Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Malachi
addikt
helló mindenkinek!
itt a nyár, izzanak a kártyák.
na annyira nem lol, van egy Gainward GTX275-öm és utóbb folyton túlmelegszik. megkínáltam furmarkkal és 100% ventilátor fordulat mellett is felmegy 75-80 fokra, majd fagy és restart. használtan vettem de még garanciás, érdemes ezzel a kiskerben próbálkozni? vagy itthoni újrapasztázás lenne a nyerő?
előre kösz a tanácsokat! -
Malachi
addikt
válasz RootRulez #176 üzenetére
Crysis2 és most Dirt3 alatt is ezt csinálja. benchmarkban átlag 50fps körül produkál reccenés nélkül, majdnem minden maxon, de 3 perc után fagy és restart. más játékok alatt nem volt gond vele, a furmark csak arra volt jó, hogy közben figyeltem a GPU hőfokot és nem volt bíztató. fél perc alatt elérte a 80 fokot és vége.
olvasgattam a témában és azt írták, ilyenkor a táp is ludas lehet, mert 80 fok még nem kellene, hogy kiakassza. FSP 500W-os a tápom, de tény, hogy néha serceg ha lekapcsolom és utána vissza. nem tudom, általában minden megy rendesen, de jó lenne tudni mi a zavar oka.
-
Malachi
addikt
sziasztok!
az ezer éves kérdés, hihetetlen, hogy minden alkalommal más és más hibával jön elő.
a helyzet: win8, GTX560, DVI kimeneten át átalakítóval egy 16:9-es normál VGA bemenetes Grundigra kötve. bootig minden remek, a kép csodálatos, de amikor a drivert betölti, ezt csinálja.
három desktopot csúsztat egymásra, és nem értem miért, nem tudom, hogyan. felbontást hiába állítom, a képfrissítés csak 60Hz-en jó, már mindent próbáltam, de nincs eredmény. a legújabb NV driver mellett.
ötlet, tipp, jó tanács?
-
Malachi
addikt
válasz Vakegérke #36068 üzenetére
köszönöm! kipróbáltam, sajnos ugyanaz a hiba. pedig valóban csak a driverrel lehet valami, mert ahogy írtam, bootig tökéletes a kép, de a win ablakocska már három példányban jelenik meg.
nv control panel beállításait elég szegényesnek találom, 1024*768/60Hz a minimum, amit enged, 32bites színmélység mellett, bár nem tudom, ez számít-e.
akkor ennyi, próbálgassak korábbi drivereket? a franc esne bele, hogy ezt képtelenek normálisan megoldani SOHA nem volt olyan, hogy egy tévét rádugtam a videokártyára, és működött volna. vagy fekete fehér volt, vagy nem volt kép, most ezzel a Grundiggal a háromszoros desktop... hihetetlen.
-
Malachi
addikt
válasz Vakegérke #36078 üzenetére
köszönöm, ezeknek még utána nézek. ez a slim drivers mit csinál pontosan? nem a legutóbbi VGA drivert szedi le, hanem a "legjobbat"? mi alapján?
tajcsi - én elhiszem, de logikusan nem tudok másra gondolni, persze annyira nem is értek hozzá műszaki oldalról - de ha a boot alatt jó a kép, szóval fut a boot képernyő, feliratokkal, ami kell, jó felbontásban, reccenés nélkül, de mikor a win elindul, már három win emblémát tesz ki, az nem tudom, hogy lehetne hardveres hiba. bár komolyan, már azon se lepődnék meg.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Vallás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bluetooth hangszórók
- EAFC 25
- Szólánc.
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- MSI GeForce RTX 3060 Ti GAMING Z TRIO 8GB (ingyen posta)
- AMD RX 7900 XTX 24GB EKWB EK-Quantum Vector 2 D-RGB Nickel + Plexi Vizesblokkal Garancia!
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 12Gb
- JÉG Kisbironak!ASUS TUF GAMING RTX 4090
- XFX RX6700XT Qick319/ garancia/ ingyen foxpost
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest