Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- ldave: New Game Blitz - 2025
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
Új hozzászólás Aktív témák
-
kenny2401
csendes tag
Egy fontos kérdés
a winyó melegedéssel mit kezdhetek? passziv vagy aktiv borda a winyóra téve segithet a problémán ?
válaszotokat előre is köszönöm
-
kenny2401
csendes tag
egyszer nem rugtam még bele... a táp jó...(7 éves) de jó
mondjuk van egy két hibája szerintem mivel a kivezetései szétvannak osztva... és szerintem ezt aki csinálta nem volt tul ésszerű... majd szerintem visszabontom ezt és az alap táp egységet kötöm rá a vinyóra... sose lehet tudni mi lehet a baj forrása
de arra rájöttem azért volt 70% a sebesség mert 40 eres ide kábelt kötöttek be nekem
a kis okosok... betettem már a 80 eres ide kábelt és 100 % lett
látszik is... eddigi 8 mb /sec helyett 35 mb/sec lett
azé nem mindegy.... irok ha további baj történne
(régi vinyóm élet tartamára 10% ot ir
hogy annyi a kondiciója 

XD és miért? mert windows szektor javitot használtam
ennyit ér a windows hiba javítója...) -
kenny2401
csendes tag
Nekem nagy bajom van.... Nemtudom hogy a winyó vagy a gép a hibás-e... benyomom a gépet elindul... és betölti az oprendszert majd lefagy.... van amikor windows betöltés közbe... van amikor újraindul csak ugy magától betöltés közbe... haverjaim szerint az alaplap ami rosszlkodhat mert 7 éves... van aki szerint a vinyó vagy a memória... azt megnéztem 2 bad sector... és oprendszer egy hónap alatt mindig tönkremegy a folyamatos auto lefagyás és restart tól...Mit kellene tennem mit nézzek meg mi lehet a hibás? mert már fél éve ez a problémám
ja igen és a winyóm 1 óra alatt 47 fokosra felmelegszik pedig van rendes hűtés a gépembe... valaki legyen kedves segitsen
előre is köszönöm...
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ! BONTATLAN! ADATA SE 760 512GB ULTRA FAST USB-c,Verbatim VX500SSD 480GB usb-c
- Western Digital WD Purple 2TB - WD20PURZ - Új, bontatlan - Eladó!
- ÚJ! BONTATLAN! WD Western Digital My Passport Külső 1TB HDD
- ÚJ! BONTATLAN! WD BLUE Sata SSD 1TB,2.5,560/530
- ÚJ! BONTATLAN SEAGATE BarraCuda 1TB,2.5 SSD,560/560
- Xiaomi Poco M7 Pro 256,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 92% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3258,100% Akkumulátor
- Xiaomi 14T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB Thermaltake V3 fekete NBase 650W
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
a winyó melegedéssel mit kezdhetek? passziv vagy aktiv borda a winyóra téve segithet a problémán ?
mondjuk van egy két hibája szerintem mivel a kivezetései szétvannak osztva... és szerintem ezt aki csinálta nem volt tul ésszerű... majd szerintem visszabontom ezt és az alap táp egységet kötöm rá a vinyóra... sose lehet tudni mi lehet a baj forrása
azé nem mindegy.... irok ha további baj történne
ja igen és a winyóm 1 óra alatt 47 fokosra felmelegszik pedig van rendes hűtés a gépembe... valaki legyen kedves segitsen