Hirdetés
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
Blackmate
őstag
Üdv Mindenkinek!
Nem kizarolag önceluan csinaltam azt a topikot. Keresö meg volt :D, de sajnos nem talaltam olyat, ami igazan jo lenne. Szoval Backup programok erdekelnenek, amelyek Windows-os oprendeszerek teljes elmentesere szolgalna. Konkretran az XP erdekelne, de kivancsi lennek mas programokra is.
En konkrten a Powerquest-töl a Drive Image 2002-t hasznaltam, amellyel Win9x alatt teljesen meg voltam elegedve. NT-s rendszerkhez letezik a Drive Image 7 (vagy ujabb), ez azonban nem nyerte el a tetszesemet. Szerintem egy jo ötlet az, hogy lehet tömöriteni a ''backupolnando'' fajlokat, igy akar a felere is összezsugorodhat egy 3 G-s XP particio. Annyibol jo meg a dolog, hogy 2 lemezes boot floppyval inditva par perc alatt feltehetö egy komplett rendszer.
Kerdesem: Milyen mas program letezik, amely XP-röl keszit backup-ot mondjuk egy masik particiora, es - esetleg - 1 lemezes bootfloppyval inditva par perc alatt visszatehetö a rendszer. Ja, es ha lehet hasznaljon tömöritest is.
(A Ghost-ot nem ismerem annyira, igy nem tudom milyen, de kivancsi lennek van-e mas a halpiacon.)
Remelem nem voltam tul tudalekos :D
Elöre is kösz!
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- iPhone topik
- Bemutatta a MediaTek a Dimensity 9500s és 8500 chipeket
- Napelem
- Kés topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Trollok komolyan
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- 100/100% 500GB SSHD - több db - 2,5"
- darkFlash ZR12 Darkstorm
- Fujitsu Esprimo D7011 Intel i7-11700 16GB 512GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4157
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest