- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- KISDUCK: Look! There's a Lion, oh my god!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- bambano: Bambanő háza tája
- Klaus Duran: RCS
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Aktív témák
-
sanchez
csendes tag
válasz
hungeek_old
üzenetére
az a 4k nem egészen kóser sajna... az orbán-torgyán-polgár-kormány eredeti programjában volt eccer olyan (még az elején), hogy diákoknak ingyen hozzáférhetővé teszik az windoze XP-t, + asszem még 1-2 szoftvert. Aztán jött a v2.0, amely szerint ki kell csengetni egy 5000 forint könyéki összeget kemény magyar valutában, én meg csak álltam leesett állal az üzletben, miközben az eladók egyszerre röhögőgörcsöt kaptak, amikor beállítottam, és egy diákkal kértem az ott vételezett géphez a szoftvert. Az upgradelt verzió valamivel humánusabb, asszem kb. 3600 Ft-t kell lepengetni, + fél évig havonta olyan 500-at... ez most körülbellüli adat, mert ugyan egy jó mérnök megjegyzi a számokat, de én még nem vagyok mérnök, csak jó... ;)
Aktív témák
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Dell Precision 5520 15,6" FHD, Xeon E3-1505M v6, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, SSD, jó akku, számla, gar
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3919
- iPhone XS Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3997
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4411, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest