- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- icemad: Melyik vpn-t? Help please...
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
cascada
senior tag
Sziasztok!
Nekem van egy 60GB-os Maxtor winyóm. Most ellenőriztem a HD Sentinel-el és ha hihető az érték amit becsül, akkor 25%-osnak irja a winyóm
[KÉP_1]
[KÉP_2]CHKDSK nem ír hibás szektort, többször töröltem már a particiót PMagic-ben és particionáltam ujra, valamint formáztam le többször, a HD Sentinel által megállapitott 168 hibás szektor száma nem csökkent.
HDD Regen-t végigfuttattam hibás szektor kereső és javitó módban. Nem jelzett egyetlen hibás szektort sem.
Majd elinditottam a szektor felülíró módban, ahol felülirja a jó szektorokat is, de durván lassú volt (18 sec volt 1MB felülírása, ami durván ~ 250 óra lett volna), ugyh megállítottam. Majd leformatáltam megint.Működni teljesen jól működik. Szerintetek mennyire lehet bizni a HD Sentinel-ben?
Csak másik winyómon lévő fontos adatokat mentem le ide, hogy két helyen legyenek meg.
HD Sentinel szerint 36 nap mulva kuka? Mennyire higgyem el?Köszi előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! HP EliteDesk 800 G1 TWR brand számítógép garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Lenovo ThinkPad 40AF dokkoló kiárusítás! Csak 25.000 Ft / szett
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest