- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
palgabo
csendes tag
Sziasztok!
Van egy hatalmas problémám. Lehet, hogy volt már róla szó, de hiába olvasgattam nem találtam meg a megoldást.
Adva van egy jó öreg WD merevlemez amin nélkülözhetetlen adataim vannak. Mint most kiderült a HDD Sentinel szerint 15%os a kondíciója és 56 C környékén ketyeg. Gondolom a többi merevlemez miatt is melegedhet ennyire. 83 hibás és 1129 gyenge szektor van rajta. Az egész problémát úgy vettem észre, hogy nem vagy nagyon lassan akart másolni. Sajnos ezért simán átmásolni nem nagyon tudom az anyagokat, mert el se indul (általában a felkészülésnél leragad a dolog) vagy lefagy a fájlkezelő. A fájlokat viszont látom rendesen. Megpróbáltam a HDD Regenerátort futtatni keresés és javítás üzemmódban, de 2 nap alatt 25%ig jutott. Ugyan szép lassan számolgatta a szektorokat, de hibát ez alatt nem talált. Leállítottam, mert féltem, hogy többet ártok vele mint használok a melegedés miatt.
Nincs valami ötletetek, hogyan menthetném le az adatokat? A hardver nem kell csak a fájlok, de az nagyon.
Az adatmentő cégeket kihagynám ha lehet, mert egyrészt elég sürgős lenne másrészt meg túl sok pénzt se nagyon tudok rákölteni, ha egy mód van rá.
Nagyon hálás volnék minden segítségért!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Western Digital WD RED SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital RED Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 3TB Western Digital WD RED SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3003
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- DELL WD19S dokkoló + 130W töltő
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest