- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
Már egyetlen badsactornál is kötelesek cserélni. Te esetedben nincs igazán jelentősége annak, hogy pl 20k-ért vetted, ez egy hdd, kicserélik akkorára vagy valamennyivel nagyobbra és kész, gari meg újraindul legjobb tudomásom szerint. Ilyen levásárlós dolog akkor lehet aktuális ha pl lapról van szó, és nem tudnak a döglött helyére neked megfelelőt adni. Akkor levásárolhatod másra az összeget, vagy akár vissza is kérheted /elállsz a szerződéstől/.
szerk: syrrius: 7-8 év múlva gyere vissza és megmondom
Az SSD-ket most a userek teszteleik akik megvették. Én valamennyire követtem az életútjukat, kezdetben 1 év garival adta minden gyártó, már 3 évvel is adják egyesek vagy élettartammal /nem összekeverendő az "örökélet garival", olyan nincs/. Sztem beváltak, nem véletlen adnak már rájuk több garit, áruk is finomodott, 64 gigás kingston már van bruttó 30k-ért 3 évvel, lesz az még olcsóbb is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Western Digital WD RED SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital RED Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 3TB Western Digital WD RED SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Akció! Paidashu 10600MAH / 20700MAH Powerbank olcsón!
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Eladó iPhone 12 mini 64GB bevizsgált, hibátlan készülék
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / 32GB DDR4 / RTX 3060Ti 8GB / 500GB SSD
- Crucial P3 Plus SSD 500GB és Crucial P5 plus 500GB
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest