Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- WhrlpoolMind: Búcsú a HD3870-től
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Klaus Duran: Nem csajos Samsung Z Flip
Új hozzászólás Aktív témák
-
CarrGomm
aktív tag
Üdv!
Szektorhibák miatt nem indul a windows egy HP gépen és a recovery sem működik.
Ráeresztettem a HDD Regerenatort, 10 óra alatt eljutott kb 13%-ig. Ez most egy kicsit vicces lesz, kijavított úgy 15000(!!!) hibás szektort. Már csak a kíváncsiság vitt előre, itt leállítottam, hogy megnézzem jutottam-e előrébb és igen!Most már indul a Windows.
Viszont nem tudom, hogy végig lefuttassam-e? 500 gigás vinyóról van szó, szerintem eltartana több napig is és nem csodálkoznék rajta, ha közben megadná magát tényleg.
Nem az enyém a gép, én cserét fogok ajánlani (meg ajánlottam eddig is, csak nem akarták visszavinni a gépet, mert állítólag 1 hónap is lehet a csere és nem akartak várni).
De mit gondoltok, van értelme ennek? Mert az ilyen vinyónak a napjai meg vannak számlálva gondolom, még ha i is javított vagy 15k szektort.
Hard Disk sentinel azt írja, hogy 1% a health és több mint 6000 hibás szektor van rajta, de hogy még nem érett meg a garanciális cserére, csak ha lejjebb esik a health. 1% alá??
Ja és a kérdés, amit elsősorban meg akartam kérdezni, hogy minek van több értelme hibás szektor esetén, low level formattal vagy ezzel a regerenatorral próbálkozni? (Azért kezdtem ezzel a progival egyébként, mert meg akartam őrizni az eredeti win 7-et, ami a gépen van.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Crucial P310 2TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7100-6000 MBs - Eladó!
- Keresek Samsung 870 QVO 8TB SATA SSD-t
- Kingston KC3000 1TB M2 NVMe - 7000/6000 MB/s - 100/100 - Garancia
- Crucial T500 PRO 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Hűtőbordás - 7400-7000 MBs - Eladó!
- Crucial T500 PRO 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Hűtőbordás - 7400-7000 MBs - Eladó!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Samsung U28E590DS 60Hz 4K TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Playstation 5 Slim Disc Edition! CFI-2016. Mint az új!
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest