig csak a kötelező minimumot hozzák
-
MPowerPH
félisten
Messi hatalmas. Mekkora mozdulatsor volt ismét.
-
MPowerPH
félisten
Góóóóóóóóóól.
mod: De már jött a válasz.
1:2
-
MPowerPH
félisten
Hajrá Leverkusen.
Remélem sikerül valami jó eredményt elérni, Barca most gödörben van, meg kell fogni.
-
Integra
titán
kassaié a milan-arsenal meccs
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 17 Pro prototípus a vadonban
- Íme a Battlefield 6 első előzetese
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gitáros topic
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Honda topik
- Mobilinternet
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD+ 2TB HDD
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i7-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!