- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Pajac: Átlátszó fém
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
cascada
senior tag
Sziasztok!
Nekem van egy 60GB-os Maxtor winyóm. Most ellenőriztem a HD Sentinel-el és ha hihető az érték amit becsül, akkor 25%-osnak irja a winyóm
[KÉP_1]
[KÉP_2]CHKDSK nem ír hibás szektort, többször töröltem már a particiót PMagic-ben és particionáltam ujra, valamint formáztam le többször, a HD Sentinel által megállapitott 168 hibás szektor száma nem csökkent.
HDD Regen-t végigfuttattam hibás szektor kereső és javitó módban. Nem jelzett egyetlen hibás szektort sem.
Majd elinditottam a szektor felülíró módban, ahol felülirja a jó szektorokat is, de durván lassú volt (18 sec volt 1MB felülírása, ami durván ~ 250 óra lett volna), ugyh megállítottam. Majd leformatáltam megint.Működni teljesen jól működik. Szerintetek mennyire lehet bizni a HD Sentinel-ben?
Csak másik winyómon lévő fontos adatokat mentem le ide, hogy két helyen legyenek meg.
HD Sentinel szerint 36 nap mulva kuka? Mennyire higgyem el?Köszi előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- BestBuy topik
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen monitort vegyek?
- Apple MacBook
- Óra topik
- iPhone topik
- További aktív témák...
- SAMSUNG 4TB 990 EVO PLUS M.2 NVME PCI-E 4.0 x4/ 5.0 X2 - Új - 7250-6300 MBs - Eladó!
- SAMSUNG 1TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Western Digital WD RED SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital RED Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest