- DraXoN: Utolsó 2011-3 rendszerem
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Gurulunk, WAZE?!
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- N€T0X|N: SSD hűtés
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
csokoládé13
tag
Sziasztok!
Tegnap kipróbáltam egy Fedora Live-ot, ami az első indulásnál hibás lemez szektorokra panaszkodott, ezért HD Sentinellel ellenőriztem a HDD-t és ezt az eredményt kaptam:
Lefuttattam a windowsos lemezellenőrzést hibajavítással, de a végén csak annyit írt ki, hogy létrehozott egy "Found" nevű mappát, amiben megtalálom a sérült fájlokat illetve áthelyezett valami szektorokat. A mappát egyébként nem sikerült megtalálnom.
A hibás szektorok száma nem változott a CHKDSK futtatása után.A kérdésem az lenne, hogy a HD Sentinel "diagnózisa" mennyire megbízható vagyis mennyire súlyos a helyzet?
Mindenesetre a biztonsági mentést már megkezdtem. Lehetséges garanciális cserét kérni, vagy az csak akkor jár, ha teljesen megadja magát a vinyó?
Egyébként mitől jönnek létre a hibás szektorok? Kímélve használtam a HDD-t, még egy külső vinyót is vettem, hogy ne ezt kelljen használnom torrentezéshez. Tényleg nem értem, mert még az indexelést is kikapcsoltam, hogy kíméljem a lemezt.
Ráadásul alig több mint fél éve vettem a vinyót...Előre is köszi a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- DraXoN: Utolsó 2011-3 rendszerem
- Nyaralás topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- UHD filmek lejátszása
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Cooler Master Masterliquid 360L CORE vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z87-G43 GAMING Z87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest