- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
palgabo
csendes tag
Sziasztok!
Van egy hatalmas problémám. Lehet, hogy volt már róla szó, de hiába olvasgattam nem találtam meg a megoldást.
Adva van egy jó öreg WD merevlemez amin nélkülözhetetlen adataim vannak. Mint most kiderült a HDD Sentinel szerint 15%os a kondíciója és 56 C környékén ketyeg. Gondolom a többi merevlemez miatt is melegedhet ennyire. 83 hibás és 1129 gyenge szektor van rajta. Az egész problémát úgy vettem észre, hogy nem vagy nagyon lassan akart másolni. Sajnos ezért simán átmásolni nem nagyon tudom az anyagokat, mert el se indul (általában a felkészülésnél leragad a dolog) vagy lefagy a fájlkezelő. A fájlokat viszont látom rendesen. Megpróbáltam a HDD Regenerátort futtatni keresés és javítás üzemmódban, de 2 nap alatt 25%ig jutott. Ugyan szép lassan számolgatta a szektorokat, de hibát ez alatt nem talált. Leállítottam, mert féltem, hogy többet ártok vele mint használok a melegedés miatt.
Nincs valami ötletetek, hogyan menthetném le az adatokat? A hardver nem kell csak a fájlok, de az nagyon.
Az adatmentő cégeket kihagynám ha lehet, mert egyrészt elég sürgős lenne másrészt meg túl sok pénzt se nagyon tudok rákölteni, ha egy mód van rá.
Nagyon hálás volnék minden segítségért!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- BestBuy topik
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- World of Tanks - MMO
- Milyen alaplapot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen monitort vegyek?
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- Apple iPhone 14Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 Aorus R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB Zalman N5 MF CM 650W
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3224
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest