- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
cascada
senior tag
Sziasztok!
Nekem van egy 60GB-os Maxtor winyóm. Most ellenőriztem a HD Sentinel-el és ha hihető az érték amit becsül, akkor 25%-osnak irja a winyóm
[KÉP_1]
[KÉP_2]CHKDSK nem ír hibás szektort, többször töröltem már a particiót PMagic-ben és particionáltam ujra, valamint formáztam le többször, a HD Sentinel által megállapitott 168 hibás szektor száma nem csökkent.
HDD Regen-t végigfuttattam hibás szektor kereső és javitó módban. Nem jelzett egyetlen hibás szektort sem.
Majd elinditottam a szektor felülíró módban, ahol felülirja a jó szektorokat is, de durván lassú volt (18 sec volt 1MB felülírása, ami durván ~ 250 óra lett volna), ugyh megállítottam. Majd leformatáltam megint.Működni teljesen jól működik. Szerintetek mennyire lehet bizni a HD Sentinel-ben?
Csak másik winyómon lévő fontos adatokat mentem le ide, hogy két helyen legyenek meg.
HD Sentinel szerint 36 nap mulva kuka? Mennyire higgyem el?Köszi előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gumi és felni topik
- Villanyszerelés
- ASUS ROG Ally
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Formula-1
- Effektíve TKL méretűek a Corsair legújabb, numerikus paddal ellátott klaviatúrái
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Okos Otthon / Smart Home
- XPEnology
- További aktív témák...
- Eladó 512GB-os memóriakártyák!
- Lexar NM1090 PRO 4TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.000-13.000 MBs - Eladó!
- Acer FA200 2 TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7200-6200 MBs - Eladó!
- Crucial P310 2TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7100-6000 MBs - Eladó!
- Crucial T500 PRO 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Hűtőbordás - 7400-7000 MBs - Eladó!
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC-Számítógép! I9 11900K / RTX 3090 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest