- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- EmPoWeR: Költözés uTorrent-ből qBittorrent-be
Új hozzászólás Aktív témák
-
enerGee
csendes tag
Sziasztok,
Van egy 2005-ben elszállt Samsung SP1614C (160GB) winyóm. Mint kiderült elektronikai hibás. Találtam hozzá működő donort, kicseréltem, és most működik, de természetesen a rajta lévő adatokat nem látja.
Fogtam a HDD Regeneratort és a tapasztaltaktól kérdeném, hogy egyáltalán érdemes-e belefognom?A wincsi nem érdekel, csak az adatok rajta
Alapból úgy kezdi, hogy Master Boot Record damaged!
Most fut, de szép pirossal kiír valamit az IDE interfészemmel kapcsolatban, amit bár értek, de ötletem nincs mit tegyek
Lehet a dolog összefügg azzal, hogy javítás közben percenként lefagy a gép, majd visszajön és folytatja?
Másik, hogy jelenleg 22 perce fut, és 810 órát ír hátralévő időnek és ez folyamatosan növekszik...
Kép mellékelve.Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Ezek az új Apple termékek hivatalos magyar árai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gitáros topic
- A magas vérnyomást is felismerheti az Apple Watch Series 11
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172
- Dell 14 Latitude 5440 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i5 12400F 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB Fractal Design R5 FSP 850W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF X570-PLUS WiFi X570 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest