Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
dh66e
veterán
válasz
joccadoki
üzenetére
lehet nem jól fogalmaztam, sorry.
Szóval az van hogy van egy 15gb rendszerpartició a noti drivereivel meg mit tudom én mi van rajta és egy 283,1gb partició ebből a kettőből akartam egyet létrehozni,de sehogy sem sikerült win7 alatt se. Az a 15 gb mindig visszajön pedig már töröltem külső programmal is(mini tool particion wizard) és nem és nem.....
Tudom ha nincs partició akkor formázás sincs,de hiába törlöm mindkét particiót elvileg megcsinálja de utána megint látja mindkét particiót az eszközeim.
Így talán már érthetőbb a gondom. -
dh66e
veterán
Sziasztok!
Van egy 2.5"külső usb-s (wd my passport) vinyóm amin egy szektor hiba van érdemes ezzel foglalkozni és ha igen milyen programmal álljak neki?
Ez a kérdés nem feltétlen ide való de hátha kapok segítséget.
Egy behalt notiból kiszedtem egy seagate vinyót amit bele raktam egy külső házba. Rajta van egy gyári partició(driverek stb)ezt mivel tudom leformázni win7 alatt?Családi fotók, videók mennének rá.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autós topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OpenMediaVault
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 TI 16GB ZALMAN Z1 Plus A-Data 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

-kell létrehoznom.