Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
üdv!
7 év nvidia után váltottam tegnap amd-re és azt szeretném kérdezni hogy van-e valami elsődleges tennivaló/beállitás a szoftverben miután beüzemeltem? nvidia control panel után eléggé soknak és átláthatatlannak tünik az adrenalin.
-
törölt tag
válasz csabyka666 #79436 üzenetére
ha nvidia control panelben beállitod h nvidia gpu legyen az alapértelmezett akkor windowsban nem kell. ha mégis -> nem jó a driver.
rakj fel egy korábbit. -
-
törölt tag
válasz Viktor77 #79492 üzenetére
de tudja. ha automtán hagyod nem kapcsolja be a ventillátort X hőfok alatt és a terheléstől függően állitja a fordulatszámot. és még az 1080 amp is tudja mivel nekem is az van/volt.
az h szoftver kell hozzá miért gond? milyen hardverhez nem kell szoftver hogy tökéletesen müködjön?
[ Szerkesztve ]
-
-
törölt tag
válasz pecccccccca #79568 üzenetére
mi a probléma az alap win10 driverrel?
-
törölt tag
válasz Kazakovian35 #79590 üzenetére
szia. az 1060 az teljesen a belépőszint, arra vannak gyártva h tönkremenjenek és újat vegyél. egy ismerősöm 1060-asán már másodszorra ment tönkre a ventillátor, az az első alkatrész ami meghal és amiket utángyártott alkatrészeket tudsz hozzá szerezni szintén arra vannak gyártva h tönkremenjenek. én semmiképp nem vennék belépőszintü kártyát.
ráadásul az msi egy hulladék vga téren.
szerintem gondold át a dolgot.
a másik dolog pedig az hogy ha 1 venti elég lenne ahhoz a gpuhoz akkor eleve 1 ventivel dobták volna piacra h spóroljanak. szóval sanszos h 2 kellene neki és mivel egyel használja egy ideje igy már jócskán csökkent az élettartalma annak a lapnak. -
törölt tag
válasz Kazakovian35 #79606 üzenetére
hát nyilván fontos tényező h X vagy X*2 évig birja valami amit megveszel. de ha ideigelenesen kell csak akkor mindegy.
most milyen karival nyomod?
mi a pandémia elején raktunk össze két munkagépet, bőven 500 felett volt darabja vga nélkül de azok birni is fogják legalább 5-6 évig.
nem ismerek olyan programot amivel az állapotát lehet nézni a kártyáknak. egyszercsak jönnek az artifactok vagy nem ad képet ha az élete végére ért. -
törölt tag
válasz Kazakovian35 #79608 üzenetére
én i7-ről váltottam 5800x + 6700xt kombóra és nem bántam meg. nvidia 3000 széria szerintem elég nagy átb*szás.
ha mindenképp váltanod kell akkor hajrá de ha tudsz még vele várni akkor szerintem várd meg a pestis végét. -
törölt tag
válasz Kazakovian35 #79610 üzenetére
ha viszont képekkel dolgozol onnan egy ugrás a videó és animáció készités és ahhoz pedig a zöldek jobbak.
-
törölt tag
válasz TechN7ne #79625 üzenetére
úgy érdemes alapból. felrakod a windowst, mielőtt internetre engednéd kikapcsolod/törlőd a bloatware-t pl win10privacy.de-vel illetve beállitod amit akarsz és utána felengeded a netre h felrakja a drivereket és utána felrakod a legfrissebb chipset, vga drivert clean installal.
-
törölt tag
KIVÉVE ha megvan vetemedve a kártya. abban az esetben nem biztos h utána össze is tudja csavarozni az alkatrészeket.
egy ismerősnek upgradelema gépét és a 980-as kártya úgy megvan hajolva mint egy 100 éves faajtó igy azt pl nem merem szétszedni, ráadásul a hőfokai teljesen normálisak. -
-
törölt tag
válasz SunMount3r #79650 üzenetére
ha nativ kábelen nincs artifact a képernyőn csak átalakitóval akkor nyilván az lesz a hiba forrása.
-
törölt tag
válasz SunMount3r #79653 üzenetére
nem azt irtam h az adapterek a rosszak hanem az a megközelités h adapterrel próbálkozol. azért vannak az artifactok.
kártyát kb semmit nem fogsz kapni, főleg nem 10ezerért. mire kell pontosan? -
törölt tag
válasz SunMount3r #79656 üzenetére
tapasztalat alapján igen. én eddig akárhányszor próbálkoztam különböző átalakitókkal mindig volt valami képhiba, de nem zavart mert csak hibaelháritáshoz kellett a kép nem szórakozásra. az egybekábel TALÁN müködhet de ezt addig nem tudod megmondani amig ki nem próbálod.
-
törölt tag
válasz mefistofeles #79659 üzenetére
a 730 ugyanaz mint a 430 csak átnevezték. nekem is porosodik egy a szekrényben. uefit nem támogatja szóval csak csm-ben tudsz windowst telepiteni ha azt választod.
-
törölt tag
válasz mefistofeles #79661 üzenetére
azzal nincs tapasztalatom. viszont annyira nem is az uefi hiánya a gáz, hanem az hogy annyira régi a 730 hogy kb +20mp-et rárak a boot időre mire végiggondolja a vbios h mit is szeretne csinálni inditásnál. illetve sokszor kresselt a windows. mondjuk 5950x mellé volt berakva ideiglenesen egy hétig. lehet túl sok volt neki.
-
törölt tag
válasz mefistofeles #79663 üzenetére
mi van még abban a gépben? nincs integrált gpu? filmezésre netezésre az is elég.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SSD kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Tőzsde és gazdaság
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Terminátort idéző választ adott a Google AI, az emberek halálát kérte
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Megbízható USB-c to HDMI adapter?
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- nVidia Quadro RTX A4000 16Gb GDDR6 256bit
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- Palit RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- Palit RTX 2060 Super 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- Sapphire Pulse AMD Radeon RX 6600 8GB használt videókártya eladó garanciával!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest