- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- ldave: New Game Blitz - 2025
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto VI - Érdekességek, látványosságok, képek, infók egy helyen.
- sh4d0w: Árnyékos sarok
-
LOGOUT
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bnorci71
addikt
Sziasztok!
Ma a HTPC/szerver olyannal örvendezettet meg ,hogy fekete a win képernyő.
megy a gép 24/7 délután leültem elé monitor bekapcs minden OK de rögtön ott volt egy AVG üzenet hogy frissült újra kellene indítani. Újraindítottam. Na onnantól nincs asztal csak feketeség és egér.
A win bejelentkező képernyő Ok jelszót is be tudom írni, és itt vége.
A win biztos, hogy feláll mert a megosztott meghajtókat a másik gépen látom, a transmission is megy. Ctrl+Alt+Del feljön a választóablak de hiába kattintok a feladatkezelőre az már nem jelenik meg.
Csökkentett mód ugyan ez.
Távoli azstalról sincs asztal csak a fekete képernyő.
Dp porton és HDMI-n is.
Mi a franc történt?
Lehet ez Vga driver probléma?
Az egyik újrainditás próbálkozásnál volt valami hibaüzenet de én hülye nem olvastam végig de mintha Amor valamit láttam volna a Vga egy Amd 6700xt
Új hozzászólás Aktív témák
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Asustor NAS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gitáros topic
- Építő/felújító topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Netfone
- További aktív témák...
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest