- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
csokoládé13
tag
Sziasztok!
Tegnap kipróbáltam egy Fedora Live-ot, ami az első indulásnál hibás lemez szektorokra panaszkodott, ezért HD Sentinellel ellenőriztem a HDD-t és ezt az eredményt kaptam:
Lefuttattam a windowsos lemezellenőrzést hibajavítással, de a végén csak annyit írt ki, hogy létrehozott egy "Found" nevű mappát, amiben megtalálom a sérült fájlokat illetve áthelyezett valami szektorokat. A mappát egyébként nem sikerült megtalálnom.
A hibás szektorok száma nem változott a CHKDSK futtatása után.A kérdésem az lenne, hogy a HD Sentinel "diagnózisa" mennyire megbízható vagyis mennyire súlyos a helyzet?
Mindenesetre a biztonsági mentést már megkezdtem. Lehetséges garanciális cserét kérni, vagy az csak akkor jár, ha teljesen megadja magát a vinyó?
Egyébként mitől jönnek létre a hibás szektorok? Kímélve használtam a HDD-t, még egy külső vinyót is vettem, hogy ne ezt kelljen használnom torrentezéshez. Tényleg nem értem, mert még az indexelést is kikapcsoltam, hogy kíméljem a lemezt.
Ráadásul alig több mint fél éve vettem a vinyót...Előre is köszi a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Samsung 870 EVO 256GB 2,5" SSD
- Crucial T705 4TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.500-12.700 MBs - Eladó!
- WD Black SN850P 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7300-6600 MBs - Eladó!
- Prémium gépház most fantasztikus áron!
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! LG 24MB35PM 60Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest